Grundig Gwm 101414 B 10 Kg 1400 Devir Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi

19.998 TL
B
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig Gwm 101414 B 10 Kg 1400 Devir Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mustafa Ticaret Satıcı Ünvanı: MUSTAFA FIÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3850213186
    Bu ürün Mustafa Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig GWM 101414 B 10 kg 1400 Devir Bluetooth Bağlantılı Çamaşır Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1400 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 60 cm
  • Derinlik 64 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 10 kg
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig 7163320600 GWM 101414 10 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Grundig GVM 101414 10 kg 1400 devir çamaşır makinesi; çamaşırlarınızın iyi şekilde temizlenmesini sağlayan yeni nesil bir cihazdır. Yüksek devirli ürün temizliği maksimum seviyeye çıkarır. Makine etkili sıkma performansı ile çabuk kuruyan çamaşırlar elde etmenizi sağlar. Farklı çalışma özellikleriyle dizayn edilen ürün, ihtiyacınıza göre program seçmenize imkân tanır. Ürünün hızlı yıkama programı, kısıtlı zaman zarfında etkili sonuçlar doğurur. Makine sessiz çalışma özelliği sayesinde de gürültü kirliliği oluşturmaz. Bu nedenle çocuklu evlerde ve sessizlik gerektiren alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Üründeki gösterge tipi dijitaldir. Bu gösterge ile kalan zamanı, programı ve diğer özellikleri kolayca kontrol edebilmek mümkündür.

  • Gösterge Paneli: Dijital
  • Dengesiz Güç Kontrolü: Var
  • Çocuk Kilidi: Var

Grundig 10 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kapasitesi Nasıl?

Grundig 10 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Kapasitesi Nasıl?

Grundig GVM 101414 10 kg 1400 devir çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasiteye sahiptir. Ayrıca cihaz 1400 devir/dk sıkma kapasitesi kolay kullanım sağlar. Siyah ve beyaz tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı makine, ideal boyutlarda tasarlanır. Ürünün derinliği 64 cm, genişliği 60 cm ve yüksekliği ise 84 cm şeklindedir. B enerji sınıfına mensup olan bu çamaşır makinesi hem sudan hem de enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Grundig GVM 101414 Inverter Eco motor teknolojisi kullanılarak üretilir. Bu sayede makinenin ömrü uzun olur. Ayrıca bu teknoloji gürültü seviyesini mimalize eder. 15 programlı olarak tasarlanan ürün, en hassas çamaşırlardan en sert kumaşlara kadar pekçok materyali başarılı bir şekilde yıkamanızı sağlar. Mini program seçeneği yalnızca birkaç dakika içerisinde tertemiz kıyafetler elde etmenize imkân verir.

Grundig Gwm 101414 10 Kg Çamaşır Makinesi Performansı Nasıl?

Grundig Gwm 101414 10 Kg Çamaşır Makinesi Performansı Nasıl?

Grundig GVM 101414 10 kg 1400 devir çamaşır makinesi performansı oldukça etkileyicidir. Ürünün program seçenekleri makineden maksimum verim elde edilmesini sağlar. Öte yandan üründe Steam Protection özelliği bulunur. Bu özellik yıkama esnasında ısıtıcı ile çamaşırlara ekstra buhar verir. Buhar, inatçı lekelerin hızlıca çıkmasına ve çamaşırların daha hijyenik olmasına imkân sağlar. Ayrıca leke programı 24 farklı lekenin kolay bir şekilde üstesinden gelebilir. Leke programı diğer programlara göre daha uzun süre çalışır ve daha yüksek sıcaklık sunar. Üründeki leke programı yoğun, orta ve hafif olmak üzere üç farklı çalışma sistemine sahiptir. Özellikle yoğun leke programı makine yağından meyve suyuna, makyaj lekelerinden çikolataya kadar pek çok zorlu kiri çıkarır. Yoğun leke programı, uzun süre kirli bekleyen çamaşırlar için tercih edilebilir.

Grundig Gwm 10 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Konforlu mu?

Grundig Gwm 10 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Konforlu mu?

Grundig GVM 101414 10 kg 1400 devir çamaşır makinesinin boyutları, program sayısı ve çamaşır yıkamadaki başarısıyla oldukça konforludur. Öte yandan makinenin ses seviyesi 53 ile 75 dB aralığındadır. Düşük ses seviyesi de ürünün konforunu arttıran bir diğer unsurdur. Makinede küçük çocuklu evlerde rahat kullanım sağlamak amacıyla çocuk kilidi de bulunur. Bu sayede makinenin kontrolsüz çalışması ya da çalışmasının durdurulması engellenir. Grundig GVM 101414 10 kg 1400 devir çamaşır makinesi yorumları kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan önemli detaylardandır. Birçok tüketici makinenin dayanıklı, şık ve işlevsel olduğundan bahseder. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra dengesiz yük kontrolü de cihazın sağlıklı çalışması için tasarlanan önemli niteliklerdendir. Bu teknoloji ürün kapasitesinden daha ağır çamaşırların yüklenmesine mâni olarak makinenin bozulmasını engeller. Siz de bu çamaşır makinesini tercih ederek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Trendyol’un güvenilir altyapısıyla ürüne avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.