Grundig VCP 3930 Dik Şarjlı Süpürge

5.199 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Grundig VCP 3930 Dik Şarjlı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grundig Türkiye Satıcı Ünvanı: ARÇELİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073043354500015 Vergi Kimlik Numarası: 0730433545
    Bu ürün Grundig Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GRUNDIG VCP 3930

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Motor Teknolojisi DC
  • Şarj Standı Duvara Asma Aparatı
  • El Süpürgesi Kullanımı Yok
Geri Bildirim Ver

Grundig 8819401600 Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge

Grundig VCP 3930 25.2V kablosuz dikey süpürge temizliğe yardımcı ev aletlerindendir. Ürün çeşitli yüzeylerin toz ve kirlerden kolaylıkla arındırılması için tasarlanmıştır. Bu cihaz oldukça modern bir tasarıma sahiptir. Süpürge, yenilikçi çizgileri sayesinde de kullanıcıların dikkatini çeker. Ürün; 22 cm derinliğe, 27 cm genişliğe ve 122 cm yüksekliğe sahiptir. Bu cihaz, ergonomi kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bu, yaşam alanlarınızı temizlediğiniz esnada yorulmanızı engeller. Söz konusu ürün, gelişmiş fonksiyonel özellikleri sayesinde kolay bir kullanım imkânı tanır.

  • Toz Kapasitesi: 0,7 litre
  • Emiş Gücü: 25 W
  • Ses Seviyesi: 80 dBA

Grundig Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge Özellikleri Nedir?

Grundig Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge Özellikleri Nedir?

Grundig kablosuz dikey süpürge şarjlı çalışma özelliğine sahiptir. Ürün, herhangi bir kablo bağlantısına ihtiyaç duymaz. Bu, kullanıcıların süpürgeyi özgür bir biçimde hareket ettirebilmesine imkân tanır. Ürünün şarj performansı da oldukça memnun edicidir. Süpürge 25.2 V lityum iyon bataryaya sahiptir. Bu cihazın pili 4 – 5 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj olur. Cihaz, bataryası tamamen dolduktan sonra 42 dakika boyunca aralıksız bir biçimde çalışabilir. Grundig VCP 3930 25.2V kablosuz dikey süpürge beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Ürünün üst kısmında bulunan şarj kontrol ışığı ve LED güç göstergesi sayesinde kişiler süpürgenin pil durumunu kolayca görebilir. Cihazın temizliği kolaylaştıran özellikleri de mevcuttur. Bu ürünün başlığında yer alan aydınlatma teknolojisi süpürülen alanın rahatça görülmesini sağlar.

Grundig Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge Hazne Hacmi Ne Kadar?

Grundig Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge Hazne Hacmi Ne Kadar?

Grundig VCP 3930 25.2V kablosuz dikey süpürge oldukça geniş bir toz haznesine sahiptir. Ürünün bu parçasının iç kapasitesi 0,7 litredir. Bu, kişilerin hazneyi boşaltma ihtiyacı duymadan süpürgeyi uzun bir süre boyunca kullanabilmesine olanak tanır. Cihazın toz haznesi, Trayclean teknolojisi kullanılarak geliştirilmiştir. Bu, tek bir tuşa basarak hazneyi boşaltmanıza imkân tanır. Bu cihaz sayesinde toz torbası satın almak ve değiştirmek gibi işlemlerle uğraşmanız gerekmez. Grundig VCP 3930 25.2V kablosuz dikey süpürge oldukça gelişmiş bir filtreye sahiptir. Bu ürünün söz konusu parçası, kirleri ve tozları kolayca yakalar. Bu aparatın temizliği de oldukça basittir. Fitreyi yerinden çıkarıp suyun altında yıkayabilirsiniz. Kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan bu cihaz, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır.

Grundig Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge Kullanışlı mıdır?

Grundig Vcp 3930 25.2v Kablosuz Dikey Süpürge Kullanışlı mıdır?

Grundig VCP 3930 kablosuz dikey süpürge sahip olduğu özellikler ile öne çıkan oldukça fonksiyonel bir üründür. Bu cihaz, iki farklı kullanım şekline sahiptir. Kişiler, zemini ve ulaşması zor alanları temizlemek için süpürgeyi dikey konumda kullanabilir. Ürünün uzun bağlantı boruları sayesinde bireyler temizlik işlemini fazla yorulmadan kolaylıkla gerçekleştirebilir. VCP 3930 Grundig dikey süpürge parçalarına ayrılarak portatif bir hâle de getirilebilir. Ürünün el süpürgesi modunda rahatça kullanılmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış başlıklar da mevcuttur. Kişiler Grundig süpürgeyi koltuk, sandalye ve yatak gibi çeşitli mobilyaları zahmetsizce temizlemek için tercih edebilir. Ürünün küçük köşelere ulaşmak için ince uçlu bir aksesuarı da mevcuttur. Bu aparat, temizlik yaptığınız esnada belinizin ve omzunuzun ağrımasını engeller. Dilerseniz siz de Grundig VCP 3930 25.2V kablosuz dikey süpürge yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınızı çok daha hijyenik bir hâle getirmenizi sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.