Grundig GDH 92 A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

A++
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig GDH 92 A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grundig Türkiye Satıcı Ünvanı: ARÇELİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073043354500015 Vergi Kimlik Numarası: 0730433545
    Bu ürün Grundig Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GRUNDIG GDH 92

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 9 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 65 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig GDH 92 A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Çamaşır kurutma makineleri pek çok farklı alanda kullanım imkanı sunar. Özel tasarımı ve işlevsel özellikleri ile geniş bir kitleye hitap eden Grundig GDH 92 A++ 9 kg çamaşır kurutma makinesi, yüksek kalitesi ve performansı ile etkili bir çalışma sistemini gözler önüne serer. Geniş kapasitesiyle kurutma süresi boyunca 9 kiloluk malzemeyi kurutma gücüne sahiptir. Güçlü ve dayanıklı yapısıyla üst düzey kalite ortaya koyarken A++ enerji sınıfı olmasıyla da yüksek düzeyde performans oluşturur. Grundig GDH 92 müşterilerin sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Pek çok farklı alana uyumlu bir yapı sunarak geniş bir müşteri ağına sahip olur. Şık tasarımı ile estetik bir form yansıtır. Grundig kurutma makinesi, kullanışlı ve pratik yapısıyla müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarır.

  • Yüksek kalite
  • Pratik kullanım
  • İşlevsel çalışma

Dikkat Çekici Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Dikkat Çekici Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Grundig GDH 92 çamaşır kurutma makinesi, yaygın olarak kullanılan ürünler arasında yer alır. Teknolojini gelişmesi ile birlikte sürekli gelişen bir formda yansıtılan bu ürün, yoğun tempo içinde olan ve zamandan tasarruf sağlamak isteyen bireylerin kullanım alanlarına girer. Kurutma makinesi, ısı pompalı teknolojisi sayesinde belirli bir zaman diliminde tüm çamaşırların kurumasını sağlar. Çamaşırlar üzerinde oluşan tüylerin temizlenmesine yardımcı olurken koruyucu özelliğiyle de müşterilerine güvenli kullanım alanı oluşturur. Grundig GDH 92 A++ 9 kg, dış tasarımı ile çok sayıda kişinin ilgisini çeker. Estetik yansımasını gözler önüne seren çamaşır kurutma makinesi, beyaz rengi ile minimal bir tasarım ortaya koyar. 45-60 cm boyutları ile ideal ölçüler yansıtan Grundig GDH 92 özellikleri geniş bir kitlenin ilgi odağı haline gelerek sıklıkla tercih edilir.

Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Avantajları

Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Avantajları

Grundig GDH 92 yorumlarına bakıldığında çamaşır kurutma makinesinin yüksek oranda avantaj sağladığı görülür. Geniş kullanım alanı sağlayan bu ürün modeli, hızlı ve kullanışlı yapısı ile zamandan tasarruf oluşturur. Yüksek enerjili çalışma sunar ve modern çalışma sistemi ile normal bir ses düzeyinde işlev ortaya koyar. Grundig GDH 92 kullanıcı yorumları, genel olarak müşterilerin memnuniyetini yansıtır. Farklı ihtiyaçlara yanıt vermeyi başaran cihaz, çok çeşitli alanlarda rahatlıkla kullanılır. Kolay kurulumu ile pratiklik sunan ve dayanıklı materyalleriyle uzun ömürlü kullanım olanağı sağlayan bu ürün modeli, hayatınızı kolaylaştırırken bütçenizi de korur. Grundig kurutma makinesi, yüksek performansı ile çoğu yerde kullanıma uyumlu bir yapı sergiler. İşlevsel formu ile pek çok avantaj sunar. Siz de bu yeni nesil cihazı edinerek yaşam standartlarınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bütçe Dostu Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Bütçe Dostu Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Müşterilerinin tercihlerine ve beklentilerine göre tasarlanmış olan Grundig GDH 92 A++ enerji sınıfı 9kg ürünü, birbirinden cezbedici özellikleri ile adından sıklıkla bahsettirir. Kurutma esnasında yüksek performans ortaya koyar. Kolay kullanım olanağı sunan ve oldukça geniş bir kitlenin ilgisini çeken ürün, her geçen gün popülerliğini artırır. Aynı zamanda modern ve estetik tasarımı ile göz kamaştırır ve ideal boyutları ile istenilen alana kurulum imkanı sunar. Ürün materyali bakımından oldukça başarılı olan ürün, dayanıklılığıyla beğeni toplar. Günlük işler üzerinde pratik kullanım sağlayarak zaman tasarrufu oluşturan kurutma makinesi, eşsiz bir müşteri deneyimi elde etmenizi sağlar. Dilediğiniz zaman Grundig GDH 92 fiyatlarını ve özelliklerini incelemek için Trendyol’dan destek alabilirsiniz. Ayrıca çeşitli indirim fırsatlarından yararlanarak bütçenizi zorlamadan alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz.