Grundig Gdf 6503 S 6 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi

10.899 TL
D
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig Gdf 6503 S 6 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grundig Türkiye Satıcı Ünvanı: ARÇELİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073043354500015 Vergi Kimlik Numarası: 0730433545
    Bu ürün Grundig Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig GDF 6503 S 6 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 14 Kişilik
  • Program Sayısı 6
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Derinlik 60 cm ve üstü
  • Su Tüketimi 9 - 11 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Şekli Solo
  • Genişlik 60 cm ve üstü
  • Renk Gümüş
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Grundig 7621510877 GDF 6503 S 6 Program 14 Kişilik Bulaşık Makinesi

Grundig, temizlik ve düzen işlerini kolay ve güvenli hâle getiren beyaz eşyalar üretir. Mutfak işlerini kolaylaştıran Grundig 6 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi, şıklığı ve konforu bir araya getirir. Modern tasarımıyla da her beğeniye hitap eder. Grundig GDF 6503 S 6 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi, gümüş renge sahiptir. Bu üründe kontrol paneli tutma kolunun solunda yer alır. LCD dokunmatik ekran; programı, fonksiyonu ve süreyi kolayca ayarlama imkânı verir. Bu ürünün en uzun programı 3 saat 10 dakika sürer. Ancak zamandan tasarruf etmek istediğiniz zamanlarda hızlı 58 dakika programını da kullanabilirsiniz.

  • Kayar kapaklı deterjan bölmesi, tableti otomatik olarak alır.
  • Ekstra durulama teknolojisi, deterjan kalıntılarının önüne geçer.
  • D enerji sınıfıyla A+++'ya denk tasarruf sağlar.

Grundig S 6 Programlı Bulaşık Makinesi Kapasitesi Nasıl?

Grundig S 6 Programlı Bulaşık Makinesi Kapasitesi Nasıl?

Grundig GDF 6503 S 6 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi, geniş kapasitesiyle tek seferde temizliğin üstesinden gelir. Bu ürün, normal şartlarda temizlenmesi saatler sürebilecek bulaşık yığınlarını tek başına kısa sürede yıkar. Grundig 6 programlı bulaşık makinesi, 14 kişilik kapasiteye sahiptir. Geniş iç hacme sahip ürün, tek seferde 14 kişinin yemek bulaşığını yıkar. Bu ürün, her bulaşık türü için geniş bölmelere sahiptir. Hareketli sepet; çatal, kaşık ve bıçaklar için yeterli alanı sağlar. Kayar sepet tasarımı sayesinde bulaşıkların boyutuna göre uygun bir yerleştirme biçimi kolayca bulunur. Kaşıklık, yerden tasarruf sağlarken servis ürünlerinin güvenle temizlenmesine de yardımcı olur. İki sepet arasındaki ideal yükseklik sayesinde tencereler de rahatlıkla makineye yerleştirilebilir. Bu makine sayesinde kalabalık davetlerden sonra bulaşıkları birkaç seferde yıkama zahmeti ortadan kalkar.

Grundig 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Ebatı Nasıl?

Grundig 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Ebatı Nasıl?

Grundig GDF 6503 S 6 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi, modern ve şık tasarımıyla her alana uyum sağlar. Gri pürüzsüz kaplamaya sahip ürün, farklı tarzlardaki mutfaklarla kusursuz şekilde bütünleşir. Bu ürün, geniş iç hacmine rağmen minimal ölçüleriyle alan tasarrufu sağlar. Grundig GDF 6503 S makine, kendisini için mutfakta ayrılan bölmeye kolayca yerleştirilebilir. Grundig bulaşık makinesi; 85 cm yüksekliğe, 60 cm genişliğe ve 59.8 cm derinliğe sahiptir. 44.6 kg ağırlığıyla kolayca itilip çekilebilen ürün, kusursuz tasarımıyla estetik beğenilere de hitap eder. Bu ürün, iç tasarımındaki hareketli ve kullanışlı parçalarıyla da beğeni kazanır. Sabit üst sepette bardaklar ve küçük tabaklar için ayrı bölümler bulunur. Alt sepette ise 4'er adet katlanır ve sabit tel yer alır.

Grundig GDF 6503 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullanışlı mı?

Grundig GDF 6503 14 Kişilik Bulaşık Makinesi Kullanışlı mı?

Grundig GDF 6503 S 6 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi, oldukça kullanışlı ve güvenli tasarıma sahiptir. Her yıkamada sadece 11,5 litre su harcayan ürün, kaynakların tasarruflu kullanılmasına yardımcı olur. Bu ürün, C gürültü sınıfıyla güçlü programlarda bile sadece 47 dB ses yayar. A kurutma performansına sahip makine, su ve deterjan lekelerinin önüne geçer. Bardak koruma özelliği, suyun sertliğini ayarlayarak cam eşyaların ömrünü %20 artırır. Parlaklığı gözle görülür şekilde artıran makine, otomatik kapak açma özelliğiyle bulaşıkları enerji harcamadan kurutur. Bu ürün, her bulaşık türüne ve kirlilik seviyesine özel programlara sahiptir. 6 farklı program ve süre, dokunmatik kontrol panelinden kolayca ayarlanabilir. Makinede 30 dk ile 24 saat arasında program erteleme imkânı bulunur. LCD ekranda tuz ve parlatıcı göstergesi yer alır. Grundig GDF 6503 S 6 programlı 14 kişilik bulaşık makinesi yorumları ürünün kullanışlı ve kaliteli olduğunu kanıtlar. Siz de bulaşıklarınızı koruyarak temizlemek için bu ürünü Trendyol'dan zahmetsiz şekilde satın alabilirsiniz.