4
Bulaşık Makinesi kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Grundig GDF 5104 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi

10.399 TL
E
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Grundig GDF 5104 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grundig Türkiye Satıcı Ünvanı: ARÇELİK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073043354500015 Vergi Kimlik Numarası: 0730433545
    Bu ürün Grundig Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grundig GDF 5104 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 13 Kişilik
  • Program Sayısı 5
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Derinlik 60 cm ve üstü
  • Genişlik 59 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Su Tüketimi 11 - 14 L
  • Kullanım Şekli Solo
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 85 cm
Geri Bildirim Ver

Grundig Gdf 5104 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi

Yemek hazırladıktan ya da yedikten sonra biriken kirli servis malzemeleri ve mutfak eşyaları, işlevsel bulaşık makineleri ile kolayca yıkanır. Hayatı kolaylaştıran pratik elektronik eşyalar mutfakta geçirilen süreyi azaltır ve enerji tasarrufu sağlar. Grundig GDF 5104 5 program 13 kişilik bulaşık makinesi bardak koruma özelliği ile ön plana çıkar. Ürün yıkama esnasında makine içerisinde bardakların lekelenmesini önleyen bir sisteme sahiptir. Bu sayede bardakların parlak görünümü korunur. Grundig GDF 5104 5 programa sahiptir ve 13 kişilik yemek sonrası biriken kirli servis malzemelerini yıkama kapasitesi vardır. Ürünün özel iç tasarımı sayesinde tek seferde 13 kişilik bulaşık yıkanabilir. Standard Symphony PH çatal bıçak sepeti ve 2 adet raf aksesuarlarından oluşan model, güzel bir iç tasarıma sahiptir.

  • 5 yıkama programı
  • 13 kişilik kapasite
  • Bardak koruma

Grundig Bulaşık Makinesi 5 Programlı Özellikleri

Grundig Bulaşık Makinesi 5 Programlı Özellikleri

Grundig GDF 5104 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesi yeni nesil teknolojiler ile geliştirilen birçok fonksiyonel özelliğe sahiptir. Ürün solo tip bir beyaz eşyadır ve paslanmaz çelik iç gövdeden tasarlanır. Beyaz rengi ile mutfaklara ferahlık katan tasarıma sahip Grundig GDF 5104 5 program 13 kişilik bulaşık makinesi kullananlar tarafından beğeni toplar. Ürün 13 kişilik kapasitesi ile geniş bir iç hacme sahiptir ve tek seferde 13 kişilik bulaşık yıkama imkanı sunar. Modelin A sınıfı kurutma performansı ile yıkama işlemi bittikten sonra içerisindeki malzemeler hızlı bir şekilde kurur. Bu sayede temiz malzemeleri yıkama sonrası rahatlıkla yerlerine yerleştirerek mutfak düzeni sağlanabilir. Ürün 5 adet kullanışlı program sayısına sahiptir. Kısa, uzun ve ekonomik programlar ile farklı sıcaklıklarda ihtiyaca uygun yıkama işlemi gerçekleştirilir.

Grundig GDF 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Yorumları

Grundig GDF 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Yorumları

Grundig GDF 5104 5 program 13 kişilik bulaşık makinesi 7621110877, fonksiyonları ve teknolojik özellikleri ile dikkat çeker. Ürünün kısmi metal filtresi özel bir teknoloji ile dizayn edilerek makine içerisine yerleştirilir. Modelde bulunan bardak koruma sistemi sayesinde makine içerisinde yıkanan bardakların çizilmesi engellenir. Bu sayede kaliteli bir temizlik işlemi yapılır. Standart motor tipine sahip olan ürünün sabit bir üst sepet ayarı bulunur. Ayrıca Grundig bulaşık makinesi 5 programlı olması ile ihtiyaca uygun programla bulaşık yıkamayı sağlar. Hızlı 58’ programı ürünün dikkat çekici bir programıdır. Hızlı 58’ programı ile bulaşıklar 1 saatten kısa sürede yıkanır. Bu program orta ve çok kirli malzemelerde de üstün performans sunar. 58 dakikada 13 kişilik bulaşık yıkayan ürünün ayrıca ekonomi ve yoğun yıkama programı da bulunur.

Grundig 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatları

Grundig 5 Program 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatları

Grundig GDF 5104 bulaşık makinesi özgün özellikleri ile dikkat çekici bir üründür. Cihazın program sıcaklıkları 35-70 °C aralığında üstün yıkama performansı sunar. Modelde, kısa sürede yıkama işlemi gerçekleştirmek isteyenler için 30 dakikalık mini bir program da bulunur. Zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan makine, su taşma güvenlik sistemi ile oldukça güvenli bir beyaz eşya modelidir. Makinenin parlatıcı ve tuz göstergesi sayesinde azalan temizlik malzemelerinin takibi yapılarak devamlı olarak kaliteli bir yıkama işlemi elde edilir. Grundig GDF 5104 5 program 13 kişilik bulaşık makinesi fiyatları ürünün tüm teknik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünü daha önce deneyimlemiş müşteriler tarafından yapılan Grundig GDF 5104 5 program 13 kişilik bulaşık makinesi yorumları ile ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.