Grundig Grunding FR 4032 A Fresh Fryer Az Yağlı Pişirici

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
6.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.670 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Grundig Grunding FR 4032 A Fresh Fryer Az Yağlı Pişirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sizinsepetiniz Satıcı Ünvanı: ENES KÖMEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2673468415600001 Vergi Kimlik Numarası: 5850399569
    Bu ürün sizinsepetiniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1300 W enerji ile çalışan airfryer, kısa sürede az enerji ile çok yemek yapma kabiliyetine sahiptir.
  • Farklı fonksiyonlarla çalışan fritöz, yağsız pişirme özelliği mevcuttur.
  • Sıcak hava ile pişirme sağlayan az yağlı fritöz, sağlıklı yiyecekler yapar.
  • 1 adet haznesi bulunan sıcak hava fritözleri, 3 litre kapasitededir.
  • Grundig FR 4032, ısı ve zaman ayarı ile pratik tarifler için uygun koşulları sağlar.
  • Grundig FR 4032 A Fresh Fryer, kolay temizlenebilir hazneye sahiptir.
  • Grundig airfryer FR 4032, 5.06 kilogram ağırlıktadır ve portatif boyutları ile her yere rahatça sığar.
  • Grundig FR 4032 A Fresh Fryer az yağlı fritöz haznesi bulaşık makinesinde yıkanmak için uygundur. Ayrıca fazla ısınma korumasına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Ekru
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Grundig 8818251600 Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişirici

Grundig Airfryer Fr 4032 A az yağlı pişirici, sade ve şık bir görünümün yanında basit kullanımıyla da kullanıcıların tercihi olur. Grundig Airfryer Fr 4032 A yiyecekler için sahip olduğu 1300 Watt‘lık yüksek gücüyle mutfağınıza hız katar. Yüksek ve otomatik pişirme gücüyle her yemekte doğru lezzete ulaşırsınız. 3 L kapasiteye sahip olan pişirme haznesiyle tek seferde büyük porsiyonlar pişirebilirsiniz. Grundig Airfryer Fr 4032 A 3 L oluşturulduğu özel teknolojisi sayesinde aşırı yağ kullanımının önüne geçer. Pişirmeyi tercih ettiğiniz yemek, belirlediğiniz zaman ayarında otomatik olarak kapanır. Pişiricinin iç haznesi oldukça hafif bir güç uygulanarak çıkarılır, yapışmaz yüzeyinin sağladığı kolaylıkla pratik bir şekilde temizlenebilir.

  • Az yağ kullandığı için sağlıklı yemekler yapmanıza izin verir.
  • 3 litrelik geniş pişirme haznesi
  • Çok amaçlı pişirme

Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişiricinin Özellikleri Nelerdir?

Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişiricinin Özellikleri Nelerdir?

Grundig Airfryer Fr 4032 A az yağlı pişirici ekru renginde oldukça sade bir şekilde tasarlanmıştır. Kullanımı kolay olan Grundig Airfryer Fr 4032 A nın kapasitesi 3 litredir. Daha az yağ kullanarak kullanıcılarına daha fazla sağlık vadeden bu airfryer, birçok farklı yemeğin hazırlanmasında yardımcı olur. Kasa malzemesinde plastik tercih edilmiştir. 1300 Watt’lık gücüyle hazırlamak istediğiniz yiyecekleri hem hızlı hem de tam kıvamında pişmesini sağlar. Zamandan tasarruf etmenin yanında 0.8 litrelik yağ kullanımıyla da yiyeceklerde az yağ kullanımı sağlar. Hazırladığınız yiyeceğiniz tam kıvamında hazır olduğunda otomatik olarak kapanır. Grundig Airfryer’da bulunan pişirme haznesi, paslanmaz, yanmaz ve yapışmaz bir malzemeyle kaplanmıştır. Bu özellikleriyle kullanıcılarına uzun soluklu kullanım ve güvenli pişirme deneyimi sunar.

Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişiricide Neler Yapılabilir?

Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişiricide Neler Yapılabilir?

Grundig Airfryer Fr 4032 A az yağlı pişiricide hemen hemen her yiyeceği pişirebilirsiniz. Kullanıcılarına pişirme konusunda çok yönlü bir hizmet sunar. Köfteden sucuğa, kekten pastaya, etten balığa, ekmekten tavuğa, tüm kızartma çeşitlerinden omlete kadar birçok yemeği pişirmeniz konusunda Grundig Airfryer Fr 4032 A az yağlı pişirici kullanıcılarına yardım eder. Tüm bu yiyecekleri oldukça az yağ kullanarak gerçekleştirir. Az yağ kullanımı hem sağlık hem de çevremizde bulunan kaynaklar açısından son derece önemlidir. Grundig tarafından özel teknoloji kullanarak üretilen bu pişirici, %99,5 oranında daha az yağ kullanılmasını sağlar. Böylece atık yağ miktarını azaltır. Hazırlanan yemek ister balık ister kek olsun 1300 Watt’lık yüksek ısısıyla mükemmel bir pişirme sonucu elde edilmesini sağlar.

Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişirici Nasıl Kullanılır?

Grundig Airfryer 4932 A, az yağ tüketimiyle çevreye veren atık yağ tüketimini azaltma amacıyla oluşturulmuştur. Pişirici düz bir yüzeyde dengeli ve kuru bir yerde muhafaza edilip kullanılmalıdır. Pişireceğiniz yiyeceği pişirme haznesine koymadan önce yağ ile harmanlamanız gerekir. Hazneyi yerine yerleştirdikten sonra cihaza tamamen oturup oturmadığını kontrol edilir. Yiyeceğin pişmesi gereken süreyi ve ısıyı zamanlayıcıdan ayarlanır ve düğmeye basılır. Cihaz ayarladığınız zaman içerisinde istediğiniz ısıda pişirme işlemini tamamlar. Pişirme süresi dolduğundaysa otomatik olarak kapanır. Arzu edilen işlem gerçekleşirken eşit derecede pişmeyi sağlamak için hazneyi kontrol edilebilir ve belirli aralıklarla sallanabilir. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra hem sıcaklık kontrolünü hem de zamanlayıcı kadranını kapatmaya özen gösterilmelidir. Mutfak aletleri arasında oldukça popüler olan Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişirici fiyatı performansını kanıtlayan ve kullanıcılarını tatmin eden bir üründür. Grundig Airfryer Fr 4032 A Az Yağlı Pişirici yorumlarını okumak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.