9
Tost Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Grundig Grunding CG 4006 S Tost Makinesi 2000 Watt

2.169 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.180 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.185 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.213 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.225 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Grundig Grunding CG 4006 S Tost Makinesi 2000 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GRUNDIG CG 4006 S Y Tost Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Granit
  • Renk Siyah
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi

Mutfaklarda sıklıkla kullanılan elektrikli ev aletlerinden biri de tost makinesidir. Gelişen teknoloji ile birlikte tost makinelerinde pek çok yeniliğin ortaya çıktığı görülür. Grundig CG 4006 S tost makinesi 8910441600, özel tasarımıyla müşterilerin hayatına pek çok önemli fayda sağlayan yenilik getirir. Ürün, granit malzeme tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplar. Bunun yanı sıra tasarımına eklenen ızgara özelliği sayesinde günün her vaktinde rahatlıkla hizmet verebilir. Ayrıca farklı ısı ayar kademelerine sahip yapısı ile fonksiyonel bir kullanım sağlar. Geniş yüzey hacmi sayesinde kalabalık aile yemekleri gibi özel durumlarda da büyük kolaylık sunar. 7 kat dayanıklı yüksek kaplama teknolojisi ile uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Grundig tost makinesi ile mutfağınızda benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Granit malzeme içeriği
  • Ek ızgara alternatifi
  • Geniş yüzey hacmi

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi Özellikleri

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi Özellikleri

Mutfakların gözde elektrikli ev aletlerinden biri olan tost makinesinde bulunan özellikler, son derece önemlidir. Kaliteli bir tost makinesi, mutfaktaki çoğu ihtiyaca kolayca cevap verebilir. Grundig CG 4006 S tost makinesi, özel müşteri ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanır. Ürün, teknolojik özellikleri ve işlevsel kullanım sunan tasarımıyla göz doldurur. 1500 - 2000 watt düzeyinde performans gücüyle verimli bir hizmet sağlar. Ürünün yapımında kullanılan materyallerin granit olması dikkat çeker. Ayrıca tasarımında ızgara özelliği de mevcuttur. 4 kademeli ısı ayarı, model tasarımında yer alan bir diğer önemli özelliğidir. Bunların yanı sıra ürünün çıkarılabilir plakası da bulunur. Plaka kullanımı tek yönlüdür. 6 ve daha fazla ekmek dilim kapasitesi mevcuttur. Bu model ile mutfağınızda pek çok teknolojik yeniliğe kavuşabilirsiniz. Dilerseniz bu modeli hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz.

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi Avantajları

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi Avantajları

Tost makinesi kullanımı, mutfaklarda pek çok önemli avantajı beraberinde getirir. Teknolojinin ilerlemesiyle bu avantajlara yenilerinin eklendiği görülür. CG 4006 S tost makinesi modeli, eşsiz tasarımı ile müşterilerin hayatına birçok avantaj getirir. Ürün, aşınmaya karşı 7 kat dayanıklı Quantcoat kaplama teknolojisi tasarımı ile dikkat çeker. Quantcoat kaplama teknolojisi sayesinde oldukça dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Böylelikle müşterilerine uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ayarlanabilir ızgara özelliği sayesinde önemli kolaylıkları beraberinde getirir. 180 derece açılabilir yüzey tasarımları ile geniş ve ferah bir kullanım sağlar. Yapımında kullanılan granit malzemesi sayesinde yapışma gibi istenmeyen durumları ortadan kaldırır. Bu sayede tüm besinlerin rahat bir şekilde pişirilmesini mümkün kılar. Bununla birlikte kolayca temizlenmesini de sağlar. Bu ürün ile mutfağınızda benzersiz avantajlara sahip olma imkanına erişebilirsiniz.

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Grundig CG 4006 S Tost Makinesi fiyatları ürünün tüm nitelikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, teknolojik özellikleri ve özel tasarımı ile müşterilerine eşsiz bir deneyimin kapılarını açar. Yüksek teknoloji kaplama tasarımı ile kaliteli ve uzun ömürlü bir hizmet sunar. Esnek tasarımı sayesinde günün tüm zaman dilimlerinde mutfakta büyük kolaylıklar sağlar. Bunların yanı sıra tasarımında kullanılan tüm malzemelerin sağlık dostu olduğu görülür. Böylelikle tüm besinlerin sağlıklı bir şekilde pişirilmesini sağlayarak insan sağlığının korunmasına yardımcı olur. Grundig CG 4006 S tost makinesi kullananlar ürünün sunduğu tüm avantajlardan yararlanma imkanına sahip olurlar. Grundig CG 4006 S Tost makinesi yorumlarına dikkatle göz atıldığında ürünün müşteriler tarafından oldukça beğeni topladığı görülebilir. Bu ürüne Trendyol üzerinden avantajlı fiyat alternatifleri ile hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.