Grenade 50 Calibre 50 Servis 580 gr & Defend Bcaa 390 gr Yeşil Elma Kombinasyonu

2.326 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Grenade 50 Calibre 50 Servis 580 gr & Defend Bcaa 390 gr Yeşil Elma Kombinasyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Heracles Supplement Satıcı Ünvanı: FERHAT GÜDERLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4130231930
    Bu ürün Heracles Supplement tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GRENADE 50 CALIBRE 50 SERVIS 580 GR GRENADE 50 CALIBRE ,yüksek dozda Citrulline Malate (en iyi kanıtlanmış NO arttırıcı amino asit), yüksek dozda Beta Vulgaris ve flavanol bakımından zengin Theobroma Kakao ve kaslara kan akışını destekleyen birçok etkili bileşen içerir. Tabii ki, herhangi bir Pre Workout ürünü, beta alanin, kafein ve kreatin olmaksızın tamamlanmaz, çünkü egzersiz performansında artış konusundaki etkileri binlerce bilimsel çalışma tarafından desteklenmektedir. Ek olarak, bikarbonat elektrolitler, laktik asit (laktat) 'ın enerji verimine karşı direncini kırmak için, BCAA'lar ise anti-katabolik destek için GRENADE 50 CALIBRE’nin formülüne eklenmiştir. Ar-Ge uzmanları tarafından formüle edilmiş 50 Calibre®, endüstri lideri dozajlarda 20'den fazla üniversite eğitimi almış malzeme içermektedir. Dikkat Çeken Özellikler Patlayıcı enerji güç ve koruma hepsi bir arada Creatine ilaveli KULLANIM TALİMATLARI 1 porsiyon (yarım ölçek - 11.6 g) ürünü 150 ila 250 ml soğuk su ile karıştırın ve tüketin. Eğitimden yaklaşık 30 dakika önce tüketebilirsiniz.. Günde bir öiçeği aşmayın. Aç karnına kullanmayınız. GRENADE DEFEND BCAA 390 GR Glutamine takviyeli yüksek dozda 2:1:1 oranında BCAA oranı ile formülize edilmiş GRENADE DEFEND BCAA, yenilenmeye ve hidrasyona yardımcı olmak için ek olarak hindistan cevizi suyu tozu ve elektrolitler içerir. İnsan vücudunun ihtiyacı olan en anabolik ve anti-katabolik amino asitler ile formüle edilmiş bu leziz tatlı toz formunda içecek karışımında, kaslarınızın büyümesi için gerekli en güçlü yapı taşlarına ulaşabileceksiniz. Dikkat Çeken Özellikler 2: 1: 1 oranında 7 gr BCAA 1 gr Glutamin Sıfır Şeker Harika tatlar KULLANIM TALİMATLARI Yüksek yoğunluklu egzersizden hemen sonra ya da egzersiz sırasında 500 ml ve ya 1000 ml su ile birlikte 1 porsiyon (2 seviye kaşık) Grenade Defend® BCAA alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Kapsül
Geri Bildirim Ver