Greenmall Dragon Açık Hava Bahçe Şöminesi

6.447,60 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Greenmall Dragon Açık Hava Bahçe Şöminesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Greenmall Satıcı Ünvanı: IŞIK PEYZAJ MİMARLIĞI İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467007080100014 Vergi Kimlik Numarası: 4670070801
    Bu ürün Greenmall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dragon Açık Hava Bahçe Şöminesi (Açık Alan Şömine ) Ebatlar 65cm x65cm Malzeme: 3mm Çelik Renk: Siyah Ağırlık: Açıklama: Ürünler kesinlikle açık hava kullanımı içindir, kapalı alanlara kullanılmamalıdır. Ürünler yanarken ısınan metal, taş ve diğer kısımlarına temas edilmemelidir. Ürünlerin içinde kömür, odun veya şömineler için üretilmiş özel malzemeler kullanılmalıdır. Parlayıcı özellikte petrol ürünler, plastik ve diğer malzemeler kullanılmamalıdır. Ürünler yere devrilmeyecek şekilde kullanılmalıdır. Üzerinde kullanılacağı alt zeminin düz, sağlam ve yanıcı özellikte olmaması gerekmektedir. Ürünler kullanılırken yakınlarında patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı özellikte ürün ve malzeme bulunmamalıdır. Ürünler kullanldıktan sonra söndürülmelidir. Ürün özeliğinde belirtilmemiş ise, ürünler mangal amaçlı kullanılmamalıdır.
Geri Bildirim Ver