Green Clean Bitkisel Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici 1lt

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 75 TL İndirim
5 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Green Clean Bitkisel Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alternatif Pazar Satıcı Ünvanı: TOPUZ GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855005489700012 Vergi Kimlik Numarası: 8550054897
    Bu ürün Alternatif Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: U Green Clean Bitkisel Çok Amaçlı Temizleyici, silinebilir tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılır. Kire hızla nüfuz eder, kalıntı bırakmadan temizler.GDO, Paraben, Klor, SLES, Sentetik Parfüm, Fosfat ve Petrokimyasal türevler gibi zararlı kimyasallar kesinlikle içermez. Doğaya duyarlı sürdürülebilir üretim sistemleri ile imal edilmiştir. İÇİNDEKİLER: <%5 Şeker Tensidi (Bitkisel noniyonik madde), <%5 Hindistan Cevizi Yağı (Bitkisel anyonik madde), Organik Portakal Yağı, Sitrik asit, Su. Certisys tarafından onaylanmıştır. UYARI : ? Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır. ? İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz. ? Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz. ? Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. ? Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici Etkisi

Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml 8690588005300, çevre dostu ve bitki bazlı çok amaçlı bir temizleyicidir. Bu açıdan çevre dostudur ve güvenle kullanılabilir. Silinebilir tüm yüzeylerin temizliğinde kullanılan Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml özellikleri ile dikkat çeker. Hammaddeler dahil tüm aşamalar ekolojik olarak sertifikalandırılmıştır. Ayrıca ürün kire hızla nüfuz eder ve kalıntı bırakmadan temizler. İçerdiği bitkisel içeriklerden dolayı ürünün rengi değişiklik gösterebilir. Organik yağlar içerir, böylece evinize taze, taze bir portakal kokusu yayılır. Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml kullanımı için ise 5 litre suya bir kapak ekleyin ve yüzeyi silin. Yüzey temizleyici önerilerinin başında gelen portakal yağı sirkesi çeşitleri portakal tarlalarından tazelik ve ferahlık getirir.

  • Ferah Kokulu
  • Bitkisel İçerikli
  • Organik Yapılı

Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici

Doğal portakal yağı, sirke, izopropil alkol, soda önemli aktif maddeler olarak portakal yağı seçenekleri arasında sayılabilir. Eşsiz formülü, yüzeyi temizlemeyi kolaylaştırır. Kir oluşsa bile kapsamlı hijyen yönetimi mümkündür. Portakal kokusunun tazeliğinin yanı sıra temizlenen yüzeye o ışıltıları da verir. Uzun ömürlü parlaklık sunan Green Clean yüzey temizleyici yaşam alanınıza yeni bir soluk getirir. Ofis ya da evlerin temizliğinde güvenli bir şekilde kullanılan bu ürün seçeneği, kalıntı ya da iz bırakmadan derinlemesine temizlik sunmakla beraber vazgeçilmez yardımcınız olarak yer alacak. 1 litrelik sprey paketleme seçeneği pratik avantajlar sunar. Taşıması kolay ve güvenlik gerektirmeyen tasarımı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her an ve her yerde kullanışlıdır. Ürünler mutfak, banyo, oturma odası ve diğer yaşam alanlarındaki silinebilir yüzeylerde güvenle kullanılabilir ve çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir.

Çok Amaçlı Kullanım Sunan Green Clean Yüzey Temizleyici

Portakal yağlı yüzey temizleyicisi ile temizleme işlemini eşsiz bir deneyim haline getirir. Doğal yağın hoş kokusu ile hoşça vakit geçirebilirsiniz. Hızlı yüzey temizliği için gerekli olan bu ürünler, yüzey temizliğini hızlı bir hale getirir. Üstelik Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml fiyatları oldukça uygundur. Aynı zamanda bu ürün sayesinde zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Üstelik portakalın ferahlatıcı etkisi ve vazgeçilmez kokusu size mutluluk verir. Ayrıca ürün, istenmeyen kirleri kolayca temizler. Kusursuz temizlik için gerekli olan bu ürün, yaşam alanınızda sıklıkla temas ettiğiniz yüzeyleri hijyenik yüzeylere dönüştürür. Bu ürüne uygun bir fiyatla ulaşmak içinse Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml kampanya ve indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Green Clean Yüzey Temizleyici Özellikleri ve Fiyatları

Green Clean portakal yağlı yüzey temizleyici, portakal bahçesinin kokusunu zevkinize göre tadabileceğiniz bir yüzey temizleyici çeşididir. Bakımı eğlenceli hale getiren rahatlatıcı bir koku ve güzel bir ambalajda sizi beklemektedir. Silinebilir yüzeylerde etkilidir ve portakal kokusu ile yüzeye parlaklık verir. Uzmanlar tarafından büyük bir titizlikle geliştirilen özel formülasyonu, silindikten sonra yüzeyde leke ve iz bırakmaz. Bu ürün ile ilgili bilgilere ulaşmak için ise Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede kapsamlı hijyen sağlayan bu ürün ile hayallerinizdeki ışıltılı yüzeye sahip olabilirsiniz. Çok yönlülüğü ise tüm yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol üzerinden Green Clean Organik Portakal Yağlı Yüzey Temizleyici 1000 ml satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.