Green Clean Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı Lavanta Yağlı 1000 ml

116,17 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 25 TL İndirim
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
188,10 TL
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,26 TL
600 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Green Clean Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı Lavanta Yağlı 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Green Clean Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı Lavanta Yağlı 1000 ml U Green Clean Bitkisel Çamaşır Deterjanı, çamaşırlarınızdaki kir ve lekeleri soldurmadan kolayca temizler. Bebek ve hassas ciltli kişilerin çamaşırlarında kullanıma uygundur. Kolayca durulanır. Düşük ısıda bile etkili performans gösterir. GDO, Paraben, Klor, SLES, SLS, Sentetik Parfüm, Fosfat ve Petrokimyasal türevler gibi zararlı kimyasallar kesinlikle içermez. Doğaya duyarlı sürdürülebilir üretim sistemleri ile imal edilmiştir. Dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Hammaddelerin üretiminden itibaren tüm aşamalar ekolojik sertifikalıdır. Avrupa Birliğinden ECOGARANTIE sertifikalıdır. Bitkisel ve doğal hammaddelerle üretilmiştir. Boya, petrol ve hayvansal kaynaklı hammaddeler içermez. Zararlı kalıntı bırakmaz. İçeriğindeki tüm hammaddeler doğada biyolojik olarak parçalanır. Çevre ve cilt dostudur. Diğer Boyutlar: 5 lt2750 ml Kullanım 15°C üzerinde saklayınız. Daha düşük sıcaklıkta katılaşsa bile ürün temizleme özelliğini kaybetmez. Yıkama Sayısı: 1 L = 20 Yıkama Bileşim % 5-15 Bitkisel sabun, %5-15 Şeker Tensidi (Bitkisel noniyonik madde), %5-15 Hindistan Cevizi Yağı (Bitkisel anyonik madde), Organik Lavanta Yağı, Potasyum Hidroksit, Etanol,Su. Certisys tarafından onaylanmıştır. Bilgilendirme İçeriğindeki hammaddeler doğal içerikli olduğundan ürün rengi farklılık gösterebilir. Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız. Cildi korumak amacıyla ellerin temizleyici ile uzun süre temasından kaçınınız. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda maddelerinden ve çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Yutulması halinde veya göz ile temasında gözü derhal bol su ile yıkayın, doktora başvurun, kabı veya etiketi gösteriniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver