Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml

601 TL
(6,01 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
600 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
602,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
602,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
602,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GURMEJET Satıcı Ünvanı: KZK GIDA GÜZELLİK HİZMETLERİ İNŞAAT OTOMOTİV TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0607035931100016 Vergi Kimlik Numarası: 6070359311
    Bu ürün GURMEJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Etkili Sonuç için Green Clean Çamaşır Yumuşatıcı

Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml giysileri yumuşatır ve rengi korur. Ayrıca kırışıklıkları azaltır ve ütülemeyi kolaylaştırır. Bebeklerin ve hassas cilde sahip olanların giysilerini yıkamak için ideal ve yıkanması kolay olan Green Clean baby çamaşır yumuşatıcı GMO, paraben, klor, SLES, SLS, sentetik parfüm, fosfat, petrokimyasal türevleri gibi zararlı kimyasallar içermez. Sürdürülebilir olan bu ürün, doğa dostu bir üretim sisteminde üretilmiştir. Green clean bitkisel yumuşatıcı, dermatolojik test edilerek onaylanmıştır. Ayrıca ekolojik sertifikalandırılmış bir üründür. Avrupa Birliği tarafından eko-garanti ile sertifikalandırılmıştır. Bu açıdan doğal malzemelerden yapılır. Boya, petrol veya hayvansal kaynaklı maddeler içermez. Green clean çamaşır yumuşatıcısı içerisindeki bütün hammaddeler biyolojik biçimde parçalanmakla beraber zararlı kalıntılarda bırakmaz. Bu bakımdan değerlendirildiğinde cilt ve çevre dostu olarak adlandırılabilir.

  • Doğa ve Cilt Dostu
  • Kalıntı Bırakmayan Özellik
  • Doğal İçerikli

Green Clean Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı

Çamaşırlarına özen göstermek isteyen ancak ne yapacağını bilemeyen kullanıcılar, u green clean yumuşatıcı kullanılabilir. Giysilerin ana koku kaynağı olarak kabul edilen bu ürünler, geniş çeşitliliği sayesinde her eve nüfuz eder. Uzun ömürlü kalıcı yumuşak yüzeyler en popüler türlerden biridir. Daha az ürün tutarlılığı sunan bu ürünler, bütçenize de uygundur. Ürüne ek olarak, çamaşırları sıkmadan önce durdurup bir süre yumuşak bir yüzeyde bırakarak koku direncini artırabilirsiniz. Bu açıdan özel olarak üretilen bu organik yumuşatıcılar birçok evde önemli bir rol oynar. Bu modeller, lavanta yağından yapılır ve doğal yapıları nedeniyle bebekler için de kullanılabilirler. Çamaşırlarda deterjan kalıntısı bırakmayan Green Clean yumuşatıcı, doğal olarak zararsız formülleriyle insanların ilgisini çeker. Ağartıcı, fosfat, SLS, boya, paraben, amonyak veya diğer zararlı maddeler içermez.

Yumuşacık Çamaşırlar için Green Clean Çamaşır Yumuşatıcı

Genellikle sıvı formda üretilen bu ürün, Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml fiyatları ile dikkat çeker. Bu açıdan bu ürünü kullanmanın faydaları oldukça fazladır. Ürün aynı zamanda ütülemeyi kolaylaştırır. Böylelikle boşa harcanan ütülemeye yol açan kırışık sorunlarını ortadan kaldırır. Bu ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için ise Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede bu ürünü kullanarak giysilere zarar gelmesini önleyebilirsiniz. Çamaşırlarınıza ve evinize tazelik katan bu ürünün taze kokusu, istenmeyen kokuların kumaşa nüfuz etmesini önler. Her yıkamada kokuyu canlandıran bu ürün, çamaşırları güvenle korur ve hasar görmesini engeller. Bu, kullanıcıların giysi, nevresim ve havluları uzun süre kullanmalarını sağlar.

Green Clean Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri ve Fiyatları

Green Clean yumuşatıcı, kıyafetleri yumuşatır. Bunun yanı sıra ütülenmesi kolay kırışıklıklar ve hoş bir koku sunar. Aynı zamanda çamaşırların kırışıklarını azaltarak ütüleme süresini kısaltarak tasarruf sağlar. Kumaş yapısına aktarılan ürün, çamaşırları yıkarken oluşabilecek sürtünmeyi en aza indirir. Aynı zamanda çamaşırların orijinal şekli korunur. Yünlü ve kabarık kumaşlar yıkandığında topaklanabilir. Ancak bu ürünün kullanılması, bu tür kıyafetlerin topaklanmasını azaltır. Bitkisel özler içeren bu ürün, hassas ciltler için uygundur ve çevre dostu bir ürün olarak dikkat çekmektedir. Üstelik bu ürünü, Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml kampanya ve değerlendirmeleri ile daha uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bunun için Trendyol’u ziyaret ederek Green Clean Organik Lavanta Yağlı Bitkisel Çamaşır Yumuşatıcı 5000 ml satın al seçeneğini kullanabilirsiniz.