Gravitrax Başlangıç Seti

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.724,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.867,11 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gravitrax Başlangıç Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iqcocuk Satıcı Ünvanı: FATOM EĞİTİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385075051600011 Vergi Kimlik Numarası: 3850750516
    Bu ürün iqcocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gravitrax Başlangıç Seti GraviTrax Başlangıç Seti, kendi benzersiz yollarınızı oluşturmaya başlayın ve misketler yuvarlanmaya başlasın! Bu GraviTrax etkileşimli palet sistemi ile, metal bilyeleri yuvarlamak, yerçekimi gücünü ve fizik yasalarını keşfetmek ve deneyimlemek için bir palet inşa edebilirsiniz. Farklı yükseklik ve açılarda denemeler yapın, topunuzun hızını kontrol edin ve başlangıçtan bitişe ulaşmasına yardımcı olun. Çocukların yer çekimi, manyetizma ve kinetik enerji hakkında bilgi edinmelerine eğlenceli bir şekilde yardımcı olur. Çocuklarda planlama, mantık yürütme, problem çözme ve ince motor becerilerini geliştirmesine yardımcı olur. Toplam
  • 122 parça içerir. Kutu İçerisinde
  • İnşa kılavuzu (3 seviyede 9 farklı örnek yol yapıları), 4 zemin, 2 şeffaf seviye plakası, 6 misket, 40 büyük yükseltici, 12 küçük yükseltici, 21 dönemeç, 3 kavşak, 2 yön değiştirici, 1 3 ü bir arada, 1 vorteks, 1 başlangıç yolu, 1 manyetik halka, 3 uzun yol, 6 orta yol, 9 kısa yol, 1 bitiş yolu, 4 temel yol, 2 yakalayıcı, 1 serbest düşürücü, 1 dağıtıcı, 1 indirici bulunmaktadır. 8-99 yaş arası kullanıma uygundur. İngilizce kılavuz ve parçaların resimleri için Gravitrax Başlangıç Seti Kılavuz'u tıklayarak sayfa 13, 14, 15, 16’yı inceleyebilirsiniz. 2018 yılında Parents' Choice Altın Ödülü almıştır. Yerçekimi gücünü yaşayın! Gravitrax, tamamen yeni bir STEM ray sistemidir! Muhteşem izler oluşturmak ve Gravity bilyeyi yuvarlamak için hayal gücünüzü kullanın! Bu STEM sistemi [Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik], çocuklara yerçekimi, manyetizma ve kinetik enerji konularını öğretmek için idealdir. Bir engel mi aldın? Gravitrax dünyasına başlamanıza yardımcı olmak için kendi iz tasarımınızla serbest stil yapın veya verilen görevleri ve planları kullanın. Yerçekimi küreleri son hedefe ulaşmadan önce duruyor mu yoksa uçuyor mu? Bazı problemleri çözme zamanı. Yeniden oluşturun ve farklı bir şeyler deneyin! STEM eğitimi Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik disiplinleri arasındaki ayrımı ortadan kaldırarak, bu disiplinler arasında tam bütünleşmeyi uyumlu bir şekilde oluşturarak, soru soran, araştıran, üreten ve yeni buluşlar yapabilen bir neslin yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Yaş grubu: 8+ Yaş Barkodu: 4005556260997 İtem No: RGR260997 Kutu ölçüleri: 34 x 11 x 34 cm. Desi Değeri: 4

Ürün Özellikleri

  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Note Cosmetics 260997 Başlangıç Seti

Gravitrax, interaktif bir ray sistemidir. Bu başlangıç seti ile çocuğunuz kendi mermer parkurlarını tasarlayabilir ve inşa edebilir. Etkileşimli bir palet sistemi olan Gravitrax, çocuğunuzun ince motor gelişimine olumlu etki etmesinin yanı sıra fizik yasalarını ve yerçekimi gücünü keşfetmesi için de harika bir aktivitedir. Farklı seviyelerden, parçalardan ve öğelerden oluşan set, manyetizma ve kinetik ile ilgili deney yapma fırsatını sunarak çocuğunuzun bilimi severek öğrenmesine katkıda bulunur. Çocuğunuzun uygulamalı olarak bilimi yakından tanıyabileceği Gravitrax Başlangıç Seti, hem öğretici hem de eğlencelidir. Açık oyun konseptinde tasarlanan ürün, birbirinden çeşitli parçaları bir araya getirerek sonsuz oyun kurgusu fırsatı sunar.

  • Kutu Ölçüsü: 34 , 11 , 34 cm
  • Kutudaki Parça Sayısı: 122 Adet
  • Türü: Eğitici Oyuncak

Gravitrax Başlangıç Setinin Özellikleri Nelerdir?

Note Cosmetics 260997 Başlangıç Seti Çeşitleri

Gravitrax Başlangıç Seti içerisinde 122 tane öge vardır. Bu ögeler 18 türden oluşmaktadır. Bu sayede çocuklar için kendi aksiyon dolu ray sistemlerini oluşturmaya başlamak adına harika bir deneyim fırsatı sunmaktadır. Bir yandan çocuğunuzun yaratıcılığını ortaya çıkarırken bir yandan da eğlenmesini sağlar. Pakette ayrıca 3 kavşak,2 şeffaf seviye plakası ile birlikte 4 zemin, 6 misket, 12 küçük yükseltici,  40 büyük yükseltici bulunmaktadır. 21 dönemeç, 2 yön değiştirici, 1 vorteks, 1 başlangıç yolu, 1 manyetik halka, 4 temel yol, 9 kısa yol, 3 uzun yol, 6 orta yol ve 1 bitiş yolu içeren ürün paketinde 1 serbest düşürücü, 2 yakalayıcı, 1 dağıtıcı, 1 indirici ve çok daha fazlası birlikte sunulmaktadır. Bunların yanı sıra kutuda 9 adet hazır parkur bulunur. Parkurlar, seviyelerine göre kolaydan zora doğru çeşitlilik göstermektedir. İngilizce kılavuzu okumak veya parçaların resimlerini görmek için Gravitrax Başlangıç Seti rehberine tıklayabilir ve inceleyebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzla birlikte ürünün nasıl çalıştığını kolay bir şekilde keşfedebilirsiniz.

Gravitrax Başlangıç Seti Çocukların İlgisini Çeker mi?

Note Cosmetics 260997 Başlangıç Seti Çeşitleri

Bir STEM (Bilim, Matematik, Teknoloji ve Mühendislik alanlarının eğitimini kapsayan bir sistemin kısaltmasıdır.) oyuncağı olan Gravitrax Başlangıç Seti, 8-99 yaş arasındaki çocukların ve yetişkinlerin kullanımı için uygundur. Çocuklarınız için ideal bir aktivite oyuncağıdır. Çocuklarınızın yaratıcılığını geliştirmesinin yanı sıra problem çözme becerisini de olumlu yönde etkiler. Arkadaşları ve sizinle birlikte oynayabileceği bir set olduğu için sosyalleşmesine katkı sağlar. Bununla birlikte işbirliği yapmayı öğretir. Uygulamalı bir set oyunu olduğu için çocuğunuzun liderlik özelliğinin ortaya çıkmasına olanak tanır. Hepsinden önemlisi ise bilimi uygulamalı olarak bu oyunda tanıyacağı için çocuğunuzun merak ve araştırma duygusunu artırır. Bu nedenlerden ötürü çocuğunuzun ilgisini çekecektir. Gravitrax Başlangıç Seti yorumları incelendiğinde ürünün fazlası ile beğeni topladığı ve olumlu yorumlar aldığı görülür.

Gravitrax Başlangıç Seti Kaliteli midir?

Note Cosmetics 260997 Başlangıç Seti Çeşitleri

Başlangıç seti oldukça kalitelidir. 2018 yılında Parents' Choice Altın Ödülü kazanan set, kalitesini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Hem STEM oyunu olması hem de çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunmayı amaçlaması, Gravitrax’ın ne kadar kaliteli olduğunu göstermektedir. Çocuğunuzun yaratıcılığına ve bireysel gelişimine olumlu etkide bulunan Gravitrax, çocuğunuzun severek gerçekleştireceği bir aktivitedir. Sizin de dahil olabileceğiniz başlangıç seti, çocuğunuzla iyi ve nitelikli zaman geçirmeniz için ideal bir tercihtir. Çocuğunuzun eğlenirken öğrenmesini teşvik eder. Aynı zamanda bilime ilgi duymasını sağlar. Gravitrax başlangıç seti fiyatı, kaliteli ve eğitici bir ürün için gayet uygundur. Dilerseniz siz de ürün hakkında yapılan yorumları inceleyerek çocuğunuzun olumlu yönde gelişmesine katkı sağlayacak bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.