Graizer Alman 58 V 10 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap 27 Parça Pro Set Sari

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Graizer Alman 58 V 10 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap 27 Parça Pro Set Sari

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRAİZER POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: GRAİZER POWER TOOLS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411111369200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111113692
    Bu ürün GRAİZER POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler: Akü voltajı: 58 volt Akü kapasitesi: 10 ah Akü tipi: Li-On Mandren kapasitesi: 13mm Tork ayarı: 25 kademe Darbe özelliği: Var Led aydınlatma: Var Çift yöne dönebilme: Var Otomatik mil kilitli 13mm metal mandren ile tek elle kolay ve hızlı uç değiştirme li-Ion akü kullanılmadığı zamanda şarjını korur, böylece daha uzun kullanım süresi sağlar Darbe özelliği taş, tuğla ve betonda darbeli delme için uygundur 25 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık Elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü Rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı tutma Iki vitesli şanzıman ile farklı malzemelerde kullanılmak için değişken hız ve sağ/sol dönüş ayarı Iki vitesli şanzıman, duvar, ahşap, beton, çelik, plastik ve metalde tüm uygulamalar için yeterlidir Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Kayar akü sistemi ile kolay ve güvenli akü değiştirme Çift akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma Entegre led aydınlatma çalışma alanını aydınlatır Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama profesyonel kullanıma uygundur Standart ekipman: 2 adet li-Ion akü, 60 dakikalık şarj aleti, taşıma çantası 27 parça usta seti 2 yıl garantili

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbeli
  • Akü Kapasitesi 5.0 - 5.4 Ah
  • Akü Volt 72 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Vidalama

Bu metal mandren ürününde hız ayarları yapılır ve vidalama, delme gibi işlemler rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Aynı şekilde şantiye için profesyonel ekipmana ihtiyaç duyduğunuzda bu darbeli matkap modeline yönelebilirsiniz. İç mekanlarda ahşap, çatı, alçıpan gibi alanlarda basit delme için çift akülü darbeli matkap modeli oldukça ideal bir seçimdir. Bu tip metal mandren şarjlı matkap modeli ile bir tamirciye ihtiyaç duymadan kurum içinde kolayca tamir edebilir ve kısa sürede sorunlarınızı çözebilirsiniz. Kullanım alanı ve enerji tüketimi bakımından avantaj sağlayan bu model pratiklik sunmaktadır. Basit ve kolay onarımlar için akülü ve darbeli olan bu modele yönelirken, daha detaylı onarımlar için profesyonel ve çok fonksiyonluluk da sağlayan bu modeli tercih etmelisiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde Bu sayede cihazı kolayca evin bir köşesine saklayabilir ve istediğiniz zaman başka bir yere taşıyabilirsiniz.

  • Detaylı Onarımlar için Uygun
  • Ergonomik Tasarım
  • Dayanıklı Materyallerden Üretilmiş

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap Özellikleri

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap Özellikleri

Delme, kesme gibi son derece zor işlerin tümü, darbeli matkap mandreni ile rahat ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Pek çok farklı özelliği olduğu için ahşap, mermer, beton, demir gibi pek çok yüzeyde kullanılabilir. Küçük montaj işleri için tornavidalar kullanılabilirken beton delme işleri için daha büyük ve daha güçlü ünitelere ihtiyaç vardır. Vidalama ve delme özelliği sağlayan bu matkap evlerde ve küçük atölyelerde kullanım için sıklıkla tercih edilmektedir. Akülü vidalama mandren ürünü montaj işlemlerine bağlı olarak farklı yüzeylerle kullanılabilir. Kullanım alanının zorluğuna bağlı olarak ise oldukça üstün performans sağlar. Profesyonel ve güçlü kullanım için tasarlanmış olan bu ürün aynı zamanda kullanım kolaylığı ve rahat taşınabilir bir yapı sergiler. Zor ya da kolay işlemler için ideal bir ürün olan bu matkaba sahip olarak hem evinizin içinde hem de dış mekanlarda tadilat ve onarım yapabilirsiniz.

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap Yorumları

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap Yorumları

Bir matkap seçerken göz önünde bulundurulması gereken en önemli kriterler kapasite, taşınabilirlik ve ağırlıktır. Herhangi bir el aleti gibi matkabın tasarımı da çalıştığı esnada yakından etki eder. Bundan dolayı matkap seçimi yaparken projenizin gerektirdiği özellikleri göz önünde bulundurmalısınız. Enerji harcaması ile boyut ve ağırlığı dengelemeniz gerekir. Günlük kullanım için veya profesyonel kullanım için darbeli matkap seçimi yapabilirsiniz. GRZ58-58V-5AH-SARI rengi ile hoş bir görünüm sunmaktadır. Özellik bakımından oldukça işlevsel olan ve tasarım bakımından göze hitap eden bu ürün kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 mm metal mandren darbeli çift akülü vidalama matkap yorumları üzerinden bu ürüne sahip olan kullanıcıların görüşleri kapsamında daha fazla detaylı bilgi alabilir, tavsiye ve önerilere göz atabilirsiniz.

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap Fiyatı

Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 Mm Metal Mandren Darbeli Çift Akülü Vidalama Matkap Fiyatı

Çalışma koşullarınızı en uygun matkap türünü seçmek için düşünmelisiniz. Farklı deliklerin çapını ve derinliğini delmeniz için ihtiyacınız olan malzemeye bağlı olarak seçim yapabilirsiniz. Matkabın gücü, satın alırken dikkate alınması gereken bir diğer detaydır. Matkap ne kadar güçlüyse beton gibi çok sert malzemelerin delinmesi de bir o kadar kolaylık sağlar. Darbeli çift akülü şarjlı vidalama matkap, beton gibi sert ve sağlam temellerde kolay ve güvenli bir şekilde delmek amacıyla kullanışlılık sağlar. Graizer Alman 58 V 5 Ah 13 mm metal mandren darbeli çift akülü vidalama matkap özellik ve güç bakımından istenilen performansı sağlar. Kullanıcılardan tam not alan bu ürüne sahip olarak işlerinizi zahmetsizce halledebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz Trendyol üzerinden metal mandren darbeli çift akülü vidalama matkap fiyatı, özellikleri ve içeriğine göz atabilirsiniz.