Graizer Alman 58 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzuman Bakir Sargili Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap 24 Parça Set

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Graizer Alman 58 V 5 Ah Darbeli Metal Şanzuman Bakir Sargili Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap 24 Parça Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRAİZER POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: GRAİZER POWER TOOLS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411111369200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111113692
    Bu ürün GRAİZER POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alman Graizer 58 V Darbeli 24 Parça Setli Vidalama Matkap Teknik Özellikler 95 Nm maksimum tork gücü Yüksüz hızı 0-450 / 2000 dev/dk Darbe oranı 3600 / 6825 darbe/dk Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 50mm, (Metal) 13mm, (Duvar) 16mm kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık Çift Akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma İçindekiler: Standart Ekipman
  • 2 Akü, 60 dakikalık şarj aleti, kemer kancası, ağır hizmet tipi taşıma çantası Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama Dış Özellikler ve Göstergeler Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Kayar akü sistemi ile kolay ve güvenli akü değiştirme Akü göstergesi, akü şarj durumunu gösterir Entegre LED aydınlatma çalışma alanını aydınlatır, Çelik kemer kancası 2 YIL GARANTİLİ

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Matkap Türü Darbeli
  • Akü Kapasitesi 5.0 - 5.4 Ah
  • Akü Volt 58 Volt
  • Akü Sayısı Çift akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Matkap

Elektrikli şarjlı matkap özellikleri, güç, dayanıklılık ve işlevsellik temelinde ideal bir üründür. Akülü matkaplar arasında uygun fiyatlı ve ulaşılabilir modeller arasında yer alır. Bu akülü matkap hafif ve kolay işlerde oldukça etkili sonuçlar verir. Bu makine kalite ve performans seviyesi daha yüksek olan bir üründür. Profesyonel kategoride de yer alan akülü darbeli matkap modeli en güçlü olanıdır. İnşaat veya sanayi gibi ağır işlerde tercih edilir. Matkap satın almak isteyen kullanıcıların matkabı kullanacakları alana dikkat etmeleri gerekmektedir. Kullanıcı ahşap ve demir gibi sert yüzeylerde kullanılabilecek bir matkap istiyorsa darbeli matkap kullanmakta fayda var. Kullanıcılar beton, demir veya duvar gibi sert zeminlere özel olarak tasarlanan darbeli şarjlı matkap çift akülü modelini tercih edebilir. Grazier Alman markası tarafından kullanıcılara sunulan bu matkap çift akülü olmak üzere satışa çıkarılmaktadır.

  • Yüksek Performans
  • Şarjlı
  • Sert Yüzeyler için Uygun

24 Parça Set Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Özellikleri

24 Parça Set Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Özellikleri

Matkap için güç kaynağı oldukça önemlidir. Bu matkabın çalışması için tamamen farklı bir güç kaynağı gerekir ve bu bazen kullanıcıyı sınırlayabilir. Bu modelde matkabın gücü motorun voltları ile belirlenir. Kullanıcılar üstün performans istiyorsa ve matkabı ağır işlerde kullanacaksa çift akülü şarjlı matkap modelini tercih edebilir. Beton delme gibi fazla güç gerektiren işlere özel olarak tasarlanmıştır. Bu akülü darbeli matkap seti ile kullanacağınız her alan için doğru matkap uçlarını bulabilir ve monte edebilirsiniz. Darbeli metal şanzıman bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap onarım ve yenileme çalışmalarında etkili destek araçlarından biridir. Elektrikli el aletlerinin bir parçası olan matkap darbeli olmak üzere kullanıcılara sunulmaktadır. Bu darbeli matkap modeli darbesiz matkaplara göre çeşitli avantajlar sunar. Darbeli matkabın kablosuz olma özelliği de bir başka avantaj sağlayan tarafıdır.

24 Parça Set Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Kullanımı

24 Parça Set Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Kullanımı

Marka kaliteli ve dayanıklı matkap üretmektedir. Böylece matkap sahibi olmak isteyenler gönül rahatlığıyla istediği alanda kullanabilir. Bu sayede darbeli matkap ihtiyacı olanlar için Graizer Alman 46 V 5 Ah darbeli metal şanzıman bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap 24 parça set halinde sunulmaktadır. Öte yandan matkap satın alırken dikkate alınması gereken bazı detaylar bulunur. Öncelikle satın almayı düşündüğünüz ürünü istediğiniz kullanım amacına göre seçmelisiniz. İhtiyaçlarınıza dayalı seçim size avantaj sağlayacaktır. Gerekenden daha fazla kapasiteye sahip bu ürün her işte kullanım sağlar. Şarjlı matkap vidalama ucu seti kullanıcılara kolaylık sağlayarak pek çok ağır işte en büyük yardımcı olmaktadır. Maksimum tork gücü ile üstün performans sağlar. Kademeli tork ayarı ile de farklı delme ve vidalama işlemlerinde üstün kontrolle hassaslık sağlar.

24 Parça Set Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Fiyatı

24 Parça Set Graizer Alman 46 V 5 Ah Darbeli Çift Akülü Şarjlı Vidalama Matkap Fiyatı

Darbe manevraları üzerlerinde bir hareket mekanizması taşır. Geleneksel matkaplardan farklı olarak bu matkaplar çalışma sırasında dönme işlevi ile ileri geri hareket etme özelliğine sahiptir. Bu nedenle etki yaratırlar. Darbe etkisi de delmeyi kolaylaştırmaktadır. Darbeli matkap modelli, basit ev işlerinin yanı sıra büyük tadilat işleri için de tercih edilebilir. Darbe manevraları farklı özelliklere sahiptir. Bunlardan biri etki özelliğini açıp kapatabilmedir. Böylece darbe kuvvetine ihtiyaç duyulmadığında ürünü darbesiz bir matkap olarak kullanma imkanına sahipsiniz. Alternatif olarak bunu matkabın düğmesi ile de kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap fiyatı ise her bütçeye uyum sağlamaktadır. Her bütçeye uygun olan bu ürün pek çok kişinin kullanım alanı içerisinde yer almaktadır. Graizer Alman 46 V 5 Ah darbeli metal şanzıman bakır sargılı çift akülü şarjlı vidalama matkap 24 parça set yorumları, fiyatı ve özellikleri için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.