8
Tilki Kuyruğu kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Graizer 3600 W 6 Kademe Devir Ayarli Bakir Sargili Beton Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi

1.399 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Graizer 3600 W 6 Kademe Devir Ayarli Bakir Sargili Beton Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRAİZER POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: GRAİZER POWER TOOLS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411111369200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111113692
    Bu ürün GRAİZER POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3600 W 6 Kademe Devir Ayarli Bakir Sargili Beton Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 3600 Watt
  • Tip Elektrikli
Geri Bildirim Ver

Graizer Alman 3600 W Beton Tuğla Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi

Pek çok araç ve cihaz dış görünümlerine göre başka bir nesneye benzerliklerinden dolayı isimlendirilir. Bunlardan biriyse tilki kuyruğu aletidir. Tilki kuyruğu testere işlevi görmektedir. Çünkü bu alet herkesin bildiği el testeresi ile aynı mantıkla çalışır. Kesici alet olarak da bilinen ürün ileri geri hareket etmektedir. Tek farkı, yaptığı işte kullanılan elektrik gücüyle zamandan ve emekten tasarruf ederek zahmet vermemesidir. Normalde bir testereyle yapacağınız tüm işleri bu aletle yapma imkanına sahipsiniz. Bunları yanınıza alabilmek ve bir güç kaynağına bağlayarak kullanabilmek istiyorsanız GR-TK-M-MAVI-3600-5UC ürününü tercih edebilirsiniz. Ahşap, metal gibi farklı ham maddelerden yapılmış nesneleri testere ile kesebildiğiniz gibi aynı işlemi Graizer Alman 3600 W 6 kademe devir ayarlı bakır sargılı beton tuğla kemik kesme tilki kuyruğu makinesi ile de yapabilirsiniz. Oldukça etkili olan bu ürün kaliteli materyallerden üretilmiştir.

  • Tasarruf Sağlayıcı
  • Farklı Materyaller için Kullanılabilir Yapı
  • Devir Ayarlı

Graizer Alman Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi Özellikleri

Graizer Alman Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi Özellikleri

Bakır sargılı beton tuğla kemik kesme tilki kuyruğu makinesi, tuğla veya beton olarak bilinen yapı malzemelerinin yanı sıra kemik, kalın et, donmuş gıda ve buz bloklarını kesmek için de kullanılabilmektedir. Unutulmaması gereken en önemli nokta, işinize bağlı olarak üretilen bıçak tipini kullanmanız gerektiğidir. Kablolu versiyonların kablolu versiyonlara kıyasla çok küçük bir güç farkı olduğunu bilmek önemlidir. Kablolu olan bu ürün daha fazla güç sağlar. Ürün ayrıca istenen yerde doğru koşullara göre kullanılıyorsa işin tamamlanması için destek sağlamaktadır. Uygun koşullarda uygulamaya devam etmeniz önemlidir. Satın aldığınız bir ürünü birden fazla ortamda farklı amaçlarla kullanmak isteyebilirsiniz. İşlevsel ve çok yönlü olan bu ürün her ortamda kolaylıkla kullanılabilir. Graizer markasının sunmuş olduğu tilki kuyruğu kemik kesimi başta olmak üzere pek çok nesneyi kolay bir şekilde kesebilir.

Graizer Alman Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi Kullanımı

Graizer Alman Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi Kullanımı

Bu ürün oldukça tercih edilmektedir. Meslek hayatının yanı sıra hobi olarak ilgi duyulan farklı meslekler olabilir. Çoğu insan ahşap ve metal işlerimi hobi amaçlı yapar. Bu tür kompozisyonlarda eldeki malzemeleri farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz. Önce kaba işlerle başlayın, sonra ayrıntılara girin ve işi sistematik bir şekilde yapabilirsiniz. Farklı kesme işlerine özel olarak bıçak ucu bulunan tilki kuyruğu beton ucu ile de hizmet vermektedir. Bu kapsamda oldukça geniş bir iş alanında yardımcı olur. Bu nedenle parçaların kapsandığı kısımlara enerji ve zaman ayırmak çok faydalıdır. Bunun için doğru ucu seçmek size zaman kazandıracaktır. Elektrikli el aletleri kullanıldığında birçok seçenek sunar. Her malzemenin istenilen özelliğine göre değiştirilebilir sivri uçlar sayesinde beton, ahşap, metal gibi malzemeleri istediğiniz ebatta kolayca kesebilirsiniz. Grazier markasının sunmuş olduğu tilki kuyruğu testere beton ucu dahil pek çok uç seçeneği sunmaktadır.

Graizer Alman Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Graizer Alman Tuğla Kemik Kesme Tilki Kuyruğu Makinesi Fiyatı ve Yorumları

Bu mekanizmada bıçağı pratik ve güvenli bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bıçağı açık konumda değil de kapalı konuma getirerek değiştirerek kullanıma hazır olacaktır. Bu sayede çalışırken güvenliğiniz alınmış olacaktır. Bıçağın temizlenebilir yapısı sayesinde hijyen kurallarından şüpheniz olmasın. Bu özelliği dondurmacı, mezbaha gibi gıda işletmelerinde kullanılmasına olanak sağlar. Bu ürünün tasarımında ergonomi büyük önem taşımaktadır. Ergonomik olan ürün çalışma esnasında doğru vücut duruşu ile sağlıklı bir ortamda uzun süre çalışmayı sağlar. Graizer Alman 3600 W 6 kademe devir ayarlı bakır sargılı beton tuğla kemik kesme tilki kuyruğu makinesi içeriği ise oldukça kaliteli ve dayanıklı malzemelerden oluşmaktadır. Bununla beraber Graizer Alman 3600 W 6 kademe devir ayarlı bakır sargılı beton tuğla kemik kesme tilki kuyruğu makinesi yorumları fiyatı ve özellikleri için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.