Graizer Alman 3000 Watt Kırıcı Delici Hilti Matkap Metal Şanzumanlı ++ 20 Adet Uç ++yedek Mandren

1.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Graizer Alman 3000 Watt Kırıcı Delici Hilti Matkap Metal Şanzumanlı ++ 20 Adet Uç ++yedek Mandren

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRAİZER POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: GRAİZER POWER TOOLS İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411111369200001 Vergi Kimlik Numarası: 4111113692
    Bu ürün GRAİZER POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • 3000 Watt güçlü Graizer motor • 5.0 joule kuvveti • Tek hamlede uç takma sistemi • 360 derece dönebilen çift katmanlı tutamak • Yüksek dayanım • 3 mod (delme-darbeli delme-kırıcı) Teknik Özellikler: • Kapasite :3,4 - 24 mm ( betonda ) , 13 mm (çelikte), 32 mm (ahşapta) • Güç : 3000 watt • Darbe kuvveti : 5.0 joule • Devir sayısı : 0 - 1050/dak • Darbe sayısı : 0 - 3950/dak • Uç tipi : sds- plus • Ağırlık : 2.7 kg 2 YIL GARANTİLİ
Geri Bildirim Ver

3000W Kırıcı Delici Hilti Matkap Metal Şanzımanlı+20 Adet Uç

Odanızı yeniden şekillendirmek veya bahçede yeni alanlar yaratmak için birçok inşaat tekniği kullanılmaktadır. Bu teknikler bazen bir alanı alt bölümlere ayırmaya ve yeniden oluşturmaya dayanır. Bu sayede eviniz çok daha konforlu bir yaşam alanı haline gelecektir. Bunlar arasında en popüler olanı Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı ürünüdür. Genellikle inşaat sektörü içerisinde kullanılan bu ürün hayatınızı çok daha rahat ve kolay hale getirmektedir. Bu ürünü satın alarak kolay ve kullanışlı bir ev geliştirme deneyimine sahip olabilirsiniz. Evinizde yeni alanlar açmak için birçok matkap ve benzeri araçlar kullanılmaktadır. Bunların içinde delici ürünler de dikkat çeker. Bu anlamda yeni bir mekan yaratmak için duvarları istediğiniz gibi şekillendirmek tamamen size kalmaktadır. Evi ve yaşam alanını çok daha modern yapmak için popüler ürünlerinden biri olan KIRICIDELICI-20-UÇ-HEDIYELI ürünü, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

  • Kolay Kullanım
  • Yedek Parça
  • Şanzımanlı

Alman 3000 Watt 20 Adet Uç Yedekli Kırıcı Delici Hilti Matkap Özellikleri

Alman 3000 Watt 20 Adet Uç Yedekli Kırıcı Delici Hilti Matkap Özellikleri

Odayı yenilemek ve evinizi şekillendirmek son derece önemlidir. Matkaplar hayatı kolaylaştıran pratik ürünler arasında yer alır. Ağırlıklı olarak inşaat sektöründe bulunan bu model, çoğu zaman ustaların sıklıkla kullandığı bir üründür. Ancak bunu elde etmek için uzman bir aracıya veya profesyonel ekipmana sahip olmanız gerekmez. Artık birçok kullanıcı kendi kendine onarım ve yenilemeyi hayatlarının merkezine koyuyor. Bu sadece bireylerin önemli ölçüde finansal tasarruf yapmalarını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda başkalarına ihtiyaç kalmadan kendi işini yapabilenlerin güvenini de artırır. Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı ++ 20 adet uç ile kendi işinizi rahat ve kolay bir şekilde yapmanızı sağlar. Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı ++ 20 adet uç kullanımı kolay ve pratik olması sayesinde pek çok kişi yapmak istediği işlemleri kısa süre içerisinde yapabilme imkanına sahiptir.

Alman 3000 Watt 20 Adet Uç Yedekli Kırıcı Delici Hilti Matkap İçeriği

Alman 3000 Watt 20 Adet Uç Yedekli Kırıcı Delici Hilti Matkap İçeriği

İnşaat işlerinde en çok kullanılan malzemelerden biri olan bu ürün sayesinde iş çok daha kolay hale gelir. Ana malzemenin bir parçası olan ürünler arasında Graizer Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı modeli ilk sırada yer almaktadır. Matkaplar hayatı kolaylaştıran ürünlerden biridir. Hemen hemen her ev içerisinde görülen bu ürün sayesinde ev tadilatı sırasında dışarıdan uzman ellere ihtiyaç büyük ölçüde azalmıştır. Bu nedenle evinde yeni bir mekana sahip olmak veya bulunduğu alanda küçük değişiklikler yapmak isteyen kullanıcılar bu ürüne sahip olabilir. Her şeyi yapabileceğinizi düşünüyorsanız, o zaman bu malzemeler önemlidir çünkü hayatınızı inanılmaz derecede kolaylaştırmaktadır. Graizer Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı ++ 20 adet uç içeriği kaliteli ve dayanıklı materyallerden oluşması nedeniyle kullanım esnasında güven vermektedir.

Alman 3000 Watt 20 Adet Uç Yedekli Kırıcı Delici Hilti Matkap Fiyatı ve Yorumları

Alman 3000 Watt 20 Adet Uç Yedekli Kırıcı Delici Hilti Matkap Fiyatı ve Yorumları

Hayatınızı bu kadar kolaylaştıran bu pratik ürün farklı parçalardan oluşmaktadır. Çünkü işleme sürecinde matkap uçlarınız bazen zarar görebilir. Bu nedenle yeni bir matkap almak yerine tam olarak 20 adet uç ile beraber gelen bu sete sahip olabilirsiniz. Büyük maliyetlerden tasarruf etmenize yardımcı olan bu ürün sayesinde artık yaşamınız çok daha konforlu hale gelecek. Bu alet pek çok işyerinde de kullanılmaktadır. İş yerlerinin en çok tercih edilenlerinden biri olan ve kullanıma hazır olan Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı ++ 20 adet uç kullananlar üründen duyduğu memnuniyet sayesinde her işlem esnasında gönül rahatlığıyla bu ürünü kullanabilmektedir. Bunun yanı sıra Alman 3000 Watt kırıcı delici hilti matkap metal şanzımanlı ++ 20 adet uç yorumları fiyatı, özellikleri ve daha fazla detaylı bilgi için Trendyol’a göz atabilirsiniz.