9
Aksesuar Kitapları kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Graditi Jenga Ahşap Denge Oyunu 54 Parça

125 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Graditi Jenga Ahşap Denge Oyunu 54 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTİK KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: ANTİK KİTABEVİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070102595600001 Vergi Kimlik Numarası: 0701025956
    Bu ürün ANTİK KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Graditi Jenga 54 Parça LTY40657 Ahşap Denge Oyunu

Çocuk gelişiminde, aileyle birlikte gerçekleştirilen aktivitelerin önemi yüksektir. Ebeveynler ile birlikte yapılan aktiviteler eğlenceli olmanın yanı sıra zekâ gelişimini de destekler. Özellikle çocukların karar mekanizmasını geliştiren strateji oyunları, olaylar üzerinde düşünce kabiliyetinin gelişmesine yardımcı olur. Graditi tarafından üretilen Jenga ahşap denge oyunu seti, el ve göz koordinasyonunu sağlayarak eşleştirme becerilerini güçlendirir. 54 parça ahşap Jenga oyunu seti, eğlenceyi doruklara ulaştıran bir strateji dünyasına davet eder. 7’den 70’e herkesin eğlenmesini sağlayan oyun seti, gruplaşma ve ekip liderliği becerilerini geliştirir. Ekstra konsantrasyon ve denge gerektiren Jenga oyunu, odaklanma becerilerinin gelişmesini sağlar. Eğlenceli vakitleri eğitici ve öğretici biçimde süsleyen Jenga oyunu, çocukların ve ebeveynlerin beğenisini kazanır.

  • İçerik: 54 Parça
  • Malzeme: Ahşap
  • Ölçü: 2 x 6,5 x 1,5

Graditi Jenga Ahşap Denge Oyununun Genel Özellikleri

Graditi Jenga 54 Parça LTY40657 Ahşap Denge Oyunu Yorum

Jenga 54 parça ahşap denge oyunu seti, çocukların bireysel gelişimlerini desteklemek üzere üretilmiştir. 54 parçadan oluşan oyunda tek yapmanız gereken, alttaki parçaları alıp kuleyi yıkmadan en üste dengeli biçimde yerleştirmektir. Eğlencenin doruklara ulaştığı denge oyununu oynarken çocukların dikkat ve hafıza yetenekleri gelişim gösterir. Aile etkinliklerinin gözdesi hâline gelen Jenga oyunu, ebeveyn ve çocukların arasındaki işbirliğini güçlendirir. 54 parça ahşap Jenga oyunu seti, 2-6 kişi arasında oynanır. 2 cm en, 6.5 cm boy ve 1.5 cm yükseklikten oluşan ahşap bloklar, el ile kolayca kavranır. Makul boyutlardaki bloklar, 1. sınıf kurutulmuş ahşaptan üretilmiştir. Kurutma işlemi uygulanmış ahşap bloklar; düşme, ezilme ve yıkılmaya karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Bu sayede 54 parça Jenga oyunu eğlenceli aktivitelere uzun süre eşlik etmeyi başarır.

Graditi 54 Parça Jenga Ahşap Denge Oyunu Kaliteli midir?

Graditi Jenga 54 Parça LTY40657 Ahşap Denge Oyunu Yorum

Graditi 54 parça Jenga ahşap denge oyunu yorumları ile kalitesini tescillemiş bir üründür. Jenga oyunu içerisindeki her bir blok, 1. sınıf kurutulmuş ahşap malzemeden üretilmiştir. Ahşap malzemenin kurutularak dayanıklı hâle getirilmesi sayesinde bloklar yıkılma ve ezilme durumlarına karşı dayanıklılık gösterir. Tahta malzemenin insan sağlığını tehdit etmeyen doğal içeriği, 7’den 70’e her yaştan bireyin eğlencesine güvenle eşlik eder. Kolay kavranabilir ahşap bloklar, el ve bilek anatomisinde bozulmaya neden olmaz. Aksine, çocukların el ve bilek bölgesinde yoğunlaştırdığı güç ile kas sistemlerinin gelişmesini sağlar. Koordinasyon becerilerini güçlendiren 54 parça ahşap Jenga oyunu seti, çocukların strateji oyunlarına ilgi beslemesini sağlar. Bu sayede stratejik düşünme becerileri büyüme ile doğru orantılı olarak gelişim gösterir.

Graditi Jenga Ahşap Denge Oyunu Çocuklara Göre midir?

Graditi Jenga 54 Parça LTY40657 Ahşap Denge Oyunu Yorum

Graditi Jenga 54 parça oyun seti, çocukların bireysel gelişimini desteklerken eğlenmelerini sağlamak adına üretilmiştir. Kaliteli malzemeden üretilen Jenga oyunu, çocukların sağlığına zarar vermez. Bu sayede çocukların gelişimini sağlıklı biçimde destekler. Oyunun stratejik düşünce sistemini geliştiren yapısı sayesinde çocuklar eşleştirmeler üzerinde yaratıcı kurgular yapabilir. Yaptıkları her hamlenin sonucunu düşünen çocuklar, ileri görüşlülük yönünden de gelişim gösterir. 6 yaş üstü çocuklar için üretilmiş oyun seti, her yaştan bireyin beğenisini kazanmayı başarır. 54 parça ahşap Jenga oyunu seti, çocukların bir grup etkinliği yapabilmesini sağlar. Kendi oyunu ile birlikte gruptaki diğer üyeleri de düşünen çocukların liderlik becerileri de doğru orantıda gelişim gösterir. Tüm aileyi eğlencenin başına toplayan oyun, ebeveynler ve çocuklar arasındaki işbirliği seviyesini de güçlendirir. Bu sayede çocukların bireysel gelişimlerinin yanı sıra iletişim özelliklerini de kuvvetlendirmeyi amaçlar. Siz de Trendyol güvencesi ile ürünü kolayca satın alabilirsiniz.