Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot

524,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36
37
38
39
40
42
43
44
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deichmann Satıcı Ünvanı: DEICHMANN AYAKKABICILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0273056547000010 Vergi Kimlik Numarası: 2730565470
    Bu ürün Deichmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot

Kadınlar sosyal hayatta rahat ve şık bir görünüm sunan botlara sahip olmak ister. Bu noktada botların kadınların isteklerine doğru cevap vermesi son derece önemlidir. Graceland Deichmann kadın siyah bot özel olarak geliştirilen rahat tasarımı ile müşterilere keyifli bir deneyimin kapılarını açar. Ürün kalitesi ile ön plana çıkan Graceland Deichmann markası tarafından müşterilerin hizmetine sunulur. Ürün yumuşak yapıya sahip iç tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. Üretim aşamasında birinci sınıf kalite malzeme kullanımı göze çarpar. Sağlam malzeme yapısı sayesinde oldukça dayanıklıdır ve uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Bunun yanı sıra kullanım esnasında ayaklarda terleme gibi istenmeyen durumların ortaya çıkmasına izin vermez. Graceland Deichmann bot ile hayatınızda rahat ve farklı bir deneyime kavuşabilirsiniz.

  • Yumuşak iç yapısı
  • Kaliteli malzeme içeriği
  • Pratik bir kullanım

Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot Özellikleri

Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot Özellikleri

Günlük hayatta kadınların tercih ettiği botların sahip olduğu özellikler ayak sağlığı bakımından önem taşır. Kullanım noktasında iyi niteliklere sahip olan botların önemli kolaylıkları beraberinde getirdiği görülür. Deichmann Graceland kadın bot konforlu ve dayanıklı iç tasarımı ile müşterilere benzersiz bir hizmet sağlar. Ürün siyah renk renkli olarak imal edilir. Topuk kısmı yaklaşık olarak 3 cm’dir. Sunduğu konforun yanı sıra çeşitli kombinlerde rahatlıkla kullanılabilir. Ayak bileğini hassas bir şekilde kaplar ve konforlu bir kullanım sağlar. Dayanıklı yapısı sayesinde nem gibi durumlara karşı direnç gösterir. Üretim aşamasında birinci sınıf boya kullanıldığından üzerinde solma, yıpranma gibi durumlar meydana gelmez. Fonksiyonel tasarımı sayesinde oldukça pratik bir kullanımı beraberinde getirir. Deichmann Graceland siyah bot kadın ile ayaklarınız için konforlu ve sağlıklı bir hizmetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot Avantajları

Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot Avantajları

Kaliteli ve iyi niteliklere sahip botların kadınlar için birçok önemli avantajı beraberinde getirdiği görülür. Böylelikle gün içerisinde kadınların ayakları için arzu ettikleri konfora ulaşabilmeleri mümkün olabilir. Deichmann Graceland kadın bot yüksek konfor ve içeriğindeki birinci sınıf malzeme yapısı ile müşterilere eşsiz avantajlar sağlar. Ürün, özel taban tasarımı ile ayakları etkili şekilde destekler ve rahat hissettirir. Yere iyi tutunan tabanı sayesinde kayma gibi olaylara karşı koruma sunar. Kış aylarında ayakların sıcak kalmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra terleme gibi istenmeyen nem sorunlarına neden olmaz. Ayrıca ayak derisinin de nefes almasını mümkün kılar. Antibakteriyel iç tasarımı sayesinde çeşitli mikropların ortaya çıkmasına izin vermez. Böylelikle ayakların mantar gibi hastalıklardan etkili biçimde korur. Deichmann Graceland marka kadın bot ile pek çok avantaja sahip olabilirsiniz.

Uygun Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot Fiyatı ve Yorumları

Uygun Graceland Deichmann Kadın Siyah Bot Fiyatı ve Yorumları

Yüksek konfor sunan iç tasarımı ile göz dolduran Graceland Deichmann kadın siyah bot fiyatı ürünün sunduğu avantajlar ve özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, sunduğu hizmet kalitesi ile beğeni toplayan Graceland Deichmann markası aracılığı ile müşterilere ulaştırılır. Ürünün ayak sağlığı bakımından sunduğu benzersiz konfor müşteriler tarafından büyük ilgi görür. Ürün, özel olarak tasarlanan taban tasarımı ile oldukça pratik bir kullanım sağlar. Bunun yanı sıra kaliteli malzeme içeriği sayesinde dayanıklı yapısı göze çarpar. Deichmann marka bot kullananlar günlük yaşamda pek çok önemli avantajdan yararlanma fırsatını yakalar. Siz de ürünü satın alarak bu konforlu deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Graceland Deichmann kadın siyah bot yorumları incelendiğinde ürünün müşteriler tarafından beğeni ve ilgi topladığı görülür. Siz de bu avantajlı ve konforlu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.