GoPro Uyumlu Monopod Ve Telefon Tutucu - Aksiyonbutik

114,74 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  114,74 TL
%5 indirim
2 x  109 TL
218,01 TL
%7 indirim
4 x  106,71 TL
426,83 TL
%10 indirim
10 x  103,27 TL
1.032,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Ürün Bilgileri

GoPro Uyumlu Monopod Ve Telefon Tutucu - Aksiyonbutik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇokDahaUcuz. Satıcı Ünvanı: BARIŞ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3961922145200015 Vergi Kimlik Numarası: 9670305156
    Bu ürün ÇokDahaUcuz. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SJCAM, XIAOMI YI, EKEN, SONY, AZEMAX, SOOCOO, AEE, PİRANHA, THİEYE, PREO, DJİ, GOPRO MONOPOD VE TELEFON TUTUCU Paket İçeriği : * 1 Adet Monopod * 1 Adet Monopod Tripod Bağlantı Adaptörü * 1 Adet Telefon Tutucu Ürün Açıklaması : . * Monopod * 180 derece dönebilen ayarlanabilir adaptör ile istediğiniz konumda kullanım sağlar. * Hafif ve taşıma ipi sayesinde kolay taşınabilir. * Tüm kompakt fotoğraf makinelerine uyumludur. * 21-110 cm aralığında oldukça geniş çekim açısı sağlar. * Sualtında kullanıma uygun değildir. * Monopod Tripod Bağlantı Adaptörü * Kameranızı tripod veya monopod'a bağlamanızı sağlayan bağlantı aparatıdır. * Farklı aparatlar ile birlikte kullanılabilir. * Telefon Tutucu * Cep telefonunuzu tripod yada monopod gibi aletlere bağlamanızı sağlar. * Kaymaz yapıda telefon standı ile güvenli bir tutuş sağlar. * Ayarlanabilir özelliği sayesinde hemen tüm telefonlara uyumludur. * Çok kolay özçekimler yapabileceğiniz bir aksesuardır. Uyumluluk : * Monopod tüm aksiyon kameralarına uyumludur. * Telefon tutucu 3,5” ile 6” arasında tüm telefonlara uyumludur. * Telefon tutucu aralığı 5,50 cm ile 8,50 cm aralığında ayarlanabilir. Kargo ve Teslimat Bilgileri * Gönderim Süresi : Hafta içi saat 16:00’a kadar, Cumartesi günü saat 12:00’a kadar ödemesi yapılan siparişler aynı gün gönderimi yapılarak kargo bilgileri size iletilecektir. Gönderilerin teslimatı İstanbul’a 600 km den yakın mesafelere 1 günde, 600 km den uzak mesafelere ise 2 günde yapılmaktadır. * Arızalı/Hasarlı Ürün : Satın almış olduğunuz ürünün tarafınıza teslimatı sırasında kargo firması yetkilisi yanında açarak taşıma esnasında ürünün zarar görüp görmediği kontrol edilmelidir. Eğer ürün kargo esnasında zarar görmüşse teslim alınmamalı ve tutanakla bu durum teyit edilmelidir. Üründe herhangi bir arıza yada hasar durumunda tarafımıza başvurarak, ürününüzün ücretsiz olarak değişimini gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver