Gookir Global 20 Watt Polikristal Güneş Paneli

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gookir Global 20 Watt Polikristal Güneş Paneli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOOKİR GLOBAL MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: GOOKİR GLOBAL MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ DIŞ TİCARET TERCÜME LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396062788096228 Vergi Kimlik Numarası: 3960627880
    Bu ürün GOOKİR GLOBAL MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 WATT POLYCRYSTALLINE PHOTOVOLTAIC MODULE HIGH EFFICENCY SOLAR PANEL 20 WATT POLİKRİSTAL GÜNEŞ PANELİ ÜRÜNLER YERLİ ÜRETİMDİR. Satışını yaptığımız bütün güneş panelleri Türkiye'de üretilmektedir. %56,29 oranı ile Yerli Malı belgesine sahiptir. ELEKTRİKSEL ÖZELİKLER : Maksimum Güç : 20 Watt Güç Toleransı : Sadece pozitif Yükteki maksimum Voltaj (VPM) : 17,38 VOLT VDC Yükteki Maksimum Akım (IMP) : 1,15 AMPER Maksimum Sistem Voltajı : 600 V MEKANİK ÖZELLİKLER : Ölçüler : 415 x 350 x 22 mm Ağırlık : 2,5 kg Cam : Düşük demirli 3,2 mm Temperli cam, yüzeyi özel desen ve kaplamalı Çerçeve : Anodize Alüminyum Hücre : Yüksek verimli Polikristal Bağlantı Kutusu : IP65 Kablo : Yok Bağlantı Delikleri : Siparişte belirtilen noktalara açılabilir. Şirketimizin 9 Yıllık kanıtlanmış ürün ve hizmet kalitesinin göstergesi olan ve uzun süreli güvenilir kullanım için gerekli tüm testleri yapılan ürünlerimiz, yurtiçi ve yurtdışı projelerde başarılı bir şekilde kullanılmaktadır. Bu bağlamda GÜNEŞTEN ELEKTRİK ÜRETİM Sektörünün öncülerinden olan GOOKIR GLOBAL ülke genelinde bir çok insanın gönlünde yer kazanmıştır. Dayanıklılık Tuzlu su buharı ve amonyak gibi çetin çevre koşullarına maruz kalma ile bilinen PID risk faktörlerine karşı dayanıklı güneş panelleri. Gelişmiş Cam Yüksek ışık iletim özelliğine sahip temperli ve düşük demir içerikli camımız, solar hücrelere daha fazla ışık yansıtarak daha yüksek enerji verimliliği sağlayan eşsiz bir anti-reflektif kaplama özelliğine sahiptir. Sağlam, Kolay ve Hızlı Çeşitli uygulamalara göre hızlı ve kolay bir montaj sağlayan güneş panellerimiz, mekanik ve elektriksel sağlamlığı ve güvenilirliği ile rüzgar, kar ve diğer olumsuz hava koşullarına karşı son derece dayanıklıdır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere bu teknolojiyi en doğru ve en ekonomik şekilde sunmaya gayret ediyoruz. Bol güneşli günler dileriz. Saygılarımızla, Gookir Global Ltd.Şti.
Geri Bildirim Ver