10
Media Player kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Google TV Kumanda + Google Chromecast Beyaz

3.099 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.094 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.389,99 TL

Ürün Bilgileri

Google TV Kumanda + Google Chromecast Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOSTECH Satıcı Ünvanı: COSMOSTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212096441400001 Vergi Kimlik Numarası: 2120964414
    Bu ürün COSMOSTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chromecast Android TV Box, 4K Full HD video çözünürlüğünü destekler. Google Chromecast 4K çözünürlük, canlı renkler ve net ayrıntılarla izleme keyfini artırır.
  • HDMI üzerinden ses aktarımını destekleyen Smart TV Box, bu sayede televizyondan yüksek kaliteli ses elde etmeyi sağlar.
  • Chromecast 4K TV Box, hızlı ve güçlü bir Wi-Fi bağlantısı gerektirir. 802.11AC kablosuz ağlarla uyumlu çalışır.
  • Chromecast 8 GB RAM Android TV Box, toplamda 8 GB RAM kapasitesine sahiptir. 8 GB RAM, uygulamaların ve içeriklerin hızlı bir şekilde yüklenmesini ve geçiş yapılmasını sağlar.
  • Yüksek dinamik aralık (HDR) içerikleri oynatma yeteneği olan USB TV Box, daha canlı ve detaylı görüntüler sunar. HDR, kontrast oranlarını artırarak koyu ve parlak alanlar arasındaki farkı büyütür.
  • Google TV Box Wi-Fi kumanda, içerik aramak için sesli komutları destekler ve içeriklerin hızlıca bulunmasına yardımcı olur. Sesli komut özelliği, içerik arama sürecini pratik hale getirir ve uzun metin girmeye gerek kalmadan hızlı erişim sağlar.
  • Bluetooth teknolojisini aktif olarak kullanan Chromecast TV Box Bluetooth, televizyon ve diğer cihazlarla kablosuz bağlantı kurar.
  • Google Chromecast TV Box 4 GB, sadece 55 gram ağırlığındadır. Bu hafif tasarımı sayesinde taşıması kolay ve kurulumu basittir.

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi 4K
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Beyaz
  • HDMI Var
  • Ethernet Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz 2021 Yeni Ürün

Teknolojinin de gelişmesi ile birlikte işlevsel ve pratik ürünlerin sayısı artarak sıklıkla tercih edilir. Akıllı televizyonlar, genellikle işletim sistemleri ile uyumlu TV uygulamalarına sahip olarak müşteriye sunulur. Ancak bu uygulamalar sınırlı içeriğe sahiptir ve akıllı olmayan televizyonlarda kullanmak mümkün olmaz. Google 4K Chromecast ile akıllı olmayan televizyon ve monitörleri telefon, tablet veya bilgisayarınızı bağlayarak dilediğiniz görüntüyü yansıtabilirsiniz. Bu pratik ve işlevsel cihazı televizyonunuzun arka tarafında bulunan HDMI girişine takarak hiçbir zorluk yaşamadan kullanabilirsiniz. Ergonomik kumanda ile rahat bir kullanım elde edebilir, hızlı bir şekilde ekran geçişlerini sağlayabilirsiniz. Siz de ekran çözünürlüğü yüksek filmler izlemeyi ve seçim yaparken fazla uygulama ve film seçeneğine sahip olmak istiyorsanız bu estetik görünümlü ve işlevsel cihaz size göre olabilir.

  • Pratik ve işlevsel
  • Ergonomik
  • Gelişmiş özelliklere sahip

Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz 2021 Özellikleri

Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz 2021 Özellikleri

Hayatınızı kolaylaştıran Google Chromecast 4K kumandalı beyaz 2021 yeni ürün gelişmiş özellikleri ile müşteri memnuniyeti yüksek bir cihazdır. Ekranlar arası hızlı geçiş sağlayabileceğiniz ürünü sorunsuz bir şekilde güncelleyebilir, yeni özelliklere erişim sağlayabilirsiniz. Netflix, Prime Video, Disney, Hulu, HBO gibi sık kullanılan uygulamaları yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. 4K60FPS 4K60HZ videoları destekleyen cihaz ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ürün, yeni nesil Amlogic S905X3 1.9 GHZ Quad Core Arm Cortex A55 işlemciye sahiptir. Ayrıca ürünün kumandası Bluetooth özelliğini içerir. Bu sayede pratik bir kullanım sunar. Birçok pratik özelliğe sahip olan Google Chromecast 4K kumandalı beyaz 2021 yeni ürün kullananlar tarafından da beğeni toplar. Uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanacağınız işlevsel ve pratik bir cihaz arıyorsanız bu ürün tam da size göre olabilir.

Kaliteli ve İşlevsel Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz

Kaliteli ve İşlevsel Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz

Televizyon deneyimini bir adım ileriye taşıyan bu ürün, ergonomik kumandası ile rahat bir kullanım sağlar. Alanında ünlü firma tarafından üretilen cihaz gelişmiş teknik özelliklerine ek olarak sade görüntüsü ile de beğeni toplar. Ürünü kullanarak telefon, tablet veya bilgisayarınızdaki görüntüyü televizyona yansıtabilir böylece ailecek istediğiniz dizi veya filmleri izleyebilirsiniz. Ayrıca televizyonunuzun bağladığınız cihazdaki her türlü uygulamaya bağlanabilmesini sağlar. HDMI girişine ürünü takarak rahat bir şekilde kumanda yardımıyla istediğiniz uygulamaları açabilir, ekranı kolayca yansıtabilirsiniz. Google Chromecast 4K kumandalı beyaz 2021 yeni ürün satın alarak Chromecast ile uyumlu olmayan uygulamaları dahi açarak izleyebilirsiniz. Yüksek çözünürlük kalitesi ile 4K Chromecast kaliteli bir deneyim sunar. Gelişmiş teknik özellikler ile donatılmış olan Google Chromecast 4K kumandalı beyaz 2021 yeni ürün yorumları da ürünün kalitesini gösterir niteliktedir.

Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz 2021 Yeni Ürün Fiyatı

Google Chromecast 4K Kumandalı Beyaz 2021 Yeni Ürün Fiyatı

Özellikleri ve kalitesi düşünüldüğünde Google Chromecast 4K 2021 fiyatının uygun bir aralıkta olduğu görülebilir. Basit bir şekilde kurulumunu sağlayabileceğiniz bu cihaz ile istediğiniz uygulamadan belirlediğiniz dizi veya filmleri izleyebilirsiniz. Ayrıca Bluetooth özelliği sayesinde pratik bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Gelişmiş özelliklere rahatlıkla erişebilir ve zaman geçtikçe gelen güncellemelere uygun olarak cihazı güncelleyebilirsiniz. Markanın kalitesini her kullanımda hissedebileceğiniz ürün, ailenizle beraber düzenleyeceğiniz film gecelerinde yüksek çözünürlüklü ve kaliteli bir film deneyimi sunarak sizi memnun eder. Şık tasarımıyla da dikkat çeken ürünü kullanarak izlemek istediğiniz, seçtiğiniz filmleri birçok farklı uygulamadan açabilir ve keyifle izleyebilirsiniz. Gelişmiş özelliklere sahip ve kullanışlı Google Chromecast 4K kumandalı beyaz 2021 yeni ürün fiyatı ve müşteri değerlendirmelerine dair detaylı bilgiye Trendyol’dan ulaşabilir, inceleme yapabilir ve ürünü güvenle satın alabilirsiniz.