Goodyear 205/55r16 91v Eagle Sport Üretim Yılı: 2020

1.085 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Goodyear 205/55r16 91v Eagle Sport Üretim Yılı: 2020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsi Lastik Satıcı Ünvanı: ANADOLU OTOMOTİV VE PETROL TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068010969115332 Vergi Kimlik Numarası: 0680109691
    Bu ürün Hepsi Lastik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler 4 kanallı sırt deseni Lastiği çepeçevre saran 4 kanallı sırt deseni haha yüksek su tahliyesi sağlayarak, ıslak zeminde kullanım ve fren performansını artırır. Dengeli basınç dağılımı Eagle Sport'un dengeli basınç dağılım özelliği sayesinde yolu daha iyi kavrar, kullanıcılara virajlarda üstün araç hakimiyeti sunarken, frenleme de de avantaj sağlar. Optimize edilmiş lastik hamuru Optimize edilmiş lastik hamuru sayesinde Eagle Sport lastik değiştirme süreleri arasında daha fazla kilometre performansı sağlayarak, lastiğin daha uzun süre çalışmasına ve tasarruf etmenize olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Yıl 2020
  • Islak Zeminde Frenleme C
  • Yakıt Verimliliği B
  • Gürültü Seviyesi 69 dB
  • Taban Genişliği 205 mm
  • Kesit Oranı 55
  • Jant Çapı 16
  • Mevsim Yaz
  • Araç Tipi Binek
  • Popüler Ebatlar 205/55/R16
  • Hız Endeksi V
  • Yük Endeksi 91
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport-üretim Yılı 2020

Otomobil kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte otomobil parçaları da hızla artmaktadır. Aracın yolda hareket etmesine olanak tanıyan otomobil lastikleri araç için oldukça önemlidir. Ayrıca bu ürünler aracın performansını veya virajlarda yol tutuş kabiliyetini belirlemektedir. Bu, aracın en önemli parçalarından biri olarak aracın ömrünü de etkiler. Herhangi bir acil frenleme esnasında ya da virajlı alanlarda doğru ürünü seçerek aracınızın performansı artırabilirsiniz. Böyle kritik anlarda aracınızla ilgili sorunlarınız varsa lastik seçiminizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Lastikler farklı mevsimsel özelliklerde üretilmektedir. Yaz aylarında daha işlevsel özelliklere sahip Goodyear 205/55 r16 91v eagle sport yaz lastiği kullanıcılara sunulmaktadır. Goodyear markasının bu lastiği kalite ve tasarıma odaklanan bir şekilde üretilmektedir. Otomobil ve insan sağlığını koruma hedefiyle yola çıkan marka ürününde titiz bir süreç barındırır. Araç performansını artıran bu yaz lastiği ise kullanıcıların favorileri arasında yer almaktadır.

  • Sıcağa Karşı Dayanıklı
  • İşlevsel Niteliklere Sahip
  • Üstün Performans

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport Yaz Lastiği Özellikleri

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport Yaz Lastiği Özellikleri

Üretilen tüm araba modellerinin muayene aşamaları titizlikle gerçekleştirilir. Dayanıklılık, frenleme, yol tutuş ve uyumluluk testlerinden başarıyla geçen özel modeller trafiğe çıkarılır. Tüm bu testler ve laboratuvar adımları kullanıcıya güven sunar. Otomobiliniz için lastik seçerken ölçüler gibi önemli detayları dikkatlice düşünmelisiniz. Bu durum aracınızın ve ürününüzün sağlığı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Uyumsuz lastikler sürüş sırasında veya kurulum sırasında sorunlara neden olabilmektedir. Markanın bünyesinde bulunan 205/55r16 91v Goodyear eagle sport yaz lastiği yaz ayları içerisinde üstün performans sergiler. Performans beklentilerinin üzerinde olan bu ürün araç sahipleri tarafından tercih edilmektedir. Aracınızla uzun seneler boyunca güven içerisinde bir sürüş deneyimine erişmek için Goodyear'ın Gy2055516eag2021 koduna sahip olan bu yaz lastiği ürününe sahip olabilirsiniz. Goodyear 205/55 r16 91v eagle sport yorum alanları üzerinden aklınızda kalan sorulara cevap bulabilirsiniz.

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport Yaz Lastiği Yorumları

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport Yaz Lastiği Yorumları

Lastiğinin aracınız üzerinde önemli bir etkisi vardır. Bu ürün araç performansını artırmaya yönelik gelişen teknoloji ile tasarlanmaktadır. Goodyear 205/55 r16 91v eagle sport-üretim yılı 2020 olup yaz aylarının sıcaklığına dayanacak şekilde üretilmiştir. Ayrıca, bu ürün daha az içbükey ve dışbükey yüzey barındırır. Bu yolda iyi tutuş sağlamaktadır. Yol tutuşu yüksek olan ürün aracın dengesini kaybetmemesine ve olası kazaların önüne geçilmesine yardımcı olur. Bu özelliklere ek olarak daha az yakıt ve daha fazla konfor sunar. Kullanım sırasında size rahatlık sağlayacak olan bu ürün daha rahat bir yolculuk sunar. Ayrıca ürünü seçmek size yakıt ekonomisi, yol tutuşu, fren mesafesi gibi aracın sağlığına etki edecek avantajlar sağlar. Otomotiv lastiği sektöründe etkileyici bir şirket olan Goodyear, müşterilerine kalite ve güven getiriyor. Goodyear 205/55 r16 91v eagle sport yaz lastiği yorum alanı üzerinden daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport Yaz Lastiği Fiyatı

Goodyear 205/55 R16 91v Eagle Sport Yaz Lastiği Fiyatı

Özel olarak tasarlanmış olan bu Goodyear yaz lastiği, sağlam bir tutuş için tutuşu artıran bileşenlerle üretilmiştir. Çekiş gücü olan otomobillerin güçlü yol tutuşu olan lastiklere sahip olması otomobilin bu işlevini kullanmamıza olanak sağlıyor. Hem aracınızı hem de sevdiklerinizi korumak için bu ürünü seçebilirsiniz. Uzun yolculuklar için olmazsa olmaz olan bu ürün kullanıcılar tarafından rağbet görmektedir. Ürünü kullanıcılara tanıtmadan önce performans testleri yapan marka, güven ve kalite konusunda öne çıkıyor. Kullanılan en son teknolojik malzemelerle üretilen bu ürün uzun vadede kullanıcılar için dayanıklılık sağlar. Goodyear 205/55 r16 91v eagle sport-üretim yılı 2020 yorumları ve değerlendirmelerine ulaşarak diğer kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra dilerseniz Goodyear 205/55 r16 91v eagle sport fiyat özellikleri ve daha fazla detaylı bilgiye Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.