1
Köpek Maması kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Goody Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

415 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Goody Lamb Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PATİHANE PET MARKET Satıcı Ünvanı: PATİHANE EVCİL HAYVAN MALZEMELERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632054198700016 Vergi Kimlik Numarası: 6320541987
    Bu ürün PATİHANE PET MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goody Lamb Kuzu Yetişkin Köpek Maması 15 Kg.Goody yenilenmiş formül ile üretilmiş yetişkin köpek için uygun kuru köpek maması.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Indoor (Evde beslenen)
Geri Bildirim Ver

Goody Kuzu Etli & Pirinçli Köpek Maması ile Güçlü Köpekler

Goody kuzu etli ve pirinçli yetişkin köpek maması 15 Kg ürünü köpeklerin en çok sevdiği mamalar arasında yer alır. Köpeklerin sağlığı açısından da önemli olan bu mama sahipleniciler tarafından çok fazla tercih edilir. Bu mama türü içerdiği kalsiyum ve fosfor sayesinde köpeklerin diş ve kemik gelişimini destekler. Sindirim sistemini rahatlatıcıdır. İçinde bulunan protein ve vitaminler sayesinde bağışlık sistemini güçlendirir. Ayrıca zengin içeriği sayesinde köpeklerde parlak ve güçlü tüy oluşumuna neden olur. Bu özel mama sayesinde köpeğiniz çok daha sağlıklı olacaktır. Goody kuzu etli köpek maması zengin içeriği ile köpeğin sağlıklı bir şekilde beslenmesine yardımcı olur. Kendine has bir lezzeti olan mama özel olarak tasarlanmış tanelerden oluştuğu için köpeğin diş ve diş etlerine zarar vermemektedir.

  • Zengin İçerik
  • Sağlıklı Beslenme
  • Sağlıklı Köpek Gelişimi

Goody Kuzu Etli ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması ile Sağlıklı Köpekler

Evcil dost olarak insanların en çok sevdiği canlılar arasında köpekler gelir. Sahiplenilen köpekler evde çok titiz bir şekilde bakılmalıdır. Ayrıca kendileri için özel olarak tasarlanmış mamalar bulunur. Köpeklerin yaşlarına göre çeşitlilik gösteren köpek mamalarından, sizler de size uygun olan mamayı tercih edebilirsiniz. Goody kuzu etli köpek maması 15 kg ile köpeğinizin gelişimini sağlıklı bir şekilde destekleyebilirsiniz. Mama çeşitleri arasında en çok tercih edilen kuzu etli köpek mamaları ile evcil dostunuzu sevindirebilirsiniz. Protein, vitamin, yağ ve mineral içeriği ile doyurucu bir yapıya sahiptir. Besleyici özelliği çok fazla olduğu için köpeğin diş gelişiminde, kemik ve kas gelişiminde ve sağlıklı deri ve tüy oluşumunda önemli rol oynamaktadır. Müşteri memnuniyeti oldukça fazla olan köpek mamaları sayesinde sağlıklı bir dosta sahip olabilirsiniz.

Goody Köpek Maması ile Mutlu Evcil Dostlar

Goody kuzu etli&pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg ile köpeğinizi sağlıklı besleyeceğiniz gibi mutlu edebilirsiniz. Üstün özellikleri ile evde köpek bakımını kolaylaştıran bu mama özel tada sahiptir. Hem bakıcıların hem de köpeklerin memnuniyetini içeren bu köpek maması ile evcil dostlarınız sağlıklı olacaktır. Goody kuzu etli&pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg kullananlar sevgili dostlarının bu mamaları çok sevdiklerini fark etmişlerdir. Zengin içeriği sayesinde köpek çok fazla faydası olan mama son yılların en çok beğenilen mamaları arasında bulunur. Goody kuzu etli&pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg yorumları incelendiğinde kişilerin bu üründen ne kadar çok memnun kaldıkları görülmektedir. Siz de evde köpek bakıyorsanız ya da bakmak istiyorsanız seçeceğiniz ilk mama çeşidi Goody kuzu etli&pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg maması olmalıdır.

Goody Kuzu Etli&Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15 Kg 41991190 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Goody kuzu etli&pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg özellikleri saymakla bitmeyen türdendir. İçeriği oldukça besleyicidir ve protein, vitamin, mineral, yağ asitleri gibi köpeğin gelişimini destekleyen bileşenler bulunmaktadır. Sindirim kolaylaştırdı özelliğinin yanı sıra diş ve kemik gelişimine de çok faydası olduğu yapılan araştırmalar sonucunda görülmüştür. Köpeklerin bağışıklığını destekleyen bu mama sayesinde sık sık veterinere gitmek zorunda kalmayacaksınız. Goody kuzu etli&pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg satın al butonuna tıklayarak bu ürüne sahip olabilirsiniz. Üstün kalitesi ve besleyici içeriği ile sağlıklı köpekler yetiştirmenize imkan sunan bu mamadan sizler de çok memnun kalacaksınız. Trendyol'da yer alan Goody kuzu etli pirinçli köpek maması 15 kg ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.