Good & Health Ozonlu Güneş Losyonu 50 Spf - 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Good & Health Ozonlu Güneş Losyonu 50 Spf - 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Good & Health SPF 50 Güneş Losyonu yüksek koruma faktörlü güneş losyonu en gelişmiş UVA/UVB filtreleri ile sizi güneşe bağlı leke oluşumuna karşı aktif koruma sağlarken aynı zamanda cildinizi nemlendirir. Good & Health SPF 50 Güneş Losyonu cildinize bakım yaparken koruyan özel formüle sahiptir. Ozon (O3) cildinize oksijen vererek nefes aldırır ve cilt hücrelerindeki oksijen ihtiyacını giderir. İçeriğindeki bitki özleri ile cildinizi nemlendirir. Mineraller ile cildin ihtiyacı olan yoğun bakımı yapar ve direncini arttırır. Good & Health 50 Faktör Güneş Losyonu uygulandığında cildin nemi ile aktif oksijen açığa çıkar ve cilt hücreleri tarafından emilir ve böylelikle içerisindeki yüksek UVA/UVB koruma filtreleri ile birlikte yaşlanmanın temel sebebi olan güneşin zararlı ışınlarına karşı bariyer oluşturur. Good & Health SPF 50 Güneş Losyonu kolay emilir cildinizde kalıntı bırakmaz, günlük nemlendirici olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. 200 ml olduğu için uzun süre kullanım konforu sağlar. İçeriğinde
  • Ozonid, Allantoin, Tocopheryl Acetate (E Vitamini), D. Panthenol bulunur. Kullanım Şekli: Good & Health SPF 50 Güneş Losyonu tüm vücuda uygulanabilir. Günlük kullanımda makyaj öncesi ince bir tabaka halinde yüzünüze uygulayabilirsiniz. Deniz veya havuz kenarında kullanımında suya girip çıktıktan sonra tekrar uygulanmalıdır. Daha önceden cildinizde oluşmuş lekeler üzerine günlük düzenli olarak sürülmelidir.
Geri Bildirim Ver