3
Roll Körük kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

gönen deri Toyota Corolla E10 (1993-1997) Kaput Maskesi 5 Yıl Garantı

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

gönen deri Toyota Corolla E10 (1993-1997) Kaput Maskesi 5 Yıl Garantı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GONEN DERİ Satıcı Ünvanı: METİN GÖNEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1663445269600001 Vergi Kimlik Numarası: 4080005279
    Bu ürün GONEN DERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1989 yılından buyana Gönen Deri Sanayi olarak Cobra Oto Ön Koruyucu Maskelerini kalitemizden ödün vermeden üretmekteyiz. Ürünlerimiz özellikle Avrupa, Amerika ve Avustralya olmak üzere dünya çapında satışa sunulmaktadır. Maskelerimiz hazırlarken her marka ve model için özel olarak çalışılır ve araca en uygun maske dizayn edilir. Aracınıza kolaylıkla takabilirsiniz. Aracınızın kaputunu uzun yolda taş ve böcek zedelenmerinden korur. Aracınızın radyatörünün uzun yolda böceklerden tıkanmamasını ve taşlardan zarar görmemesini sağlar. Maskelerimiz özel üretim PVC den üretilmektedir. Maskenin iç yüzeyi beyaz yumuşak keçe ile kaplıdır. Maskelerimiz camaşir makinasinda deterjan ile yıkanabilir. 5 YIL GARANTİSİ MEVCUTTUR. ÜRETİMDEN SATIŞA VE SATIŞ SONRASI DESTEĞE VARINCAYA KADAR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HEDEFLEYEN BİR KALİTE YAKLAŞIMI, FARKIMIZ KALİTEMİZDİR. MASKE MONTAJI NASIL YAPILIR? Videolardan izleyebilirsiniz. Gönen Leather Industries has been manufacturing Car Front End Masks under Cobra brand,without compromising from quality, since 1989. Our product ranges are offered for sales worldwide and especially in European States, US and Australia. Each mask preparation requires for special work depending on the actual make and model of the car on which the masks are to be applied, resulting in the best mask appropriate for the car chosen.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Toyota Corolla
Geri Bildirim Ver