3
Arka Görüş Kameraları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Gomax Kameralı Dikiz Aynası Geri Görüş Kameralı Park Sensörü 1080p

699,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gomax Kameralı Dikiz Aynası Geri Görüş Kameralı Park Sensörü 1080p

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknomi Satıcı Ünvanı: IŞIK TEKNO BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467053360900014 Vergi Kimlik Numarası: 4670533609
    Bu ürün teknomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Ön panelde mevcut olan tuşlar: Açma / Kapama Menü Mod(Resim / Video) Yukarı Tuşu Aşağı Tuşu • Mevcut olan girişler: TF-Kart Girişi Arka Kamera Girişi USB Girişi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

GOMAX Kameralı Dikiz Aynası Geri Görüş Kameralı Park Sensörü 1080p

Araba kullanmak motor becerilerinizi geliştirebileceğiniz en bilindik aktivitelerden biridir. Araba kullanırken vücudunuzu bir bütün olarak kontrol etmek ve bir düzen oturtmak gerekir. Bazen ise bu düzeni tutturmakta acemi de olsanız usta da olsanız zorlanabilirsiniz. Genel olarak araba kullanma konusunda en çok zorlanılan kısım park etmektir. Park ederken hem vücudun birçok bölümü aynı anda düzenli bir şekilde kontrol edilmeli hem de ön ve arka kısımlar kontrol edilmelidir. Park konusunda en çok yardımcı olan materyal ise arabanın iki yanında bulunan dış aynalardır. Onların gösteremediği noktaları görmek için ise arabanın içinde bulunan iç yani dikiz aynası kullanılır. GOMAX kameralı dikiz aynası geri görüş kameralı park sensörü 1080p araba kullanırken size birçok avantaj sağlar.

  • Ayna tipi kamera
  • Resim / Video modu
  • 3.4” HD ekran

Kameralı Dikiz Aynası Park Sensörü 1080p Özellikleri

Kameralı Dikiz Aynası Park Sensörü 1080p Özellikleri

İster acemi ister usta şoför olsun bazı durumlarda herkes aracını park etmekte zorlanabilir. GOMAX kameralı dikiz aynası birçok özelliği ile size bu konuda yardımcı olur. Ürün içeriğinde iki adet kamera bulunur. İlk kamera şoförün görüş alanını kaydederken ikinci kamera isteğe bağlı olarak araç içi veya arka geri vites kamerası olarak kullanılır. Ön kamera 170°, arka kamera ise 140° geniş açılı lense sahiptir. 4.3” HD teknolojisiyle kaliteli görüntü sunan ekranın 2 kamera için aynı anda görüntüleme özelliği vardır. Bu özellik bölünmüş, iç içe ya da 1-2 tam ekran olarak farklı alternatiflere sahiptir. Ürün döngüsel kayıt özelliğiyle depolama alanı düşük seviyede olsa bile eski görüntülerin üstüne yenilerini ekleyerek sürekli kayıt imkanı sağlar. Kameralı dikiz aynası her türlü araç için kullanıma uygundur.

GOMAX Kameralı Park Sensörü 1080p Dikiz Aynası Yorumları

GOMAX Kameralı Park Sensörü 1080p Dikiz Aynası Yorumları

Gece görüş avantajı sağlayan kompakt tasarımıyla karanlıkta da güvenli bir seyahat sunan GOMAX kameralı dikiz aynası geri görüş kameralı park sensörü 1080p kullananlar birçok özelliği sayesinde memnun kalır. Ürün mini kamera desteğine sahiptir ve bu da size kullanım alanı genişliği sağlar. Sürücüler araçlarını kullanırken pozisyon değiştirmeye gerek kalmadan hem yolu hem de arkasını kolayca takip edebilir. Full HD 1080p kayıt özelliğine ve 12 megapiksel resim çözünürlüğüne sahip olan GOMAX dikiz aynası hareket algılama mekanizmasına sahiptir. Sesli kayıt özelliğinin yanında ayrıca otomatik kayıt özelliği de bulunur. Darbe hassasiyetine sahip olduğu gibi hareket sensörüne de sahiptir. ABS gövdeli dış kasası sayesinde sağlamdır. GOMAX kameralı dikiz aynası geri görüş kameralı park sensörü 1080p yorumları sayesinde birçok fikir sahibi olabilirsiniz.

Geri görüş Kameralı Park Sensörü 1080p Dikiz Aynası Fiyatı

Geri görüş Kameralı Park Sensörü 1080p Dikiz Aynası Fiyatı

Her türlü koşulda hem yüksek çözünürlüklü kayıt alabilen hem de sensörleri ile aracınızı park etmenize yardımcı olan GOMAX geri görüş kameralı park sensörü 1080p dikiz aynası fiyatı kalitesi ve özelliklerine göre belirlenir. Ürün gövdesi, kalıp yolu ile imal edilen ürünlerde kullanımı yaygın olan hafif ve sert bir polimer olan ABS plastikten yapılır. Bu da ürünü dış darbelere karşı daha dayanıklı bir hale getirir. 8 GB hafızadan 32 GB hafızaya kadar kart desteği bulunur. Fakat ürün döngüsel kayıt özelliği sayesinde hafıza alanı az da olsa kayıt almaya devam eder. Ayna tipi dual kameralar aracın her tarafını görme imkanı sunar. Kullanışlı özellikleri ve hassas sensörleri ile araba kullanımını kolaylaştıran bu ürüne uygun fiyat avantajları ile Trendyol’dan kolayca ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.