Gomax Gigoo Ip Ptz Iç Ve Dış Mekan 360 Çift Antenli 1080p Speed Dome Tipi Güvenlik Kamera

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.387 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.495 TL

Ürün Bilgileri

Gomax Gigoo Ip Ptz Iç Ve Dış Mekan 360 Çift Antenli 1080p Speed Dome Tipi Güvenlik Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknomi Satıcı Ünvanı: IŞIK TEKNO BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467053360900014 Vergi Kimlik Numarası: 4670533609
    Bu ürün teknomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ip Ptz Iç Ve Dış Mekan 360 Çift Antenli 1080p Speed Dome Tipi Güvenlik Kamera

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Gomax IP PTZ İç ve Dış Mekan 360 Çift Antenli 1080p Speed Dome Tipi Güvenlik Kamera

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte çeşitli alanlarda güvenliğin sağlanması için sunulan birçok araç vardır. Bu araçlarla birlikte ev ve işyeri gibi mekanları etkili bir şekilde korumak mümkün olabilir. Otomatik çalışma sistemiyle kullanışlı olan Gomax IP PTZ iç ve dış mekan 360 çift antenli 1080p Speed Dome tipi güvenlik kamera tehlike anında devreye girerek uyarı verir. Hırsızlık riskine karşı başarılı bir çözüm sunan avantajlı özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sık tercih edilir. Ürün, mekan güvenliğini sağlamak amacıyla teknolojik çözümlere ihtiyaç duyan müşteriler için kaliteli bir hizmet sunar. Tehlikelere karşı caydırıcı niteliği olan bu modellerin üretiminde dayanıklı materyaller kullanılır. Siz de mekan güvenliğini sağlamak için ortamın büyüklüğüne uygun sayıda ürün alarak avantajlarından faydalanabilirsiniz.

  • Hassas hareket sensörü
  • Tam renkli gece görüşü
  • 1080p HD görüntü kalitesi

Gomax IP PTZ İç ve Dış 360 Çift Antenli Kamera Özellikleri

Gomax IP PTZ İç ve Dış 360 Çift Antenli Kamera Özellikleri

Gomax IP PTZ iç ve dış mekan 360 çift antenli 1080p speed Dome tipi güvenlik kamera sayesinde görüntülenmek istenilen konum her açıdan kayıt altına alınabilir. Kameraların görülmeyen yerlere monte edilmesi de zarar verme amacıyla mekanda bulunan kişilerin cihaza hasar verme olasılığını ortadan kaldırabilir. Bağımsız olarak çalışan Gomax IP PTZ iç ve dış mekan 360 çift antenli 1080p Speed Dome tipi güvenlik kamera ile sadece gündüz değil gece görüşü de kaydedildiği için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürün, elinize ulaşmadan önce dayanıklılık testlerine tabi tutulur ve arıza riski oldukça düşüktür. Kar, yağmur ve dolu gibi doğa olaylarına karşı da dayanıklı oluşu sayesinde her koşulda görevini yerine getirir. IP Dome kamera kurulumu ise oldukça basittir. Mekan güvenliği için ihtiyacınızı karşılamayı vadeden bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Gomax IP PTZ İç ve Dış 360 Çift Antenli Kamera Fiyatları

Gomax IP PTZ İç ve Dış 360 Çift Antenli Kamera Fiyatları

Koruma sağlamak için güvenlik kamerası seçimi yapmak istiyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken hususlar olabilir. Tedbir amaçlı olarak kullanabileceğiniz bir ürün almak isterseniz yüksek çözünürlüklü modelleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle ince detayları bile kayıt altına alabilir ve riskli durumları engelleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra bağ evi, depo, yazlık gibi mekanlar için hareket sensörlü modelleri seçebilirsiniz. Ortamda herhangi bir hareket algılandığı zaman cihazlarınıza bildirim göndererek sorunu çözmeye yardımcı olur. Bu sayede olumsuz durumu hemen tespit edebilir ve güvenlik kuvvetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Alacağınız modeli seçtikten sonra fiyat araştırması yapmak bütçeniz için de uygun olabilir. Gomax IP PTZ iç ve dış mekan 360 çift antenli 1080p Speed Dome tipi güvenlik kamera fiyat aralıkları kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. Bütçenize uygun kampanyayı seçerek avantajlı alışverişin keyfine varabilirsiniz.

Gomax Ip Ptz Çift Antenli Kamera Yorumları

Gomax Ip Ptz Çift Antenli Kamera Yorumları

Güvenlik kamerasının birden fazla avantajı olabilir. Bu cihaz sayesinde sevdikleriniz koruma altında olur. Gözetimde tutmak istediğiniz her ortamı anlık olarak izlemenizi sağlayan ürün, otomatik netleştirme özelliği ile keskin kayıtlar yapar. Yatay ve dikey hareket kapasitesi olan cihaz etkin bir gözetleme imkanı sağlar. İleri teknoloji ile üretildiği için eski görüntü kayıtlarını sıkıştırıp disk alanından tasarruf eder. İhtiyaç halinde orijinal formata dönüştürüp görüntülere ulaşabilirsiniz. Yaygın olarak kullanılan bir cihaz olduğu için yedek parça sıkıntısı yaşanmaz. Önemli bir faydası ise internet bağlantısını desteklemesidir. İhtiyaç duyduğunuz her an kamera görüntülerine telefonunuzdan, tabletinizden ve bilgisayarınızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Trendyol’da yer alan Gomax IP PTZ iç ve dış mekan 360 çift antenli 1080p Speed Dome tipi güvenlik kamera yorum ve değerlendirme puanlarını inceleyebilirsiniz.