Genel Markalar Gigoo Hd 360° 3 Antenli Hareket Sensörlü Ip Bebek Ve Güvenlik Kamerası

489,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Gigoo Hd 360° 3 Antenli Hareket Sensörlü Ip Bebek Ve Güvenlik Kamerası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknomi Satıcı Ünvanı: IŞIK TEKNO BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467053360900014 Vergi Kimlik Numarası: 4670533609
    Bu ürün teknomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nesne takip özelliği nedir ? Kameranız hareketsiz bir ortamda görüş alanı içerisinde en ufak bir hareketlenme de kamera lensi nenenin bulunduğu yöne odaklanır ve nesne nereye hareket ederse oraya döner. Nesne takip özelliğini açmak için
  • 1-Kameranın kullanma kılavuzundan yardım alarak kamera kurulumunu gerçekleştirin, 2-Daha sonra uygulama üzerinden kameranızı açın ve ayarlar düğmesine basınız, 3-En altta bulunan “cihaz hakkında” ya da “ortak” olarak yazan seçeneği seçiniz, 4-Burada cihazımızın versiyonu ve cihaz hakkında ki diğer bilgiler yer alır. Yine bu ekranda “ sürüm yükseltme” seçeneğine basarak cihazımız için yeni sürümü kuruyoruz. Bu süreç internetinizin hızına bağlı olarak güncelleme 5-10 dk. Sürebilir. Güncelleme bittikten sonra cihazınız yeniden başlayacak ve yine uygulama üzerinden ayarlar seçeneğini seçiniz, 5-Burada gelişmiş ayarlar seçeneğini seçin ve içerisinde bulunan “auto track switch” seçeneğini aktif edip nesne takip modunu açınız. Bu seçeneği aktif ettikten sonra kamera görüş alanı içerisinde hareket eden ne varsa onu takip etmeye başlayacaktır. Yine bu seçeneğin bulunduğu ekranda hassasiyeti ayarlayabilirsiniz. 6-Ilerleyen zamanlarda kapatmak isterseniz aynı yolu izleyerek “auto track switch” özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver