Golf Type-c 3a Hızlı Şarj Örgü Kablo 1 Metre

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Golf Type-c 3a Hızlı Şarj Örgü Kablo 1 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrakyaMarketim Satıcı Ünvanı: EMAL İNŞAAT TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333200451600001 Vergi Kimlik Numarası: 3332004516
    Bu ürün TrakyaMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYPE-C USB TAŞINABİLİR DATA ŞARJ KABLO 1 Metre UZUNLUĞUNDA GÜVENLİ ŞARJ DOLUMU (ŞARJ DOLUMU TAMAMLANDIKTAN SONRA AKTARIMI DURDURUR) TYPE-C USB 3A MAX SAMSUNG, HUAWEİ, XİAOMİ, OPPO YENİ NESİL ŞARJ GİRİŞLİ CİHAZLAR İÇİN GEÇERLİDİR. GÜVENLİ VERİ AKTARIMI HIZLI ŞARJ ÖZELLİĞİ

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Golf Type-c 3a Hızlı Şarj Örgü Kablo 1 Metre

Günlük hayatta çok sık kullanılan teknolojik aletlerden biri cep telefonlarıdır. Yoğun telefon görüşmeleri, sosyal medya, müzik dinleme, film izleme, oyun oynama gibi çoğu aktivite günümüzde cep telefonundan rahatlıkla yapılabilir. Tüm bu aktiviteler sonucunda telefonun şarjı bir müddet sonra azalıp bitebilir. Hızlı şarj normalden kısa sürede telefonunuzu şarj etmeyi sağlayan bir teknolojidir. Hızlı şarj seçeneği zorlu zamanlarınızda yardımınıza koşar. Golf Type-C 3A hızlı şarj örgü kablo 1 metre şarj işlemini oldukça pratik biçimde gerçekleştirir. Bu ürünü kullanarak günlük işlemlerinizin aksamadan tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Cihazınızın bataryası bitse de Golf hızlı şarj kablo ile endişe etmeden bataryayı kısa sürede doldurabilirsiniz. Dolum işlemini çok hızlı gerçekleştiren bu ürünü kullanarak günlük hayatınıza kolaylık katabilirsiniz.

  • Kısa sürede tam dolum
  • Pratik kullanım
  • Tüm cihazlara uyum

Pratik Kullanımı ile Golf Hızlı Şarj Kablosu

Pratik Kullanımı ile Golf Hızlı Şarj Kablosu

Golf hızlı şarj örgü kablo telefonunuzun şarj etme işlemini kısa sürede sağlar. Bu ürünü kullanarak günlük işlerinizi aksatmadan halledebilirsiniz. Hızlı şarj aleti işlerinizin daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayarak size hayatınızda pratiklik sunar. Hızlı şarj kabloları temel USB girişine sahiptir. Type-C USB girişine uyum sağladığı için pratik bir kullanıma sahiptir. Golf Type-C 3A kullanarak batarya doldurma işleminizi minimum sürede halledebilirsiniz. Bu ürünü kullanarak şarj doldurma işleminizin yanı sıra dosya aktarımı da yapabilirsiniz. Veri aktarımı yaptığınız anda bu kabloyu hızlı işlem için aracı olarak kullanabilirsiniz. Hızlı doldurma kablosunu kullanarak işlerinizi çok kolay ve rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Mobil cihazınıza uygun modeli tercih ederek ihtiyaç duyduğunuz anlarda bataryanızı kısa sürede doldurabilirsiniz. Cihazınıza uygun hızlı kabloyu tercih ederek günlük yaşamınızın kolaylaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Type-C ile Geniş Model Uyumluluğu

Type-C ile Geniş Model Uyumluluğu

Farklı mobil cihazların ürün girişleri birbirinden farklıdır. Her ürüne yönelik ayrı şarj bataryası ve farklı kablo kullanmak pil sağlığı ve dayanıklılığı açısından önemlidir. Golf hızlı şarj örgü kablo 1 metre telefonunuzun batarya sağlığının korunmasını ve pil ömrünün uzun süre gitmesini sağlar. Type-C girişli her mobil cihaz için bu hızlı şarj kablosunu kullanabilirsiniz. Hızlı şarj kablosunun taşınabilir boyutta ve hafif olması sebebiyle kabloyu gün boyu yanınızda bulundurabilirsiniz. Modeli günlük yaşamınızda kullanarak işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Cihazınıza tam uyumlu hızlı şarj kablosunu tercih etmelisiniz. Bu uyum pil doldurma süresinin sağlıklı olmasını ve ideal bir sürede tamamlanmasını sağlar. Herhangi bir bağlantı problemi yaşamanızı önler. Siz de kullandığınız cihazları minimum sürede sağlıklı bir şekilde şarj etmek istiyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Golf hızlı şarj örgü kablo kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Golf Hızlı Şarj Örgü Kablo Fiyatları

Avantajlı Golf Hızlı Şarj Örgü Kablo Fiyatları

Cihazınızı sık sık şarj etmeniz gereken durumlarda hızlı dolum sağlayan kabloyu tercih edebilirsiniz. Ürünün minimum sürede şarj etmesi zamandan tasarruf etmenizi de sağlar. Cihazınıza uyumlu hızlı şarj kablosunu tercih ederek hem kablonun, hem de kullandığınız cihazın ömrünü uzatabilirsiniz. Golf hızlı kablonun pek çok model ile uyumlu olması nedeniyle tek bir ürün kullanarak birçok cihazınızın bataryasını rahatlıkla doldurabilirsiniz. Yüksek kaliteli materyallerden üretimi yapılan kablolar bükülmeye ve kırılmaya karşı dayanıklıdır. Bu özellik sayesinde uzun yıllar boyunca ürünü kullanabilirsiniz. Hızlı şarj kablosunu tercih ederseniz ekonomik açıdan avantaj sağlayabilirsiniz. Hayatınızı pratikleştiren, kullanım kolaylığı sağlayan ürüne sahip olmak için Golf Type-C 3A hızlı şarj örgü kablo 1 metre fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş vererek, ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.