Golf Space Type-c 5a 40w Hızlı Şarj Ve Data Kablosu

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Golf Space Type-c 5a 40w Hızlı Şarj Ve Data Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrakyaMarketim Satıcı Ünvanı: EMAL İNŞAAT TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333200451600001 Vergi Kimlik Numarası: 3332004516
    Bu ürün TrakyaMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golf Space Serisi Type-C Hızlı Şarj Kablosu Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo telefonlar için uyumludur. 40W Super Quick Charge QC3.0 Quick Charge Data Aktarımı Pil dostu Kırılmalara karşı dayanıklı materyal

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Golf Space Type-c 5a 40w Hızlı Şarj ve Data Kablosu

Gelişen teknoloji insan hayatına yaptığı hızlı girişle ve etkiyle hayatın her alanında kolaylık sağlamayı hedefler. Zamanı verimli kullanmayı isteyenler tercihlerini pratik teknolojik aletleri kullanmaktan yana seçerler. Şarj edilmeyi gerektiren her elektronik cihaz batarya dolumu esnasında pasif konumdadır. Bu anlarda zamandan tasarruf ettiren Golf Space hızlı şarj ve data kablosu müşterilerin beğenisini kazanır. Telefon, tablet, hoparlör, saat gibi akıllı cihazlarda kullanım imkanı sağlayan bu ürün oldukça işlevseldir. Akıllı cihazınızı şarj kablosu ile TV, bilgisayar veya farklı bir cihaza bağlayarak kolay bir şekilde veri aktarımı sağlayabilirsiniz. Elektronik cihazınızı dakikalar içinde şarj eden ve başka cihazlarla veri transferi yapmanıza olanak tanıyan Golf Space hızlı şarj ve data kablosu kullanımı bakımından son derece pratiktir.

  • Zaman tasarrufu
  • Dayanıklı materyal
  • Çok yönlü kullanım

Golf Space Hızlı Şarj ve Data Kablosu Özellikleri

Golf Space Hızlı Şarj ve Data Kablosu Özellikleri

Hızlı şarj, akıllı mobil cihazınızı mümkün olduğundan kısa sürede şarj etmeyi sağlayan oldukça faydalı bir teknolojidir. Yeni nesil pil doldurma desteği sunan Golf Space Type-C 5a 40W'lık bir güce sahiptir. Golf Space’in hızlı şarj, hızlı veri transferi ve çift yönlü kullanım kolaylığı sağlayan Type-C bağlantı tipi Samsung, Xiaomi, Huawei ve Oppo telefonlar için uyumludur. Gündelik hayatın içinde akıllı cihazlar ile birlikte sıklıkla kullanılan ürün kablosunun uzun ömürlü olması sayesinde de avantaj sağlar. Kırılmalara karşı dayanıklı materyalden üretilen Golf Space hızlı şarj ve data kablosu kalitesi bakımından sizi hayal kırıklığına uğratmaz. Golf Space Type-C 5A 40W hızlı şarj ve data kablosu 1 metre uzunluğuna sahiptir. Telefonunuz şarj olurken kullanabilme fırsatı sunan uzun kablo kör noktalardaki prizlerden rahatça faydalanmanızı sağlar.

Golf Space ile Dakikalar İçinde Şarj ve Veri Aktarımı

Golf Space ile Dakikalar İçinde Şarj ve Veri Aktarımı

Şarj kablosu, günlük hayatın her alanında oldukça sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan aksesuarlardan biridir. İşlevselliği açısından zamandan tasarruf etmenizi ve işlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlar. Golf Space Type-C 5A 40W hızlı şarj ve data kablosu kullananlar şarj bitme endişesine kapılmadan cihazlarını kullanırlar. Dakikalar içinde akıllı mobil cihazınızınn bataryasını doldurarak hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Telefonu şarj ederken aynı zamanda verilerinizi bilgisayara aktarabilir, zamandan tasarruf elde edebilirsiniz. Ürünü daha önce kullanan gerçek müşterilerin Golf Space Type-C 5A 40W hızlı şarj ve data kablosu yorumlarını okuyarak deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Dosya, müzik ve fotoğraflarınızı çok kısa sürede bilgisayara aktarabilir, datalarınızı yedekleyebilirsiniz. Tek başına birden çok amaçla kullanma imkanı sunan Golf Space hızlı şarj ve data kablosu günlük işlerde pratiklik sağlar.

Avantajlı Golf Space Hızlı Şarj ve Data Kablosu Fiyatları

Avantajlı Golf Space Hızlı Şarj ve Data Kablosu Fiyatları

Hızlı şarj ve veri aktarımını tek üründe hizmetinize sunan Golf Space, üstün kalitedeki materyali sayesinde uzun ömürlüdür. Kırılma ve kopmalara karşı dayanıklı kablosu beyaz renk seçeneği ile sunulur. Manyetik özellikli Type-C kablolar sayesinde telefonu kablosu ile buluşturmak bir saniyenizi alır. Type-C destekli akıllı cihaz ve şarj aleti başlıklarıyla uyumlu olan model 5A akım şiddetine sahiptir. Kısa sürede cihazınızı şarj etmeyi sağlayan bu ürün ile zaman kaybı yaşamadan diğer hobilerinize vakit ayırırsınız. Üretiminde kullanılan materyale göre değişen Golf Space Type-C 5A 40W hızlı şarj ve data kablosu fiyatlarını inceleyerek ihtiyacınıza uygun bir şekilde temin edebilirsiniz. Telefona uyumlu kablo seçimi ile şarj ve veri aktarımını dakikalar içinde gerçekleştirebilirsiniz. Bütçenize uygun seçenekleri inceleyerek ekonominizi koruyabilir, pil dostu Golf Space ile kesintisiz teknolojinin keyfini çıkarabilirsiniz.