GOLDWELL Texturizer N Doğal Saçlar Için Geçici Perma Losyonu 200 Ml

364 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GOLDWELL Texturizer N Doğal Saçlar Için Geçici Perma Losyonu 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çetin Tekin Satıcı Ünvanı: CSK GÜZELLİK MERKEZİ VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0215054941400001 Vergi Kimlik Numarası: 2150549414
    Bu ürün Çetin Tekin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goldwell Texturizer N Doğal Saçlar İçin Geçici Perma Losyonu 200 ml>Perma ilacına alternatif olarak geliştirilmiş yarı kalıcı perma losyonudur. >Saçta geçici bukleler ve dalgalar oluşturur. >Saçların daha kolay şekillendirilmesini, şekillerin daha kalıcı olmasını sağlar. >Saça hacim ve dolgunluk kazandırır. >Ürünün ortalama 6-8 hafta kalıcılığı vardır. >Saçın tamamına veya belirli bir kısmına uygulanabilir. >Doğal ve işlem görmemiş saçlar için uygundur
  • kısa ve orta boy saçlar için idealdir. >Sadece Goldwell Texturizer Stabilizer Perma Sabitleyici Losyon ile kullanılmalıdır. Goldwell Texturizer N Doğal Saçlar İçin Geçici Perma Losyonu Kullanımı>Uygun bir şampuan ile saçı yıkayın ve durulayın. >Saçın fazla nemini havluyla nazikçe alın. >Seçtiğiniz şekle uygun bigudileri saça sarın. >Ürünü uygun bir fırça veya sünger yardımıyla bigudilerin üzerine uygulayın. >Kısa saçlar için 1-2, orta uzunluktaki saçlar için 2-3 kez işlemi tekrarlayın. >Açma işlemi uygulanmış ve yıpranmış saçlar için 5-8, boyalı saçlar için 8-10 dakika bekleyin. >Bigudileri açmadan saçı bol su ile durulayın, saçın fazla nemini havluyla alın. >Saça Goldwell Texturizer Stabilizer Perma Sabitleyici Losyon ve su karışımını uygulayın. >Karışım oranı 1:4 şeklindedir: Örneğin 100 ml Goldwell Texturizer Stabilizer Perma Sabitleyici Losyon ile 400 ml ılık suyu uygun bir kapta karıştırın. >Karışımın üçte ikisini enseden başlayarak tüm bigudilerin üzerine uygulayın. >Ortalama 3, maksimum 5 dakika ürünü saçta bekletin. >İlk sarılan bigudiden başlamak üzere tüm bigudileri yavaşça açın. >Kalan karışımın saçın boy ve uçlarına uygulayın. >Tüm saçı bol su ile durulayarak işlemi tamamlayın.
  • Dikkat!>Ürün sadece profesyonel kullanım için tasarlanmıştır. >Ürünün kullanmadan önce kullanıma talimatlarını mutlaka okuyun.
  • Ürün 30 cm’den uzun saçlar için uygun değildir. >Ürün kullanım sırasında uygun eldiven ve kıyafetler giyin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Kırık Giderme
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver