GOLDWELL Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 150ml 2'li

1.650 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GOLDWELL Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 150ml 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KozButik Satıcı Ünvanı: CEBER KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0204031195500001 Vergi Kimlik Numarası: 2040311955
    Bu ürün KozButik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü, sert tutuş özelliği ve hızlı kuruyan yapısı sayesinde kalıcı ve belirgin şekiller oluşturmanızı sağlar Saçta ıslak bir görünüm oluşturmadan şekillenmesini sağlar Saç yüzeyinde kalıntı bırakmaz ağırlık yapmaz Boyalı saçlarda renk koruması sağlar Günlük kullanıma uygundur Tutuş Gücü: 4 Uygulama Nemli saça uygulayıp fönle kurutun veya kuru saça bitirme işlemi için uygulayın1

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Tutuculuk / Sertlik Orta
Geri Bildirim Ver

Goldwell Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 2x150 ml

Güzel görünen saçlarınızla kendinizi olduğundan iyi ve öz güvenli hissedebilirsiniz. Saçlarınızın güzel görünmesi ve istediğiniz şekli alabilmesi için bazı ürünler kullanmanız gerekebilir. Saçlarınızı şekillendirmek bazen zaman alır ve kalıcılığı aldatıcı olur. Saç jölesi kullanarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. Saç jölesi kıvamlı bir yapıda olan bir bakım ürünüdür. Hızlı ve pratik şekilde şekillendirme yapmak için kullanılır. Goldwell Lagoom Jam ultra hacim jöle 2x150 ml ürün, şekillendirme yaparken bununla beraber elektriklenme sorununun da önüne geçerek saçın düzenli ve sakin gözükmesini sağlar. Islak saça uygulandığında parlak bir görünüm kazandırır. Ürün su ile etkileşime girdiğinde saçları yumuşatarak parlaklaştırır ve şekil vermeyi de kolaylaştırır. Güçlü tutuşlu bir jöle olmasıyla beraber saç tellerini sertleştirerek saçın şeklini koruma süresini de uzatabilirsiniz.

  • Güçlü ve sert tutuş
  • Hızlı kuruma
  • Maksimum hacim

Goldwell Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 2x150 ml Özellikleri

Goldwell Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 2x150 ml Özellikleri

Goldwell Lagoom Jam 150 ml güçlü içeriği sayesinde çok zor şekillenen saçların bile dizginlenmesine yardımcı olur. Saç köklerini destekleyip maksimum hacim oluşturarak gün boyu sağlıklı görünmesini sağlayan ürün ıslaklık bırakmayan yapısı ile sizi rahatsız etmez. Ürünü saçlarınız boyalıysa bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özel geliştirilen formül boyalı saçları besleyerek yıpranmasını önler. Goldwell Lagoom Jam günlük kullanım için uygundur. Yıpranma, dökülme gibi olumsuz şartların oluşmasına da engel olarak günlük rutininizin vazgeçilmez bir parçası haline gelir. Kalıntı bırakmaması özelliği ile yanınızdan ayırmayacağınız kişisel bakım ürünü olarak tercih edebilirsiniz. Gün içinde saçınızda ağırlık yapmaz ve yıkandığında da kalıntı bırakmaz. Ürünü kullandığınız zaman hızlı şekilde kuruyarak size pratik bir hazırlanma sağlayarak zaman kazandırır. Çabuk hazırlanmanız gerekirken kapıdan çıkmak üzereyken hızlı şekillendirme için kullanabilirsiniz.

Goldwell Lagoom Jam 150 ml Avantajları

Goldwell Lagoom Jam 150 ml Avantajları

Goldwell Lagoom Jam ultra hacim jöle 2x150 ml 40216092750911 kalıcı ve belirgin şekiller oluşturmanızı sağlar. Dalgalı ve kıvırcık saçlarda bukleleri belirginleştirir. Kabarmayı önleyerek dağınık ve bakımsız görüntüyü ortadan kaldıran ürün saça parlaklık vererek ışıltı etkisi de yaratır. İnce ya da kalın telli tüm saç tipleri için uygun bir üründür. Olumsuz hava koşullarına karşı da şeklini korur. Parlak ve düz bir görünüm elde edebilmek için jöleyi avuç içinizde pürüzsüzleştirip uygulayabilirsiniz. İnatçı saçların bile şekillendirilmesinde uygun bir ürün olma özelliği taşırken ıslak bir form da oluşturmaz. Goldwell Lagoom Jam ultra hacim jöle 2x150 ml kullananlar saçlarının hacimli ve nemli olma avantajını deneyimler. Kenarlardan çıkan küçük ve dağınık saçları kontrol etmenize yardımcı olur. Ürünü kullandıktan sonra tarak yardımıyla istediğiniz şekli kolayca verebilirsiniz.

Goldwell Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 2x150 ml Fiyatları

Goldwell Lagoom Jam Ultra Hacim Jöle 2x150 ml Fiyatları

Goldwell Lagoom Jam ultra hacim jöle 2x150 ml fiyatları çeşitli kriterlere göre belirlenir. Bakım ürünleri geliştiren bu marka müşterilerinin isteklerini ve sorunlarını göz önünde bulundurur. Çoğu insan günlük hayatta saçını şekillendirmeyle ilgili sorunlar yaşar. Bu durum öz güveninizi ve moralinizi negatif bir yönde etkiler. Bu sorunu ortadan kaldırmak için üretilen Goldwell jöle, saçınıza istediğiniz şekli vermenize yardımcı olur. Ayrıca ürün nemlendirici etkisiyle telleri kurutmaz ve elektriklenmeyi önler. Saç derisinin nefes almasını engelleyecek zararlı kimyasallar da içermez. Bu ürüne Trendyol’dan ulaşabileceğiniz kampanya fırsatları ve uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Size sunulan avantajlardan biri de Goldwell Lagoom Jam ultra hacim jöle 2x150 ml yorumları ve ürün puanlarını görerek deneyimleri gözlemleme şansıdır. Bu avantajları kullanarak alışverişinizi güvenli ve keyifli şekilde yapabilirsiniz.