GOLDWELL Men Reshade 4*20 ml 4ca Erkek Saç Boyası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.039 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

GOLDWELL Men Reshade 4*20 ml 4ca Erkek Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luxury Coss Satıcı Ünvanı: NESRİN KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7710175516
    Bu ürün Luxury Coss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goldwell Men Reshade Erkeklere Özel Köpük Boya 4x20ml ÖZELLİKLER 5 renk seçeneğiyle doğal sonuçlar için amonyaksız, 5 dakikada soğuk beyaz kapatma boya servisi Yapay görünümleri engellemek için beyaz kapama yerine beyaz kırma sayesinde doğal sonuçlar. Çok sıcak olmayan soğuk, doğal tonlar. Men Re-Shade in formülü solma konusunda da kullanışlıdır. Saçta renk akarken hat oluşmaz + saç rengine uygun olarak solar (renk yönünü değiştirmez.) Saçtaki beyazları kırmanın en maskülen yolu. Bugün erkekler hissettikleri gibi zinde ve rahat görünmek istiyor. Kır saçlar ise yaşlanmanın istenmeyen belirtileri olarak öne çıkıyor. Basit ve Hızlı Uygulama İÇERİK Yeni Hybrid Köpük Teknolojisi Maskülen ve doğal bir sonuç elde etmek için doğal ve şeffaf bir şekilde saçtaki beyazların renginin kırılmasını sağlıyor. Bu ürün sayesinde saçtaki beyazların tekrar çıktığını görmüyorsunuz. Saç yıkama Kadar Kolay Boya Servisi Yeni Men ReShade saçtaki beyazları etkin bir şekilde kıran ve kullanması şampuan kadar kolay ve hızlı bir üründür. Doğal ve rahat bir görünüme ulaşmak sadece beş dakika. Men ReShade Hybrid Köpük Teknolojisi basit köpük uygulaması ile oksidatif boya teknolojisinin doğal sonuçlarını biraraya getiren ilk teknolojidir. KALICILIK 5 hafta BEKLEME SÜRESİ 5 dakika UYGULAMA 20ml Men ReShade Losyon + 20ml Men ReShade Power Shot renklendiriciyi aplikatöre boşaltınız. Renk tonunu beyaz saçlarınızın arasındaki doğal saç tonuna göre seçiniz: örneğin 4 tonu için = 4CA. Şişeyi yavaşça öne arkaya döndürerek karıştırınız. Kesinlikle çalkalamayınız. Boya ve losyon bileşeninin yavaşça karışmasını sağlayınız. Aplikatörü yanlarından yavaşça bastırarak ürünü elinize sıkınız. Köpüğü kuru saça uygulayınız. 5 dakika bekleyiniz. Durulayınız. İPUCU Doğal bir sonucu garanti etmek için, değişken oranlarda beyaz içeren ya da doğal tonu zor ayırt edilen saçlarda bir ton açık rengi seçmenizi öneririz. 5 dakikadan fazla beklenildiği takdirde koyu sonuçlar elde edilebilir. En iyi sonuç için beyaz oranı %10 ila %50 olması gerekir, daha yüksek oranlarda performans düşecektir. UYARI Bu köpük renklendirici tek başına uygulanamaz. Renklendiricinin saça nüfuz edebilmesi için Goldwell Men ReShade Developer Losyon ile aplikatör içerisinde karıştırılması gerekmektedir. Bu ürün kutu içeriğine dahil değildir ve ayrıca satın alınması gerekmektedir. Ürünü incelemek için tıklayınız. SIKÇA SORULAN SORULAR Bu ürün ile kaç kez uygulama yapabilirim? Ne zaman biter? Her bir şişe tek bir uygulama içindir dolayısıyla ürün içeriğinde 4 adet renklendirici olduğu için toplamda 4 kez uygulama yapabilirsiniz. Ürün kalıcılığı ortalama 5 hafta sürdüğü için 5 ay sonra bitecektir. 250ml Losyon ile kaç uygulama yapabilirim? Ne zaman biter? 250ml losyon ile toplam 12 uygulama yapabilirsiniz, 1 yıl yeterli olacaktır. Men ReShade Renkler 4CA - Mid Brown (Siyah / Koyu Kahve) 5CA - Light Brown (Açık Kahve) 6CA - Dark Blonde (Koyu Kumral) 7CA - Mid Blonde (Kumral)

Ürün Özellikleri

  • Form Köpük
  • Renk Siyah
  • Özellik Amonyaksız
Geri Bildirim Ver