GOLDWELL 4ca Men Reshade 4 X 20 Ml + Oksidan Losyon 250 Ml 40216091400611

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.249,90 TL

Ürün Bilgileri

GOLDWELL 4ca Men Reshade 4 X 20 Ml + Oksidan Losyon 250 Ml 40216091400611

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FERAshop Satıcı Ünvanı: İMERA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474040454000013 Vergi Kimlik Numarası: 4740404540
    Bu ürün FERAshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goldwell Men Reshade 4x20 ml Erkekler için özel olarak üretilmiş amonyaksız renk kırıcı. Standart boyalardan farklı olarak saç rengini tamamen kapatmadan doğal bir görünüm sağlar. Özel renk kırıcı teknolojisi ile doğal saç rengine sadık kalarak beyaz görünümünü azaltır. Yarı kalıcı saç boyası saçın doğal yapısını bozmaz. Sıcak olmayan soğuk tonlar oluşturur. Amonyaksız yapısı saça ve cilde zrar vermez, rahatsız edici koku oluşturmaz. Saçtan çıkarken hat ve iz oluşturmaz. Saç, renk yönünü değiştirmeden doğal tonuna uygun olarak zamanla akar. Saç boyası kullanım sonrasında giysilerde leke oluşturmaz. Kullanımı son derece kolay olan boya, şampuan uygulamasına benzer şekilde sadece 5 dakikada tazelenmiş bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Renk Seçimi Goldwell Men Reshade Saç boyaları, saçın doğal tonu gözetilerek seçilmelidir. 4CA
  • Siyahtan koyu kahveye kadar olan saçlar için 5CA
  • Koyu kahveden açık kahveye kadar olan saçlar için 6CA
  • Koyu kumral açlar için 7CA
  • Kumral saç tonları için 8CA
  • Açık kumral saç tonları için önerilmektedir. Uygulama 10 ml Goldwell Men ReShade Developer Uygulama Losyonu ile 1/2 tüp boyayı uygulama şişesinde karıştırın. Şişeyi yavaşça öne arkaya çevirin. Asla çalkalamayın. Şişeyi yavaşça yanlarından bastırarak ürünü elinize sıkın. Köpük boyayı kuru saçın tümüne şampuanlar gibi uygulayın. 5 dakika bekledikten sonra durulayın. Saç yapınıza uygun olarak seçtiğiniz şampuan ile saçınızı yıkayıp durulayn. Boyayı saçta 5 dakikadan fazla bekletmek rengin daha koyu çıkmasına sebep olacaktır. Dikkat Edilmesi Gerekenler Satın alınan boya içerisinde 4 tane 20 ml'lik boya bulunmaktadır. Her bir tüp saçınızın uzunluğuna göre en fazla iki kullanım içindir. Uygulama sonrasında artan boya tekrar kullanılamaz. Boyayı uygulamak için Goldwell Men ReShade Developer Uygulama Losyonu'nu ayrıca satın almanız gerekmektedir. Boya, saç yapısına göre 4-5 hafta kalıcılığa sahiiptir. Ortalama 4 haftada bir uygulamanın tekrarlanması gerekmektedir. Goldwell Men Reshade Developer Uygulama Losyonu Men Reshade köpük boya uygulamasında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Losyon, boyanın aktive olabilmesini sağlar. Boya ile birlikte karıştırıldığında eşsz renk kırma formülü ortaya çıkar. Saça zarar vermeden, doğal yapısını koruyarak beyaz görünümünü hafifletir. Kullanımı son derece kolaydır. Şampuan uygulamasına benzer şekilde sadece 5 dakikada tazelenmiş bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Uygulama 10 ml Goldwell Men ReShade Developer Uygulama Losyonu ile saçınızın uzunluğuna bağlı olarak 1/2 tüp boyayı uygulama şişesinde karıştırın. Şişeyi yavaşça öne arkaya çevirin. Asla çalkalamayın. Şişeyi yavaşça yanlarından bastırarak ürünü elinize sıkın. Köpük boyayı kuru saçın tümüne şampuanlar gibi uygulayın. 5 dakika bekledikten sonra durulayın. Saç yapınıza uygun olarak seçtiğiniz şampuan ile saçınızı yıkayıp durulayn. Boyayı saçta 5 dakikadan fazla bekletmek rengin daha koyu çıkmasına sebep olacaktır. Dikkat Edilmesi Gerekenler Satın aldığınız losyon yanında uygulama şişesi de gönderilmektedir. 250ml losyon, yaklaşık 1 yıl boyunca kullanmanız için yeterlidir. Uygulayabilmek için saç renginize uygun olarak seçtiğiniz boyayı ayrıca satın almanız gerekmektedir. Her bir karışım tek kullanım içindir. Uygulama sonrasında artan boya tekrar kullanılamaz. Boya, saç yapısına göre 4-5 hafta kalıcılığa sahiptir. Ortalama 4 haftada bir uygulamanın tekrarlanması gerekmektedir.
Geri Bildirim Ver