GoldMaster Vitamin Store Inox 1.2 Litre Geniş Hazneli Paslanmaz Çelik Çıkarılabilir Narenciye Meyve Sıkacağı

1.519 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GoldMaster Vitamin Store Inox 1.2 Litre Geniş Hazneli Paslanmaz Çelik Çıkarılabilir Narenciye Meyve Sıkacağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYAN DÜZGÜN Satıcı Ünvanı: BAY DÜZGÜN ELEKTRİK VE ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0480099172200001 Vergi Kimlik Numarası: 4800991722
    Bu ürün BAYAN DÜZGÜN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitamin Store Inox 1.2 Litre Geniş Hazneli Paslanmaz Çelik Çıkarılabilir Narenciye Meyve Sıkacağı Goldmaster vitamin store gm-7255 narenciye sıkacağ

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Goldmaster Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Model Narenciye Sıkacağı
  • Renk Gri
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sürahi Kapasitesi 500+ L
  • Tema / Stil Klasik
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

GoldMaster Gm-7255 Vitamin Store Çelik Gövde Narenciye Sıkacağı

Meyveler, insan sağlığı için sunduğu yüksek fayda ve lezzetleriyle her mevsim favori yiyecekler arasında yer alır. Günün her vakti meyvelerin tüm özelliklerinden yararlanmak isteyenler Goldmaster Vitamin Store gibi meyve sıkacağıyla kendi doğal içeceklerini hazırlayabilirler. Özellikle hazır meyve sularında bulunabilen katkı maddeleri düşünüldüğünde evde yapılan içeceklerin hem lezzeti hem de faydaları, neredeyse herkesi cezbeder. Goldmaster GM-7255 Vitamin Store çelik gövde narenciye sıkacağı, limon, portakal, mandalina gibi meyvelerin suyunu çıkarmak için ideal bir mutfak yardımcısıdır. Güne enerjik ve sağlıklı başlamak için Vitamin Store ile hazırlanan içecekler, tüm lezzetiyle kahvaltıları taçlandırır. Enerjiye ve dikkatinizi toplamaya ihtiyaç duyduğunuz her an narenciye sıkacağı ile kendinize özel bir içecek hazırlayabilirsiniz.

  • Motor gücü: 130W
  • Fonksiyon: Tek yönlü dönme
  • Materyal: Paslanmaz çelik gövde ve filtre

GoldMaster Çelik Narenciye Sıkacağının Özellikleri Nelerdir?

GoldMaster Çelik Narenciye Sıkacağının Özellikleri Nelerdir?

Goldmaster GM-7255 Vitamin Store çelik gövde narenciye sıkacağı, limon, greyfurt, portakal, mandalina gibi turunçgillerin suyunu çıkarmak için kullanılır. 130 W yüksek devirli motora sahip ürün, meyvelerle birkaç dakika içinde lezzetli ve sağlıklı içecekler hazırlamak için oldukça uygundur. Paslanmaz çelik gövdesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan ürün, ısı, nem, darbe gibi koşullara rağmen gün boyu mutfak tezgahında tutulabilir. Goldmaster narenciye sıkacağının posa süzgeci de kaliteli ve dayanıklı paslanmaz çelik materyalden imal edilir. Bu sayede içecekleriniz hazırlanırken bakteri ve zararlı kimyasallardan da uzak olur. Filtre veya diğer bir tabirle süzgeç kısmı, narenciye çekirdeklerinin lezzetli içeceklerinize karışmasının engeller. Bu sayede dökme ağzının altına bardağınızı koyarak hazırladığınız içecekleri doğrudan tüketebilirsiniz. Paslanmaz çelik dökme ağzı, sıkma işlemi bittikten sonra damlamayı engelleyerek geride temiz ve hijyenik bir alan bırakır.

GoldMaster Çelik Narenciye Sıkacağı Kullanışlı mıdır?

GoldMaster Çelik Narenciye Sıkacağı Kullanışlı mıdır?

Goldmaster GM-7255 Vitamin Store çelik gövde narenciye sıkacağı, su ve posa bakımından yoğun meyvelerin kolayca sıkılması için üretilir. Günün her saati lezzetli ve sağlıklı içecekler hazırlamak için oldukça pratik ve güvenli bir kullanım özelliğine sahiptir. Tek yönlü dönme özelliği bulunan sıkacak, birkaç dakika içinde geride tamamen suyundan arınmış bir kabuk bırakır. Meyveler tam ortadan ikiye bölünerek kubbe formundaki sıkacağa oturtulur. Ardından çekme kolu meyvenin üzerine kapatılır. Çekme kolunu meyveye bastırmaya başladığınız an sıkacak da dönmeye başlar. Süzgeçten geçen meyve suları, sürahi ağzı aracılığıyla kap veya bardaklara dolmaya devam eder. Çekme kolunu bastırmayı bıraktığınız an, makine de otomatik olarak durur. Yalnızca basit birkaç hareketle lezzetli içeceğiniz tüketmeye hazır hâle gelir. Goldmaster GM-7255 Vitamin Store çelik gövde narenciye sıkacağı, kolay ve güvenli tasarımı sayesinde her yaş ve kesim için oldukça kullanışlıdır.

GoldMaster Çelik Narenciye Sıkacağı Kaliteli midir?

Goldmaster GM-7255 Vitamin Store çelik gövde narenciye sıkacağı, temel birkaç hareketle sağlıklı meyve suları yapabilmeniz için yardımcı olur. Küçük boyutları ile mutfak tezgahında veya dolaplarda kolayca muhafaza edilebilir. Taban kısmında bulunan plastik kaplama, ürünün sıkma sırasında zemine sıkıca tutunmasını sağlar. Bu sayede meyve suyunuzu hazırlarken devrilme veya kayma gibi mutfak kazalarından endişe duymanıza gerek kalmaz. Goldmaster GM-7255 Vitamin Store çelik gövde narenciye sıkacağı, temel olarak kaliteli plastik ve paslanmaz çelik materyallerden imal edilir. Meyve suyuyla temas eden tüm bölmeler, gıdayla temasa en uygun paslanmaz çelikle tasarlanır. Narenciye sıkacağı, kaliteli materyali ve yüksek devirli motoru sayesinde uzun yıllar boyunca kendinize ve sevdiklerinize lezzetli içecekler hazırlayabilmenizi sağlar. Goldmaster narenciye sıkacağı yorumları, ürünün kalitesi ve kullanım ömrüyle ilgili detaylı bilgilere ulaşmanız için yardımcı olur. Daha önce ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini yorumlar sayesinde görebilirsiniz. Şık tasarımı ve performansıyla beğeni kazanan bu makineyi en uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.