Golden Rose Matte Lipstick Crayon No:02 Dark Wine - Mat Kalem Ruj

98,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
3 Al 2 Öde
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109 TL104 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Golden Rose Matte Lipstick Crayon No:02 Dark Wine - Mat Kalem Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NehirKozmetik Satıcı Ünvanı: ÖZBU KOZMETİK ITRİYAT GIDA TEKS.DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTO.İNŞ.DAĞ.PAZ.İMAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0668041051400001 Vergi Kimlik Numarası: 6680410514
    Bu ürün NehirKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadifemsi, mat, yumuşak formülü ve yoğun kapatıcılık özelliği ile kolayca sürülür
  • İçeriğindeki güçlü nemlendiriciler ve e vitamini dudakları besler, nemlendirir ve kurumasını önler
  • Paraben içermez
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Golden Rose Matte Lipstick Crayon Kalem Ruj 02

Kadınlar, günlük hayatta ve özel günlerde makyaj yapmaya özen gösterir. Makyaj malzemeleri arasında sık tercih edilen ürünlerden biri de kalem rujlardır. Golden Rose matte lipstick Crayon kalem ruj 02, gün geçtikçe kitlesini genişletmeyi başarır. Dudak kalemi, kalitesi ve etkili performansı ile beğeni toplar. Kalıcı bir güç sağlamanın yanı sıra dudakları daha dolgun bir görünüme kavuşturur. Makyajın gizli ve önemli bir parçası olarak değerlendirilir. Her makyaj türüne son dokunuşta bulunur. Kalitesi ve etkileyici yapısı ile öne çıkar. Rengi ile soft ve şık bir görünüm sağlar. Hem gece hem gündüz makyajlarının bir parçısı olur. Günlük hayata kolaylık kazandırır. Kadifemsi ve mat bir yapıya sahiptir. Yumuşak formülü ile beğeni toplar. Yoğun kapatıcılık özelliği sayesinde kolay bir şekilde sürülür.

  • Etkili performans
  • Kolay sürülebilir yapı
  • Geliştirilmiş formül

Golden Rose Matte Kalem Ruj Özellikleri

Golden Rose Matte Kalem Ruj Özellikleri

Golden Rose kalem ruj, içeriğindeki güçlü nemlendirici formülüyle kadınların makyaj çantalarında kendine yer açar. E vitamini sayesinde dudakları besleyici etkide bulunur. Dudakların kurumasının önüne geçer. Paraben içermeyen ürün, dermatolojik olarak test edilmesi ile herkesin tercih etmesine zemin hazırlar. Golden Rose ruj ve dudak kalemi, her tür makyaja uyum sağlar. Ten rengi ne olursa olsun kolay bir şekilde uyumlu makyajlar yapılabilir. Rujların daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Etkileyici bir duruş sergiler. Cesur rengi ile eşsiz bir görünüm kazandırır. Ruj için astar görevi görebilir. Dudakları dolgun göstermeye yardımcı olur. Makyajı etkileyici bir boyuta taşır. Cesur görünüm için ideal bir seçenektir. Siz de ürünün avantajlarından yararlanmak isterseniz Golden Rose matte lipstick Crayon kalem ruj 02 kullananlar arasında girebilirsiniz. Böylece özel günlere iyi bir şekilde hazırlanma fırsatı elde edebilirsiniz.

Golden Rose Matte Kalem Ruj Avantajları ve Yorumları

Golden Rose Matte Kalem Ruj Avantajları ve Yorumları

Mat görünüme sahip olan Golden Rose kalem ruj, üretildiği malzemeler ile iyi bir performans sergiler. Dayanıklı yapısı ile gün boyu canlılığını korur. Yumuşak yapısı ve özel formülü sayesinde içeceklere temas ettiğinde etkisini kaybetmez. Pürüzsüz görünümünü korur. Birçok kişinin günlük makyaj malzemeleri arasında bulunur. Dağılmama özelliği sayesinde dışarı çıkıldığında makyajın bozulması sorununu ortadan kaldırır. Etkileyici ve hoş bir görünüm kazandırır. Sahip olduğu formül ile verimliliği kolay bir şekilde elde etme fırsatı sunar. Dolgunlaştırma ve gölge yapma gibi küçük makyaj hileleri yaparak istenen görünüme kavuşma imkanı tanır. Kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Dudağın kenarına çizgi çekerek rujun daha rahat bir şekilde sürülmesini mümkün hale getirir. Golden Rose matte lipstick Crayon kalem ruj 02 yorumları ile ürünün kalitesine yakından bakma şansınız olur.

Golden Rose Matte Kalem Ruj Fiyatları

Golden Rose Matte Kalem Ruj Fiyatları

Taşma ve kayma sorununun önüne geçer. Golden Rose matte lipstick Crayon, daha düzgün bir görüntü kazandırır. Uzun süreli kalıcı etkisi bulunur. Böylece makyajın bozulmasının önüne geçer. Daha şık, düzenli bir görünüm kazandırır. Uzun süreli bir kalıcılığı vardır. Renk pigmentlerinin yoğunluğu ve ideal konsantrasyonu ile tonun kolayca elde edilmesini sağlar. Dudaklarda yumuşak bir çizgi halini alır. Zarif ve sade bir görünüm kazandırır. Gülüşe çekici bir etkide bulunur. Alımlı bir hava yakalamaya yardımcı olur. Ürün, nemlendirildikten sonra sürülen dudaklarda iyi bir performans sergiler. Farklı bir tarz elde edebilmenin önünü açar. Kalitesine uygun bir fiyat ile piyasada yer alır. Golden Rose matte lipstick Crayon kalem ruj 02 fiyatı üstün bir performansa kavuşmanızı sağlar. Siz de Trendyol’dan ruju kolay ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.