Golden Rose Nude Look Perfect Matte Lipstick No: 02 Peachy Nude - Mat Ruj

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
275 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
182,90 TL
200 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Golden Rose Nude Look Perfect Matte Lipstick No: 02 Peachy Nude - Mat Ruj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Golden Rose Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Golden Rose tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadifemsi,mat ve yumuşak yapısı ile kolayca sürülür, yoğun kapatıcılık özelliği ile dudaklara dolgun ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır
  • Doğal dudak renginize uygun nude tonları ile gün boyu dudaklarınızda kalır
  • İçeriğindeki nemlendirici E Vitamini sayesinde dudakların kurumasını önler
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Golden Rose 8691190967291 R-NLL Nude Look Perfect Matte Lipstick No:02 Peachy Nude Ruj

Golden Rose Nude Look Perfect Matte lipstick no:02 dudağınıza oldukça yakışacak bir ruj seçeneğidir. Bu ürün, asansörlü aplikatörü sayesinde müşteriye kolay ve pratik bir kullanım alanı sağlar. Vitaminli formüllerle desteklenen formülüyle aynı zamanda dudağınıza bakım yapma görevini de üstlenir. İdeal boyutlara sahip olması sayesinde bu ürünü isteğe bağlı olarak çantalarınızda da koyarak dilediğiniz yerde rujunuzu tazeleyebilirsiniz. Golden Rose marka ruj turuncu alt tonlu tatlı bir şeftali rengine sahiptir. Tüm kadınların rahatlıklar tercih edebileceğiniz bir makyaj malzemesidir. Siz de bu kaliteli ruj seçeneğiyle iyi bir görünüme sahip olmak isterseniz kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

  • Kolay ve pratik şekilde sürülebilir.
  • Gün boyu etkili kalıcılık
  • Uzun süreli kullanım imkanı

Golden Rose Nude Look No:02 Lipstick’in Yapısı Nasıldır?

Golden Rose Nude Look No:02 Lipstick’in Yapısı Nasıldır?

Golden Rose Nude Look Perfect Matte lipstick no:02, yumuşak yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Kadifemsi ve mat formu sayesinde bu ruju dudağınıza kolay bir şekilde sürebilirsiniz. Bu ruj sürüm yöntemine bağlı olarak dudak üzerinde kuruma problemine sebebiyet vermez. Tüm göz makyajı tarzlarıyla uyum sağlayabilecek bir üründür. Golden Rose marka ruj kaliteli yapısı sayesinde dudağınızda pürüzsüz ve dolgun bir görünüm oluşmasını sağlar. Bu ürün için bir defa uygulama sağladığınızda gün boyu dudağınızda kalabilir. Golden Rose nude look peachy nude mat ruj no:02 yumuşak bir yapıya sahip olduğu için kolaylıkla kontrol sağlayabilir ve ürünü taşırmadan sürebilirsiniz. Bu ürün mat yapısı sayesinde parlak bir ruj görünümünün önüne geçer. İsteğe bağlı olarak bu ruj seçeneğini dudak kalemiyle destekleyerek daha dolgun bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Golden Rose Peachy Nude Mat Rujun Faydaları Nelerdir?

Golden Rose Peachy Nude Mat Rujun Faydaları Nelerdir?

Golden Rose Nude Look Perfect Matte lipstick no:02 ürün nude tona sahip rengiyle dudaklara oldukça hoş ve doğal bir görünüm kazandırır. İçeriğinde bulunan E vitamini sayesinde aynı zamanda dudaklarınıza bakım yapma görevi de görür. Bu sayede soğuk kış günlerinde dahi dudaklarınızın çatlamasına izin vermez. Kalite ve özenle üretilerek müşteri karşısına çıkan bir üründür. Ürünün üretim aşamasında gerekli tüm detaylar büyük bir titizlikle düşünülür. Bu ruj uygulama sonrası ten renginizle mükemmel bir uyum içine girerek dudaklarınızda estetik bir görünüm oluşmasını sağlar. Golden Rose Nude Look Perfect Matte lipstick no:02 peachy nude ürününü gece davetlerinde tercih edebileceğiniz gibi günlük hayatınızda da içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Siz de faydaları saymakla bitmeyen bu kaliteli ürüne pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Golden Rose Perfect Matte No:2 Lipstick’in Kalıcılığı Nasıldır?

Ruj seçimi yaparken ürünün kalıcılık düzeyini göz önünde bulundurmanız oldukça büyük bir önem taşır. Bu sayede seçtiğiniz üründen iyi bir verim alabilirsiniz. Golden Rose 8691190967291 Nude Look Perfect Matte lipstick no:02 peachy nude, uzun süre kalıcılığını koruyarak müşteri beğenisi toplayan bir makyaj malzemesidir. Bir defa uygulama sağladığınızda gün boyu dudaklarınızdaki yerini etkili şekilde koruyan bir üründür. Ürünü satın alıp kullanan gerçek müşteriler tarafından da oldukça ilgi görür. Golden Rose Nude Look Perfect Matte lipstick no:02 fiyatının belirlenmesinde ürün kalitesi, kalıcılık düzeyi ve diğer faktörler önemlidir. Golden Rose marka nude ruj hakkında birçok yorum ve değerlendirme mevcuttur. Eğer merak ederseniz Golden Rose Nude Look Perfect Matte lipstick no:02 yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz. Trendyol adresi üzerinden siz de kolay bir şekilde bu ürün için siparişinizi gönül rahatlığıyla oluşturabilirsiniz.