Golden Rose Maskara Bazı - Lash Primer Mascara 8691190121358

192,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
192,70 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
207,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Golden Rose Maskara Bazı - Lash Primer Mascara 8691190121358

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telli Kozmetik Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6630018857
    Bu ürün Telli Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lash primer, maskaranın kalitesini artırır, kirpiklerin daha uzun ve daha dolgun görünmelerini sağlar
  • Kirpikleri besleyen, güçlendiren ve bakım yapan vitamin e, provitamin b5(panthenol) ve proteinler içerir
  • Maskaranızı sürmeden önce kirpiklerinize uygulayınız
  • Her tip maskaranın altına uygulanabilir
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Golden Rose Maskara Bazı - Lash Primer Mascara

Yüz makyajının dikkat çekici ve önemli noktalarından biri göz makyajıdır. Göz makyajını öne çıkaran unsur ise etkili ve dolgun kirpiklerdir. Uzun ve dolgun kirpikler için Golden Rose maskara bazı - Lash Primer mascara büyük beğeni toplar. Gün boyu düşmeyen hacimli kirpikler için bu ürün sıklıkla tercih edilir. Ürün sahip olduğu vitamin E, provitamin B5 (panthenol) ve proteinler sayesinde kıllara bakım yaparak güçlendirir. Bu ürün ile birlikte hem kusursuz bir makyaj yapabilirsiniz hem de sağlıklı kirpiklere sahip olabilirsiniz. Uzun ve yoğun bir günün ardından bile herhangi bir bozulma olmadan kullanabilirsiniz. Ürün maskara kullanmadan önce kılları tek tek ayırır ve rimelin kalitesini artırır. Sadece tek kat sürerek kirpiklerinizin hacmini artırabilirsiniz.

  • Hacimli ve dolgun kirpikler
  • Sağlıklı kirpikler
  • Takma kirpik etkisi

Lash Primer Golden Rose Maskara Bazının Özellikleri

Lash Primer Golden Rose Maskara Bazının Özellikleri

Kılları tek tek ayıran ve rimelden sonra topaklanmasını önleyen bu maskara bazı, performansıyla öne çıkar. Golden Rose Lash Primer ürününü topaklanmadan rahatça kullanabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün kirpiklerinizin iki kat dolgun görünmesini sağlar. Ürün, takma kirpik kullanmanıza gerek olmadan hacim verir. Bu bazla gün boyu düşmeyen kirpiklere sahip olabilirsiniz. İçerdiği vitamin E, provitamin ve proteinler müşteriler için bir avantajdır. Lash Primer Golden Rose maskara bazı, bu avantaj sayesinde besler ve bakım yapar. Ürünü kullandıktan sonra maskara ile birlikte görece uzun bir görünüm verebilirsiniz. Bu sayede göz makyajında dikkat çekici bir görünüm sağlayabilirsiniz. Makyajı belirginleştirici etkisiyle bazı hem gece makyajlarında hem de günlük makyajlarda rahatça kullanabilirsiniz. Golden Rose Lash Primer mascara bazını her tip ve renk rimelin altına gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

Golden Rose Maskara Bazının Avantajları

Golden Rose Maskara Bazının Avantajları

Ürün, makyaj yapmadığınız günlerde bile kullanmanız halinde içerdiği proteinler ve vitaminler sayesinde kirpiklerinizi besleyerek bakım yapar. Bu ürün ile sağlıklı ve güçlü kirpiklere sahip olabilirsiniz. Golden Rose maskara bazı kirpiklerinizi uzun gösterir ve takma kirpik etkisi sağlar. Gün sonunda makyajınızı temizlerken de hiç zorlanmadan uygulama yapabilirsiniz. Ürünün gün boyu kalıcılık özelliği vardır. Golden Rose Lash Primer kullananlar gün boyu hacimli ve uzun kirpiklere sahip olur. Ürün sayesinde gün içinde sürekli makyaj tazelemeden tek seferde kirpiklerinizi uzun ve hacimli gösterebilirsiniz. Ürün uygulandıktan sonra hızlı bir şekilde kurur. Böylece beklemeden maskarınızı hemen uygulayabilirsiniz. Baz, ağırlık yapmadığı için gün boyu rahatlıkla sürerek kullanabilirsiniz. Baz ile birlikte kıvırıcıya gerek kalmadan kirpiklerinizi kıvırabilirsiniz. Bütün gün uzun kirpiklere sahip olmak için siz de bu bazı alabilirsiniz.

Golden Rose Maskara Bazı Lash Primer Mascara Fiyatı ve Yorumları

Golden Rose Maskara Bazı Lash Primer Mascara Fiyatı ve Yorumları

Golden Rose maskara bazı - Lash Primer mascara fiyatı ürünün tüm özellikleri göze alınarak belirlenir. Ürün, kirpiklerinize hacim vererek dolgun görünmesine yardımcı olur. Bu kullanışlı maskara bazı sayesinde kirpiklerinizi uzun gösterebilirsiniz. İçerdiği vitaminler ve proteinler sayesinde kirpiklerinizin dökülmesini de önler. Gün boyu kalıcı özelliği ile göz makyajınızın akmasını engeller. Tek kat sürülmesinin yeterli olması ile kullanım kolaylığı sağlar. Göz makyajınıza katacağı çekici görünüm ile size eşsiz bir deneyim sağlar. Makyajınızın mükemmel tamamlayıcısı olacak bu ürüne Trendyol sayesinde kolayca sahip olabilirsiniz. Ayrıca ürünü satın almadan önce Golden Rose maskara bazı - Lash Primer mascara yorum kısmında kullananların yorumlarına bakabilirsiniz. Golden Rose maskara bazı - Lash Primer mascara kullananlar ürün ile ilgili deneyimlerini paylaşır, bu sayede siz de fazlaca bilgi edinebilirsiniz.