Golden Rose Miss Beauty Tint Lip Oil-01 Strawberry-dudak Yağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Golden Rose Miss Beauty Tint Lip Oil-01 Strawberry-dudak Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golden Rose Miss Beauty Tint Lip Oil-01 Strawberry-Dudak Yağı
Geri Bildirim Ver

Golden Rose Dudak Bakım Yağı - GR Miss Beauty Strawberry Tint Lip Oil

Golden Rose dudak bakım yağı - GR Miss Beauty strawberry tint lip oil yumuşak dokusu sayesinde dudakları yumuşacık yapar. Hayvanların üzerinde denenmeden üretilir. Vegan formülü ürünün tercih edilebilirliğini artırır. Kiraz yağı, çilek yağı, E vitamini ve jojoba yağı ile dudakları besler. Nemlendirici yapısı sayesinde dudakları güzel gösterir. Parlak görünümü doğal ve dikkat çekici bir görüntü sunar. Özenle tasarlanan Golden Rose markalı yağ, pH seviyesine göre pembe tonlarında renk verir. Böylece doğal bir görüntüye ulaşmanızı sağlar. Büyük aplikatörü sayesinde kolayca kullanılabilir. Yapışkanlık hissi vermeden kullanım imkanı sunar. İçerisindeki aromaları sayesinde dudağınızı uzun süre besler. Minimal tasarımı sayesinde çantalarda taşınabilir. Doğal makyaj sevenlerin ruj niyetine de kullanabileceği bir üründür. Parlak ve dikkat çeken dudaklara sahip olmak için kullanabilirsiniz.

  • Vegan formül
  • Nemlendirici etki ve bakım
  • pH seviyesine uygun renklendirme

Golden Rose GR Miss Beauty Strawberry Yağı Özellikleri

Golden Rose GR Miss Beauty Strawberry Yağı Özellikleri

Golden Rose dudak bakım yağı ile pürüzsüz görünüme sahip olabilirsiniz. Dudakları nemlendirir, besler ve parlaklık verir. Sürüldüğünde doğal bir görünüm sağlar. Ph seviyesine göre dudağı pembeleştirir ve parlaklık verir. Yumuşak dokusu sayesinde kolayca sürülür ve yapışkanlık hissini ortadan kaldırır. Vegan formülünden dolayı gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. İçerisindeki E vitamini sayesinde dudakların güzel ve bakımlı durmasını sağlar. Kiraz, çilek ve jojoba yağı aroması ile güzel kokulu dudaklara sahip olabilirsiniz. Dudak bakım yağı gün içerisinde sık sık kullanılabilir. Minimal tasarımı sayesinde çantanızda okula, kafeye, kütüphaneye, iş yerine giderken götürebilirsiniz. Dudakları besleyerek soyulmaya iyi gelir. Rujların üzerine sürülebilir ve mat görüntü parlak hale getirilebilir. Dudaktaki yapış yapış hissi ortadan kaldırır ve nemlendirirken rahat bir kullanım imkanı sağlar. Parlak ve doğal duruşlu dudaklara sahip olabilirsiniz.

Golden Rose GR Mıss Beauty Strawberry Avantajları

Golden Rose GR Mıss Beauty Strawberry Avantajları

GR Miss Beauty strawberry tint lip oil 6 ml’dir. Küçük ama etkili olan bu ürün ile dudaklar beslenir. Vegan formülü ile hayvanları korur. Güzel ve doğal bir görüntüye ulaşmak için kullanılabilir. Parlak yapısı sayesinde hem doğal bir pembelik hem de dikkat çekici bir görüntü oluşturur. Büyük aplikatörlü tasarımı sayesinde kolayca kullanılabilir. Minik boyutu sayesinde kolayca taşıyabilirsiniz. Pürüzsüz ve parlak dudaklara sahip olmak için kullanılır. Hafif pembe renk verir ve içerisindeki aromalarla dudakları besler. İçerisindeki aromaların karışımından enfes bir kokuya sahiptir. Nemlendirici yapısı sayesinde gün içerisinde dudaklarınızın pürüzsüz kalmasını sağlar. Geliştirilen pH teknolojisi sayesinde doğal ve hoş dudaklara sahip olabilirsiniz. İçerisindeki E vitamini pürüzsüz ve bakımlı bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Rujların üzerine parlaklık katmak için de bu ürünü kullanabilirsiniz.

Golden Rose GR Mıss Beauty Strawberry Fiyatı ve Yorumları

Golden Rose GR Mıss Beauty Strawberry Fiyatı ve Yorumları

Golden Rose dudak bakım yağı - GR Miss Beauty strawberry tint lip oil fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Makyaj çantanızın vazgeçilmez ürünü olmayı başarır. Çilek ve kiraz aromasıyla bakım yapar. Doğal bir görüntü vererek bakım yapar. Mat rujların üzerine kullanılabilir. Hafif parlaklık ve pembelik veren bu ürün yaz makyajlarında oldukça kullanışlı bir üründür. Gün içerisinde sık sık sürebilir ve dudağınızın nemlendirici etkisini kaybetmesini önleyebilirsiniz. Düzenli olarak kullanarak bakım yapabilirsiniz. Yanınızdan ayırmadan oluşabilecek kurulukları önleyebilirsiniz. Rahatça kullanılan bu ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Golden Rose dudak bakım yağı - GR Miss Beauty strawberry tint lip oil yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bakımlı, güzel ve doğal duran dudaklara sahip olmak için Trendyol’dan uygun fiyat imkanıyla bu ürünü satın alabilirsiniz.