4
Hortum ve Toplama Ürünleri kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Golden Hose 15 metre Uzayan Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık Tabanca

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
303,06 TL

Ürün Bilgileri

Golden Hose 15 metre Uzayan Bahçe Sulama Araç Yıkama Hortumu 7 Kademeli Başlık Tabanca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • e Ürün Açıklaması: ?Kullanıma başlamadan önce, doğru kullanım için kutu üzerine yapıştırılan notu lütfen okuyunuz. Aksi durumda yaşanılacak kullanıcı hatalarına yardımcı olamıyoruz. Su akışına göre maksimum 15 mt. uzamaktadır. Uzayan Hortum - Magic Hose bahçelerde rahatça kullanabileceğiniz, yerden tasarruf edebileceğiniz mükemmel bir üründür. Bahçede kullandığınız hortumlar çok yer işgal ediyor ve karışmış hortumlarla uğraşmakta pek çok zaman can sıkıcı oluyor. Hortum sorununa çare olan, son teknoloji ürünü dayanıklı, pratik, hafif kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen Xhose artık Türkiye’de. Magic hose%27un kendi uzunluğunun 3 katı uzamasını bekledikten sonra park, bahçe, araç, balkon, yat, tekne gibi yerlerde rahatlık ile kullanabilir. Standart tip hortumların yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi sorunlar ile karşı karşıya olanlar için özel olarak tasarlanan esnek yapıya sahip bu hortum çileden çıkartan bahçe hortumlarından sizi kurtaracak. Magic Hose uzayan hortum dayanıklı, sağlam, hafif malzemeden imal edilmiştir. Magic Hose kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen kıvrılmaz, dolaşmaz, dayanıklı, pratik, esnek yapıya sahip son teknoloji sulama hortumudur. Magic Hose uzayan hortum eski hortumunuzun yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi durumlardan kurtulmanızda en pratik yardımcınız olacaktır. Sulama işlerinde kullanılan hortumlar karışır, dolaşır, toplanmaz hale gelir Magic Hose%27ta böyle bir şey söz konusu değildir. Tek yapmanız gereken xhose uzayan hortumun su giriş ucunu musluğa takmak. Magic Hose ile işiniz bittiğinde ise tek yapmanız gereken musluğu kapatıp Magic Hose%27un kendi kendine kısalmasını bekleyip evinizin, deponuzun bir köşesini saklamak olacaktır. Magic Hose Uzayan Hortum Özellikleri: Sulama Tabancası dahildir. Yer kaplamaz, her yere sığar. Arabanızın bagajında istediğiniz yere götürebilirsiniz. Zamandan tasarruf sağlarsınız. Kıvrılmaz, dolaşmaz, patlamaz, çatlamaz. İstediğiniz yerde rahatlık ile saklayabilirsiniz. Dayanıklı, güçlü ve hafif malzemeden üretilmiştir. Magic Hose Uzayan Hortum Nasıl Kullanılır: Magic Hose%27un kullanımı çok kolaydır. Tek yapmanız gereken xhose uzayan hortumun su giriş ucunu musluğunuza takıp suyu açmak, su basıncı ile uzamasını beklemek olacaktır. Sulama işiniz bittikten sonra tek yapmanız gereken sulama ucunda bulanan fıskiye başlığını açık konumda bırakıp suyun hortumun içerisinden çıkıp eski haline dönmesini beklemek olacaktır. Magic Hose uzayan hortumunun musluk tipi bahçe musluğu, çamaşır makinası, bulaşık makinası hortumlarının takıldığı musluklarla uyumludur. Hortum çevrilerek monte edilmektedir. Not: Mavi ve yeşil rengi vardır stok durumuna göre gönderilecektir. Ürünlerin Son kontrolu dikkatlice yapıldıktan sonra paketleniyor. Patlak çıkma olasılığı yoktur. Kullanıldıktan sonra iadesi yoktur. UYARI ! HORTUMU MUSLUĞA BAĞLADIKTAN SONRA APARATI AÇIK KONUMA GETİRMEDEN SUYU AÇMAYINIZ AKSİ TAKTİRDE HORTUM PATLAYACAKTIR. BAŞLIĞI AÇIK KONUMA GETİRİP SUYU ÖYLE AÇINIZ.
Geri Bildirim Ver