Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı
Geri Bildirim Ver

Gold Ep-3012 Komedon 2'li Siyah Nokta Çıkarıcı

Gold Ep-3012 Komedon 2’li siyah nokta çıkarıcı, her evde bulunması gereken pratik ve faydalı ürünlerden biridir. Özellikle yağlanmaya yatkın cilde sahip olanların, makyaj çantalarında taşıması gereken bir araçtır. Ciltte ortaya çıkan komedon, siyah nokta ve sivilcelerin içerisindeki yağlı maddeyi, cilde zarar vermeden çıkarabilmek için bu alet kullanılabilir. Doğru bir şekilde kullanıldığında son derece faydalı olmaktadır. Dolayısıyla bilinçli bir şekilde kullanılmalıdır. Evlerde kullanıma uygun olduğu gibi kuaförlerde ve güzellik merkezlerinde de sık sık başvurulan bir malzemedir. Gold Beauty markası tarafından üretilerek piyasaya sürülen bu ürün, iki farklı parçadan oluşan bir paket hâlinde satışa sunulur.

  • Komedon, siyah nokta ve sivilceler için
  • Kolay ve pratik kullanım
  • Avantajlı ve ekonomik 2’li paket

Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı Özellikleri

Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı Özellikleri

Makyaj çantalarının en yeni üyelerinden biri olarak kabul edilen Gold Beauty Ep-3012 2’li komedon, kullanımı yaygınlaşmaya başlayan bir alettir. Kolay bir kullanıma sahip olduğu için evlerde uygulama yapmak için de uygundur. Ürünün en önemli özelliklerinden biri, cilde zarar vermiyor oluşudur. Normal şartlarda sivilceleri ve siyah noktaları el ile sıkmak, cilde zarar verebilir. Gold Ep-3012 Komedon 2’li siyah nokta çıkarıcı sayesinde bu tür risklerin önüne geçilebilir. Aletin ucundaki halka benzeri kısım, çoğunlukla yüz bölgesinde çıkan bu yağlı yapıları temizlemek için kullanılır. Yapısı gereği cildi deforme etmeyen ürün, sivilce ve siyah noktaların içerisindeki yağ ve sebumun tamamen dışarı çıkmasını sağlar.

Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı Etkili midir?

Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı Etkili midir?

Gold Ep-3012 Komedon 2’li siyah nokta çıkarıcı, çok küçük boyutlara sahip olsa da güçlü yapısı olan bir alettir. Öyle ki kullanım sonrası son derece olumlu etkiler bırakır. Kuaförler ve güzellik uzmanları tarafından sıklıkla tercih edilmesinin de en önemli sebeplerinden biri budur. Hızlı, kolay ve etkili bir alet olarak cildinde sıklıkla sivilce ve siyah nokta problemi yaşayanlar tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünün daha etkili olabilmesi için uygulama öncesinde cildin de hazır olması gerekir. Gözeneklerin daha açık olması için, aleti kullanmadan önce duş almakta fayda vardır. Eğer duş alma imkânı yoksa, yüze bir buhar banyosu yaptırılabilir. Ardından nemlenen ve gözenekleri genişleyen cilt üzerinde uygulama yapılabilir. Bu şekilde kullanıldığında etkili sonuç veren bir alete dönüşür. Dolayısıyla ürün, doğru ve bilinçli bir şekilde kullanılmalıdır.

Gold Ep-3012 Komedon 2li Siyah Nokta Çıkarıcı Kullanışlı mı?

Avantajlı paketiyle satılması ve ekonomik olması, Gold Ep-3012 Komedon 2’li siyah nokta çıkarıcının sıklıkla tercih edilmesinin sebeplerindendir. Fakat en önemli sebep, ürünün çok kullanışlı olmasıdır. Alete adını veren komedon, ciltteki gözeneklerin çeşitli maddelerin birikmesi sonucunda çıkıntıya dönüşmüş hâline verilen isimdir. Kısaca sivilce oluşmadan önceki aşamadaki yapı komedondur ve zamanla sivilceye dönüşür. Siyah nokta ise ölü deri ve sebum içeren yapılardır. İçerisindeki yapıların oksijen ile temas etmesi sonucunda siyahlaşma meydana gelir. Gold Ep-3012 siyah nokta komedon aleti, işte tüm bu yapıların ciltten temizlenebilmesi için kullanışlı olan bir üründür. Uygulama sırasında gözeneklerin içerisindeki tüm birikinti dışarı çıkar ve cilt tertemiz bir hâle gelir. Gold Ep-3012 Komedon 2’li siyah nokta çıkarıcı yorumları arasında da bu detaylara değinen kullanıcılar vardır. Kullanıcılar, üründen faydalanabildiklerini yorumlarda sık sık vurgular. Bu aleti daha kullanışlı bir hâle getirmek için uygulama öncesinde ve sonrasında, cildi detaylı bir şekilde temizlemek yeterlidir.