1
Kuş Yemi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Gold Wings Premium Muhabbet Yemi 1 Kg

112 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
999 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
Kurumsal Fatura
99,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gold Wings Premium Muhabbet Yemi 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FokusBGN Satıcı Ünvanı: NESLİHAN BARKA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6790446247
    Bu ürün FokusBGN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gwp Premium Muhabbet Yemi 1 Kg Muhabbet kuşları için özel olarak formüle edilmiştir. Kuşların ihtiyaç duydukları tüm tahıl ve elementlerin doğru oran ve değerlerde tespiti yapılarak itina ile hazırlanmış ''Tam Yem'' dir. Gold Wings Premium ailesi her zaman gerçek Premium hizmetini sunabilmek için en kaliteli tahıl ve tohumları bir araya getirmiştir. Özel harmanlı içeriği ile tam ve besleyici sunum sağlarken aynı zamanda vitamin ve mineral açısından eksiksiz bir şekilde desteklenmiştir. Gold Wings Premium ailesi, formülüne her zaman güvenmiştir. Avrupa ve Uzak Doğudaki en kaliteli ve zengin yemler yarışmalarına katılmış, çeşitli başarılarla ülkemizi bu alanda temsil etmiştir. İsviçre, Almanya, Shanghai gibi ülkelerde düzenlenen en kapsamlı pet fuarlarına katılmıştır. Yenilikleri ve gelişmeleri en yakından takip etmiş, formülünde günümüzün en iyi diyetlerini kullanmıştır. 8’i Avrupa ülkesi olmak üzere 17 farklı ülke Gold Wings Premium’u tercih etmektedir. İçindekiler: Sarı Darı Beyaz Darı Kızıl Darı Kanarya Tohumu (Aspur) Siyah Darı Aspir Renkli Draje Saklama Koşulları: Beslediğimiz kafes hayvanlarının bakımları yapılırken en önemli aşama onların beslenmesidir. Kafes hayvanları birbirinden farklıdır ve farklı yemler ile beslenebilir. Fakat bu yemlerin ev ortamında saklanması oldukça önemli bir konudur. Çünkü yemler iyi şartlarda muhafaza edilmediği sürece güvelenme, kurtlanma yada bozulma gibi durumlara maruz kalabilirler. Bunların yaşanmaması için saklama koşullarına dikkat edilmelidir. Aldığınız yem ambajlarının arka yüzünde saklama koşulları belirtilmektedir. Yemler güneşe maruz kalan yerlerde saklanmamalıdır. Islak veya nemli ortamlardan uzak tutulmalıdır. Yemler saklanırken hava almayan ağzı kapalı plastik kutular tercih edilmelidir. Böylece yemlerin bozulma olasılığı önlenmiş olmakla beraber son kullanım tarihine kadar tazeliğini koruyabilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Mama Cinsi Muhabbet Kuşu Yemleri
  • Mama Türü Yetişkin
  • Şekil Granül
Geri Bildirim Ver