8
Kuş Kumu kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Gold Wings Classic Kuş Kumu 250 gr 1 Adet

27,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
7 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
39,50 TL
7 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
39,90 TL
7 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
21 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3.000 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gold Wings Classic Kuş Kumu 250 gr 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZDEVET Satıcı Ünvanı: ÖZDEVET TARIM HAYVANCILIK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0683046923300001 Vergi Kimlik Numarası: 6830469233
    Bu ürün ÖZDEVET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Gold wings classic kuş kumu 250grgold wings classic kuş kumu 250grürün kodu: gwc-010kuşlar da mide görevi üstlenerek yediği yemleri öğütmesinde rol oynayan, içeriği kuşların doğadaki ihtiyaçlarını dikkate alınarak fırınlanmış çok önemli ek besindir. gold wings classic kuş kumu tamamen doğal ve taban kullanımlarında, kuşların sağlıklı kalmasında çok önemli bir hijyen ürünüdür. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver