3
Kamp Ocağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Kama Ailipu Alp-12 Lazer Elektirikli Ocak

1.249 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1.200 TL'ye 26 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.286 TL
2.500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kama Ailipu Alp-12 Lazer Elektirikli Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUSULLU ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: MUSULLU ELEKTRONİK NAKLİYE TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624025940600019 Vergi Kimlik Numarası: 6240259406
    Bu ürün MUSULLU ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ailupu ALP-12 Dokunmatik Tek Göz Elektrikli İndüksiyon Ocak Özellikleri: INDÜKSIYON OCAK 100 V-280 V 50/60Hz ekran 2200 W
  • Sürgülü dokunmatik kontrol
  • LED ekran
  • Plaka boyutu: 281*361mm
  • 100% bakır bobin 18*26 (Gerçek Watt 1800)
  • Ürün boyutu: 281*361*66mm
  • 8 Akıllı pişirme fonksiyonları: Fry, BARBEKÜ, Süt, Sıcak Pot, Çorba, Lapası, düşük yangın, Su
  • Auto kapanma olmadan 1 dakika ile gemi
  • Isıtma koruma sistemi
  • Zamanlayıcı ve 24 saat ön ayar fonksiyonu
  • 8 seviye sıcaklık ayarı 80-270 santigrat
  • 1.5 M kablo uzunluğu"

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak

Piknik ve seyahatlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında ocaklar gelir. Teknoljinin gelişmesi bu seçeneklere de etki eder. Bu sayede kullanımı kolay ve pratik ürünler ile ihtiyacınızı dakikalar içinde karşılarsınız. Kama Ailipu ALP-12 lazer elektrikli ocak, yeni nesil ocaklara en güzel örnektir. Lazer elektrikli ocak, dokunmatik ekranı pratik bir şekilde çalışır. Kaliteli yapısı ile beğeni kazanır. Model, son derece kuvvetli bir pişirme özelliğine sahiptir. Bu sayede yiyecekleri dakikalar içinde pişirerek size sunar. Kullananlar tarafından oldukça büyük bir memnuniyet içeren ürün, seyahatlerinizde yanınızda taşımanız için uygun bir hacme sahiptir. Bu sayede ürünü her an yanınızda taşıma imkanınız bulunur. Siz de çok avantajlı bu ürüne kısa sürede ve kolay şekilde sahip olabilirsiniz.

  • İndüksiyon ocak tipi
  • Elektrikli yakıt
  • Dokunmatik ateşleme özelliği

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak Özellikleri

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak Özellikleri

Beğeni kazanan bu ürün, oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Tek bir ocak gözü olmasının yanı sıra kuvvetli pişirme gücüne sahiptir. Bu sayede kısa süre içerisinde dilediğiniz besini pişirip sofrada yer verirsiniz. Ateşleme tipi dokunmatik olduğundan pratik ve konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz. Tek bir temas ile çalışıp hızlıca ısınan ocak, kısa sürede pişirmeye hazır hale gelir. Ailipu elektrikli ocak piknik, seyahat ve her türlü gezide sizinle gelir. Her an ihtiyaç duyabileceğini bu ocağı taşıması oldukça pratiktir. Küçük hacmi ve taşıma kolaylığı ürünü avantajlı bir hale getirir. Sizin planınız nerede ise ocak da oradadır. Ocak, aynı zamanda LED ekrana sahiptir. Bu sayede tüm detay ve özellikleri ekrandan takip etmeniz mümkündür. Dokunmatik yapısı ile tercih ettiğiniz tüm seçenekleri küçük bir dokunuş ile gerçekleştirirsiniz.

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak Avantajları

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak Avantajları

Ailipu ALP-12 lazer elektrikli ocak, şık tasarımı ile de dikkat çeker. Kırmızı rengi ve desenleri ile hem kullanışlı hem de şık bir üründür. Özellik piknik ve kampçılığa merak salmışlar için vazgeçilmez bu ürünü evinizde ek ocak olarak da kullanma imkanınız bulunur. Ocağınız yetersiz kaldığı durumlarda elektrikli seçenek devreye girer. Her zaman gerekli olabilecek bu ürünü küçük hacmi ve kullanışlı formu ile her zaman yanınızda taşırsınız. Ne zaman ihtiyacınız olursa ürünü paketinden çıkarıp elektriğe bağlamanız yeterlidir. Sonrasını ocak halleder. Birçok fonksiyon ve özelliğe sahip ocak, 1 dakika gibi kısa sürede hızlıca ısınarak pişirmeye hazır hale gelir. Siz malzemeleri hazırlayana kadar ısınan bu ocak ile pratik bir şekilde pişirme işlemini gerçekleştirmiş olursunuz. Yapacağınız leziz yemekler için beklemeye gerek kalmadan lezzetlerin tadına varabilirsiniz.

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak Fiyatları

Kama Ailipu ALP-12 Lazer Elektrikli Ocak Fiyatları

Kama Ailipu ALP-12 lazer elektrikli ocak fiyatı, oldukça avantajlı bir oranda belirlenir. Bütçe dostu bu tutar sayesinde rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir ürün halini alır. Piknik ve kamp severler için vazgeçilmez olan ocaklar, evlerde de ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Her evde olması gereken ve anlık ihtiyaç duyulan ocaklar büyük kolaylık sağlar. Bu ürün, hızlı ısınarak kuvvetli bir pişirme özelliğine sahiptir. Bu durum ise ürünü vazgeçilmez kılar. Dakikalar içinde lezzetlerinizi pişirip sofraya koymaya hazır hale getirir. Kama Ailipu ALP-12 lazer elektrikli ocak yorumları da bu memnuniyeti gözler önüne serer. Ürüne sahip olan ve deneyim sahibi kişiler tecrübelerini paylaşır. Bu sayede fikir edinerek ürün hakkında bilgi sahibi olursunuz. Doğada yaşamayı ve doğal ortamda yemek pişirmeyi sevenlerdenseniz bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.