Gold Piedra Tektaş 14 Ayar Altın Hızma -7mm

1.290 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gold Piedra Tektaş 14 Ayar Altın Hızma -7mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gold Piedra Satıcı Ünvanı: ÜÇ-N TEKNİK YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662025392400010 Vergi Kimlik Numarası: 6620253924
    Bu ürün Gold Piedra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 14 Ayar Som Altın Hızma: Anlam Dolu Zarafet Şık Kutusunda Teslim, Ücretsiz ve Sigortalı Kargo Özel Anlarınızı Işıldatan Takı Ürünlerin gramlarında (+/-) %10 farklılık gösterebilir. Ürün fiyatlarına KDV dahildir. Ürünler, şık kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir. Kargo gönderimi, ücretsiz ve sigortalı olarak yapılmaktadır. Malzeme ve Tasarım:Bu özel tasarım, zarafeti ve inceliği bir araya getirerek 14 ayar som altın ile üretilmiştir. Yüksek kaliteli som altın, dayanıklılığı ve parlaklığı garanti eder. Ortasında bulunan beyaz zirkon taşı, takıya büyüleyici bir parlaklık katarken zarafetin ve ışıltının sembolüdür. Boyut ve Dayanıklılık:Standart ölçülerde tasarlanmış olan bu takı, 7 mm çapında bir halka ile gelir. Uzun ömürlü ve günlük kullanıma uygun olan 14 ayar som altın, dayanıklı bir takı deneyimi sunar. Anlam ve Hediyelik:Hızma, pek çok kültürde olumlu enerjiyi ve korumayı simgeler. Bu takı, sevgi, şans ve güzellik sunma amacıyla mükemmel bir seçenektir. Özel günlerde veya özel anılarda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz mükemmel bir seçenektir. Özetle:14 Ayar Som Altın Hızma, zarif tasarımı ve beyaz zirkon taşıyla dikkat çeken benzersiz bir takıdır. Bu özel parça, anlam dolu anılarınızı daha da özel hale getirmenize yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Altın Ayar 14 Ayar
  • Ayar 14 Ayar
Geri Bildirim Ver