GC GÖKHAN CLUB Kadın Siyah My Hero Akademi Himiko Toga Baskılı T-shirt

229 TL
Son 1 ürün!
Beden: S
S
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GC GÖKHAN CLUB Kadın Siyah My Hero Akademi Himiko Toga Baskılı T-shirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GC GÖKHAN CLUB Satıcı Ünvanı: BURCU GÖKCE ALIŞKIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990323890
    Bu ürün GC GÖKHAN CLUB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • My Hero Akademi Himiko Toga T-Shirt T-Shirt Beden Ölçüleri s beden49 69 M BEDEN 53 72 L BEDEN 56 75 XL BEDEN 60 78 BU ÖLÇÜLERDEN 2 CM FARK OLABİLİR ürününüzü tersten 30 derecede yıkayınız

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Oversize
  • Desen Baskılı
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Stil Trend
  • Renk Siyah
  • Boy / Ölçü Orta
Geri Bildirim Ver

Gökhan Club Kadın Siyah My Hero Akademi Himiko Toga Baskılı T-Shirt

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan tişört modelleri, her cinsiyet tarafından sıklıkla tercih edilir. Genellikle pamuk malzemelerden üretilen çeşitler, müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Özellikle baskılı çeşitler gençlerin dikkatini çeker. Gökhan Club t-shirt çeşitleri arasında bulunan Himiko Toga baskılı model, Kore dizisi hayranı olan gençler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kaliteli baskılama teknikleriyle üretilen bu model, uzun süre formunu korur. Makinede yıkamaya uygun olduğundan güvenli bir şekilde temizlenmesini sağlayıp hijyenik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Salaş giyinmeyi seviyorsanız bol kesiminden faydalanarak stilinizi kolay bir şekilde yansıtabilirsiniz. Bununla birlikte sıcak havalarda da kolaylıkla giyip herhangi bir şekilde terlemeden gün boyu ferah bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda hareketlerinizi kısıtlamadan kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

  • Oversize kalıp
  • Kaliteli baskı
  • Pamuk malzeme

Şık Gökhan Club Kadın Siyah My Hero Baskılı T-shirt

Şık Gökhan Club Kadın Siyah My Hero Baskılı T-shirt

Tişört çeşitleri, sıcak havaların vazgeçilmez tekstil ürünlerinden biridir. Yaz aylarında genel olarak terletmeyen ve ferah tutan modeller kullanılır. Kaliteli malzemelerden üretilen çeşitler, uzun süre dayanıklılığını korur. Oversize kalıba sahip olan tişört modeli, son derece ferah bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte rahat bir şekilde hareket edebilmenize yardımcı olur. Kore yıldızlarının baskılarıyla satışa sunulan çeşitler gençlerin ilgisini çeker. Gökhan Club kadın siyah My Hero akademi Himiko Toga baskılı t-shirt, oversize kalıbı ile sıklıkla tercih edilir. Bununla birlikte kullanım konforunuzu arttırmaya yardımcı olur. Sportif bir tarz yakalamak isteyen müşteriler de genellikle baskıları sayesinde bu modelle aradıkları görünüme ulaşabilirler. Stilinizi yansıtabilmek adına oversize kalıba sahip olan bir tişört modeli arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Böylelikle gün boyu konforu yakalayıp stilinizi kolaylıkla yansıtabilirsiniz.

Kaliteli Gökhan Club Kadın Siyah My Hero Baskılı T-shirt

Kaliteli Gökhan Club Kadın Siyah My Hero Baskılı T-shirt

Baskılı yapıya sahip olan tişört modelleri, müşterilerin ilgisini çeker. Genellikle Kore dizilerini seven gençler, hayranı oldukları başrolün görseline sahip baskılardan yana tercihlerini kullanırlar. Birbirinden farklı alanlarda kullanılabilen tişört çeşitleri, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Markanın satışa sunduğu bu model, son derece ince kumaş yapısına sahiptir. Böylelikle yaz aylarında fazlasıyla ferah kalmanıza yardımcı olur. Kaliteli baskıları sayesinde sportif bir görünüm imkanı sunar. Gerek günlük hayatta gerekse konsere ya da alışverişe giderken giyebilirsiniz. Kaliteli baskılara sahip olduğundan gönül rahatlığıyla ürünü kullanabilirsiniz. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkayıp baskılarının canlılığını korumasını sağlayabilirsiniz. Ürünün baskıları ve kesimi hakkında bilgi alabilmek için alt kısmında yer alan yorumlarını okuyabilirsiniz. Gökhan Club kadın siyah My Hero Akademi Himiko Toga baskılı t-shirt yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Gökhan Club Siyah Hero Akademi T-Shirt

Uygun Fiyatlı Gökhan Club Siyah Hero Akademi T-Shirt

Kaliteli malzemelerden üretilen tişört modelleri, yaz aylarında kaliteli bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte son derece ferah bir şekilde gününüzü tamamlayabilmenize imkan tanır. Yaz aylarında terletmeyen pamuk kumaşlar tercih edilir. Pamuk malzemelerin üzerine işlenen baskı çeşitleri müşterilerin canlı kullanıma sahip olabilmelerine katkı sağlar. Aynı zamanda estetik ve sportif bir görünüm kazandırır. Markanın satışa sunduğu ürün pamuk malzemelerden üretilir. Böylelikle müşterilerin gün boyu rahat kalabilmelerine yardımcı olur. Oversize kalıbı ile birbirinden farklı kıyafetlerle kombinlenebilir. Böylelikle tarzınızı ve stilinizi yansıtabilmenize imkan tanır. Gökhan Club kadın siyah My Hero akademi Himiko Toga baskılı t-shirt fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz dizi karakterini üzerinizde taşıyıp zevklerinizi kolaylıkla yansıtabilirsiniz.