1
Diğer Ev Temizlik Gereçleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

GODDARD'S Goddar’s Gümüş Cilası Gümüş Parlatıcısı Silver Shine 125 ml

103,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
147,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GODDARD'S Goddar’s Gümüş Cilası Gümüş Parlatıcısı Silver Shine 125 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paydos Satıcı Ünvanı: PAYDOS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723090806700001 Vergi Kimlik Numarası: 7230908067
    Bu ürün Paydos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goddard's Gümüş Parlatıcı 125 ml
Geri Bildirim Ver

Goddard's Gümüş Parlatıcısı 125 ml

Goddard’s gümüş parlatıcı kalıcı etki bırakan formülüyle gümüşlerinizi parlatmak amacıyla kullanılır. Tek bir kolay kullanım sayesinde gümüşün üzerinde bulunan tabakayı ortadan kaldırır. Çay ve kahve bardakları, kupalar ve şamdanlar üzerindeki lekeleri kolay ve pratik bir şekilde ortadan kaldırır. Gümüş cilası özel olarak formülize edilerek hazırlanır. Özel formülü sayesinde eşyalarınızın üzerinde hiçbir leke bırakmayarak yeni gibi görünmelerini sağlar. Gümüşün yeniden kararmasını da önlemeye yardımcı olur. Ürün görünmez ve toksik olmayan bir bariyer oluşturarak kimyasal bir bariyer içerir. Gümüş cilası sayesinde karmaşık ve yoğun kabartmalara sahip olan eşyalarınızı kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Kararmış, parlaklığını yitirmiş gümüş takılarınızı ya da süs eşyalarınızı bu ürünle temizleyerek ilk günkü parlaklığına yeniden kavuşturabilirsiniz.

  • Uzun süre dayanıklı özel formül
  • Zarar vermeyen kimyasal bariyer
  • Yeni alınmış gibi etki

Goddard’s 125 ml Gümüş Parlatıcısı Özellikleri

Goddard’s 125 ml Gümüş Parlatıcısı Özellikleri

Goddard’s gümüş parlatıcı 125 ml kullanarak eşyalarınıza zarar vermeden silip parlatabilirsiniz. Ürünü kullanırken önce şişe iyice çalkalanır. Yumuşak ve tüy bırakmayan bir bez yardımıyla parlatılacak olan eşya kararmadan arındırılana kadar iyice silinerek temizlenir. Tüm bu işlemlerden sonra cilanın eşya üzerinde kuruyup toksik olmayan bir bariyer oluşturması beklenir. Cila kuruduktan sonra temiz ve tüy bırakmayan bir bezle yeniden silinir. Ürünü kullandıktan sonra kapağını kapalı tutmanız önerilir. En iyi sonucu almak için süs eşyalarınızı temizlerken cilalama işlemini yapabilirsiniz. Ürünün kullanım alanları takılar, kabartma gümüşler, gümüş tepsiler, çay kahve servis sunumları, tanklar, kupalar, şamdanlar ve gümüş kaplama ürünlerdir. Gümüş olan tüm yüzey ve eşyalarınıza gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca gümüş eşya hayranı olan sevdiklerinize hediye ederek ürünlerinin ilk günkü hali gibi görünmesine yardımcı olabilirsiniz.

Hızlı ve Pratik Goddard’s Gümüş Parlatıcı 125 ml Yorumları

Hızlı ve Pratik Goddard’s Gümüş Parlatıcı 125 Ml Yorumları

Gümüşlerinizi korumanın ve ilk günkü orijinal hallerine kavuşturmanın hızlı, pratik, kolay yolu olarak bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün sayesinde eşyalarınızın parlaklığını uzun süre koruyabilirsiniz. Tekrar kararmayı önleyen kimyasal ve zararsız olan bir formül sunan ürün sayesinde yeni gibi görünen eşyalara sahip olabilirsiniz. Ürün 125 ml olarak özel ambalajında satılır. Müşterilere yeni ve parlak eşya garantisi veren ürün oldukça fazla tercih edilir. Ürün fazla cilalama yapmadan ve çok efor sarfetmeden parlaklık sağlar. Kötü koku içermeyen yapısı sayesinde rahatsız etmez. Fazla ovmadan en karmaşık ürünleri bile eski haline getirir. Müşteriler Goddard’s gümüş parlatıcı 125 ml yorumları ürünün etkili ve hızlı bir sonuca ulaştırmasına vurgu yapar. Zaman içinde oluşan su ve farklı lekeleri kolayca çıkarır. Ürün kararmaya karşı uzun süreli koruma sunar.

Goddard’s Gümüş Parlatıcı 125 ml Fiyatları

Goddard’s Gümüş Parlatıcı 125 Ml Fiyatları

Gümüş cilası kullanılmadan önce iyice çalkanır. Yumuşak ve emici bir bezle bastırmadan kararan bölgelere uygulanır. Cilanın kuruması beklenerek kalıcı etkisi daha çok sağlanır. Detaylı ve karmaşık yüzeylerde bile ürün sayesinde etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Temiz ve tüysüz bir bez yardımıyla silerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Tüysüz bez kullanımının amacı tüylerin yüzeye yapışmasını engellemektir. Bu sayede tüm takı, tabak, bardak ve diğer eşyalarınızda yeni etkisi yaratabilirsiniz. Goddard’s gümüş parlatıcı 125 ml fiyat olarak her müşteri grubuna hitap eder. Kaliteli ve yenilik sağlayan ürün sayesinde süs ve takılarınızda kalıcı parlaklık sağlayabilirsiniz. Çok minik damlalar halinde kullanacağınız cila sayesinde birçok ürününüzü yeni gibi patlatabilirsiniz. Zararsız kimyasala sahip olan ürün kalıcı ve kararmayı önleyici özelliğe sahiptir. Performans olarak etkili olan ürüne Trendyol’un cazip avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.