Go Kitap Kolektif - Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım 9789759996260 - Julie Anne Peters

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
124,97 TL
Kurumsal Fatura
160 TL136 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Go Kitap Kolektif - Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım 9789759996260 - Julie Anne Peters

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolektif - Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım 9789759996260 - Julie Anne Peters

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Julie Anne Peters
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Go Kitap Julia Anne Peters Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım Trendyol'da!

Sosyal şiddet ve zorbalığın, bir insanın yaşamı üzerinde oluşturabileceği olumsuzlukları konu alan Go Kitap Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım, farkındalık oluşturmayı hedefler. Anaokulu yıllarından itibaren çevresindeki çocuklardan ve yetişkinlerden zorbalık gören küçük bir kız çocuğu, yaşamı boyunca intihar etmeyi düşünür. İntiharın eşiğine sürükleyen olayların birbiri ardına gelmesi, Daelyn Rice'nin hayatını daha zor hale getirir. Sosyal farkındalık oluşturmak ve insanların bilinç kazanmasını sağlamak için birçok detaya yer verilen bu kitap, farklı bakış açılarını hayatınıza kazandırır.

  • İntiharın eşiğine gelen bir gencin hikayesini ele alır.
  • Gençlerin hayatına, daha yakından bakabilmeyi hedefler.
  • İnsan davranışlarının sonuçları hakkında farkındalık kazandırır.

Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım Kitabının İçeriği Nasıldır?

Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım Kitabının İçeriği Nasıldır?

Go Kitap Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım eserinin baş karakteri, ailesinden ve tüm çevresinden gördüğü şiddetin sonucunda, lise döneminde intihar etmeye karar verir ve gün saymaya başlar. Yaşıtları tarafından da sürekli hor görülen Daelyn, intihar etmeyi kafasına koyar ve bu düşünceyi taşıyan başka insanlar tarafından kurulan bir internet sitesiyle karşılaşır. 23 günlük geri sayımla, intihar sebebini kesinleştiren bu internet sitesinde, sayım tamamlanınca kişiler intihar eder. Kendisini öldürmeye kesin karar veren Daelyn, bu süreçte kendisiyle tanışmak isteyen Santana adlı çocukla yeni bir maceraya girer. Santana tarafından da kandırılacağına inanan Daelyn, kendisinin arkadaşlık tekliflerine mesafeli yaklaşır. Ancak intihar düşünceleri, Santana tarafından hissedilir. Daelyn'in yaşamı ve iç dünyası, Go Kitap Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım adlı eserde detaylı olarak ele alınır.

Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım Kitabı Kimler İçin Uygundur?

Gençlerin hayatında zorbalığın nasıl bir yer edindiğini ve hayatlarının nasıl mahvolduğunu konu edinen Julie Anne Peters Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım, ödüllü yazarın gözde eserlerinden bir tanesidir. Gençler ve gençlerin hayatını yakından tanımak isteyen insanlar, bu kitapla bakış açılarını tamamen yenileyebilir. Eserin içerisinde ele alınan dramatik konu, gerçek hayattaki birçok örneğe ayna tutar. Çocuk yetiştirmenin detaylarını kavrayarak çocuklarınıza karşı daha hassas davranışlar sergilemenizi sağlayan Go Kitap Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım, tüm ebeveynler tarafından okunmalıdır. Duygusal ve psikolojik şiddet hakkında kapsamlı bir farkındalık oluşturan yazar, tüm okurlarına empati duygusunu aşılamaya çalışır. Go Kitap Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım adlı eser, insanlara karşı olan davranışların düzenlenmesinde büyük rol oynar.

Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım Kitabının Yorumları Nasıldır?

Küçük yaşlardan itibaren şiddet ve zorbalıkla karşı karşıya kalan Daelyn Rice adlı gencin yeni başladığı lisede de aynı davranışlarla olan mücadelesi; etkileyici bir sürece tanıklık etmenizi sağlar. Ulusal Kitap Ödülü yarışmasında, finalist seçilen Julie Anne Peters, kitabında duygusal şiddetin en kötüsünü ele alır. Sadece yetişkinler tarafından değil kendi yaşıtı çocuklar tarafından da sürekli hor görülen Daelyn Rice, intiharı küçük yaşlardan itibaren düşünmeye başlar. İnsanların duygularını önemseme ve yapılan davranışların, ne gibi sonuçlara yol açacağını anlama becerisini kazandıran Go Kitap Julie Anne Peters Sen Bunu Okuduğunda Ben Ölmüş Olacağım yorumlarında okurların edindiği fikirlere ve yapılan tüm değerlendirmelere erişim sağlayabilirsiniz. Toplamda 268 sayfadan oluşan bu eser, karton kapak ve ham kitap kâğıdı üzerine basılmıştır. Kitabın ölçüleri 13,5 x 21 cm şeklindedir. Eserin 1. baskısı sizlere gönderilir. Yorumlar bölümündeki tüm değerlendirmeleri inceledikten sonra Trendyol'dan siparişinizi vererek bu esere sahip olabilirsiniz.