1
Köpek Çiti kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

LarinHome Pet Metal Köpek Oyun Alanı Çit 63x63 Cm Altı Parça

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LarinHome Pet Metal Köpek Oyun Alanı Çit 63x63 Cm Altı Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BROOHOME Satıcı Ünvanı: AYTAÇ ORUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6480284896
    Bu ürün BROOHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • METAL KÖPEK OYUN ALANI ÇİT 63X63 CM ALTI PARÇA 6 PARÇA
Geri Bildirim Ver

GND Metal Köpek Oyun Alanı ile Mutlu Köpekler

GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm 2351134381045, yaramaz köpek yavrularını beslemek ve eğitmek için ideal bir üründür. Aynı zamanda içerisine eklenen yumuşak yastık ve köpek oyuncakları ile sizler de evlerinizde oyun alanı inşa edebilirsiniz. Evinizde veya bahçenizde saklayabileceğiniz metal köpek oyun alanı hem köpeğinizi hem de sizi memnun eder. Köpeğiniz eğitilip büyütüldükten sonra ise bu ürün modeli kolayca saklanabilir. Köpeklerin güvenliğini koruyan, aile hayatına alışkın, araba ile taşınması kolay bir üründür. Metal olan bu çitler, her cins ve yaştaki köpeği güvenle taşımanıza olanak tanır. Sıcak bir yaz gününde bahçenizde köpek beslemek için de tercih edebilirsiniz. Kamp ve tatil için taşıması kolay bu ürün, can dostlarınız için güvenli bir alan oluşturur. Dayanıklı metalden üretilen bu ürün küçük köpekler için uygundur.

  • Dayanıklı Yapı
  • Basit Kurulum
  • Güvenli Oyunlar

Köpeğinizin Güvenliği için GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça

Köpeklerin güvenle yaşayabileceği bir yer yaratmak mutlu bir süreç için etkilidir. Her ortamda rahatlıkla kullanılabilen GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm çeşitli özelliklere sahiptir. Bu açıdan bu ürün, aktif ve küçük ırklar için doğru karardır. Çünkü köpekler, hareket kısıtlaması olmaksızın zıplamakta özgürdürler. Zaman zaman kapanabilen ve kapağı kısmen açık olan ürünler birçok avantaja sahiptir. Ev kullanımı için ideal olan bu ürünü balkona monte ederek köpeğinizin temiz hava almasını sağlar ve düşme riskini engellersiniz. Dış mekan kullanımı için de ideal olan bu ürün, yağmura ve güneşe karşı dayanıklıdır ve uzun süreli kullanım avantajı sunar. Bu ürüne daha uygun bir fiyat ile ulaşmak içinse GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm kampanya ve indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça ile Güvenli Oyunlar

Oyunlar köpekler için en faydalı aktivitelerden biridir. Köpekler günlük yürüyüşlerin yanı sıra oyun aracılığıyla enerji salabilir ve sahipleriyle bağlarını güçlendirebilir. Egzersiz ve oyunları birleştirmek, köpeklerin daha hızlı öğrenmesi ve olumlu davranışlarını geliştirmesi için etkili bir yoldur. Yavru köpeklerde önemli olan GND metal köpek oyun alanı, köpeğin kaslarının ve zekasının gelişimini etkileyerek köpeğin fazla enerjiyi serbest bırakmasını sağlar. GND metal köpek oyun alanı çit ürünü, köpeklerin rahat ve güvenli bir oyun alanına sahip olmalarını sağlayan son derece fonksiyonel bir üründür. Üstelik ürün hem köpek oyun alanı hem de iç mekan veya bahçe gibi açık alanlarda eğitim alanı olarak kullanılabilir. Ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için ise GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm 2351134381045 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Tarih boyunca insanın en sadık dostlarından biri olan köpeğin sağlıklı ve rahat olması çok önemlidir. Aynı zamanda güvenlik de göz önünde bulundurulmalı ve GND köpek çiti bu konuda çok önemli rol oynayan fonksiyonel bir üründür. GND köpek çitleri, köpek hareketlerini ve davranışlarını koordine etmek için eğitimde yaygın olarak kullanılmaktadır. Evlerin ve bahçelerin çevresinde kullanılan bu ürün, köpeklerin güvenli bir şekilde eğlenmesini sağlar. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol’da yer alan GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm satın al seçeneğini kullanmanız yeterlidir. Bu sayede GND Metal Köpek Oyun Alanı Çit Altı Parça 63x63 cm fiyatları ile ilgili de bilgi alabilirsiniz.